nesska85 12.08.10, 15:44 czy takie gotowe galaretki są OK? www.xxlmarket.pl/?detale&_g[parent]=3528&_g[tid]=9685 lub www.xxlmarket.pl/?detale&_g[parent]=3528&_g[tid]=9671 Link Zgłoś Obserwuj wątek
mika_1 Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 12.08.10, 16:35 Jak najbardziej OK. Nie wiedziałam, że takie cuda w Polsce można kupić:) Link Zgłoś
teqilaa Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 12.08.10, 16:39 no własnie ja ich szukam i szukam i nigdzie nie ma :( Link Zgłoś
lunastu Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 12.08.10, 16:49 blagam !! powiedzcie gdzie je moge kupic !????? z gory dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
muza24 Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 12.08.10, 19:58 Pamiętam, że kilka lat temu jakaś firma robiła galaretki bez cukru. Ale potem znikły. Może teraz na fali Dukanowej pojawią się znowu takie cuda... Link Zgłoś
nesska85 Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 13.08.10, 08:10 Dzięki dziewczynki. Ja tez ich nigdzie nie widziałam. A szkoda. Pewnie pozostaje tylko sprzedaż wysyłkowa... To już chyba lepiej robić sobie galaretki z herbatek... Link Zgłoś
ven.to Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 13.08.10, 09:27 niniejszym zamawiam takich od razu z 50 :) truskawkowa, brzoskwiniowa... mniam Link Zgłoś
surita Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 13.08.10, 11:38 Idę sprawdzić swój ulubiony sklep do zadań specjalnych :) Odmelduję się po powrocie :) Link Zgłoś
zuz_m Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 13.08.10, 12:10 galaretek nie widzialam,a le winiary na pewno robia kisiele i budynie:) mniam:) Link Zgłoś
surita Re: galaretki bez cukru Dr. Oetker i Gellwe 13.08.10, 13:04 No i figa. Mój sklep do zadań specjalnych poległ :) Pozostaje wypatrywać dalej, lub faktycznie zamówić przez net. Link Zgłoś
nesska85 takie cuda 05.11.10, 13:49 allegro.pl/hit-galaretka-bez-cukru-z-niemiec-dieta-dukana-i1306490716.html takie cudo rzucili na allegro myślicie, że jest ok? bo mi jakoś nie podchodzą herbaciane galaretki, albo ich robić nie umiem, bo się robią mętne i czuć herbatą... Link Zgłoś
miss_siou Re: takie cuda 05.11.10, 15:23 Sprawdzałam strony Gellwe i Oetkera, niestety nie chwalą się galaretkami bez cukru. Jakiś czas temu produkowali je, ale produkcji zaprzestali, bo popyt był słaby. Czytałam o tym na forach diabetyków, którzy bardzo nad tym faktem ubolewali. Ciekawe, czy to co znalazłaś w XXL market, to jakaś nowa produkcja, czy może stary nieaktualny wątek? Byłoby super, gdyby były dostępne normalnie w sklepach, ale z doświadczenia wiem, że osoby na Dukanie stosujące galaretki bez cukru zdobywają je z zagranicy :(. Link Zgłoś