ciaglenadiecie Re: siemie lniane 21.08.10, 19:36 To tłuszcze, tłuszcze i jeszcze raz tłuszcze.Niewolno nam jak pestki słonecznika albo orzechy. Link Zgłoś
mess8385 Re: siemie lniane 21.08.10, 20:05 szklanka ciepłej wody na czczo pomaga:):) lub kiszona kapucha w PW:) Link Zgłoś
ciaglenadiecie Re: siemie lniane 21.08.10, 21:11 Głównie wszystkie węglowadany jemy przed południem.Więc placuszki na śniadanko jak najbardziej. Link Zgłoś
polka_80 Re: siemie lniane 21.08.10, 21:30 też kiedyś o tym myślałam, ale dobrze, że na myśleniu się skończyło :) Link Zgłoś
madziowy1 ciaglenadiecie 21.08.10, 22:45 a skąd masz takie info, że przede wszystkim tłuszcz?!!! ja mma opakowanie przed soba - siemie lnianie o obniżonej zawartości tłuszczu i: na 100 g produktu: białko 40g węgle 3g tłuszcz 9g błonnik pkarmowy 36g tłuszczu może i więcej niż nam "wolno" ale w proporcji do białka to jest nic!!! na zaparcia jest super :) ja piję często prawie codziennie 1 łyżeczkę zalewam gorącą wodą i piję przed snem.... a chudnę z powodzeniem :) Link Zgłoś
ciaglenadiecie Re: ciaglenadiecie 22.08.10, 00:07 No tak. To jak olej słonecznikowy z zerowym cholesterolem.Wszystko z grupy pestkowej odpada ponieważ zawieraja tłuszcze, które ne sa wskazane na Dukanie.Ja bym nie radziłam koleżance, no chyba że modyfikuje z Montignacem.Z takim powodzeniem mogłybysmy i oliwki jeść, bo czemu nie? Przecież nie są z samej oliwy.Osoby, które sa ściśle na Dukanie nie używaja takich produktów.Reszta jak to koleżanka na forum napisała są...fanaberię.:) Link Zgłoś
ciaglenadiecie Re: ciaglenadiecie 22.08.10, 00:23 Mercy ty masz zastoje w końcu czy zaparcia? Link Zgłoś
ciaglenadiecie Re: ciaglenadiecie 22.08.10, 22:42 Mercy jak masz @ to wybacz naturze kobiecej, tak juz jest.Natomiast słyszałam że na zastoje jest jeśc , jeśc i jeszcze raz jeśc i nie przyjmować się.Jeśc dla smaku.Ja miałam zastój i nie warzyłam sie tydzień a po tygodniu 2kg na minusie.Wiec główniw w dietach jest tak ze liczy sie nastawienie psychiczne.:) Link Zgłoś