Dodaj do ulubionych

ułożyłam logarytm

17.09.10, 14:28
dziewczyny, wykresik w excelu to cud. Cągle miałam problem z zastojami, niskim spadkiem wagi itd. Jakiś czas temu siadłam i przeanalizowałam wykres i tabelę i wyszło mi, że co by się nie działo mój cykl trwa osiem dni i co osiem dni waga wskazuje równo 0,8 kg mniej.
2 tygodnie temu wpisałam sobie do tabeli "przyszłą" wagę do końca października bo tak wyliczył mi dukan. Wpisałam co osiem dni wagę niższą o 0,8 kg. Dziewczyny już 2 razy mi się sprawdziło, choć wczoraj nic nie zapowiadało bo waga wskazywała 1,3 więcej niż dziś.
Wnioski są dwa:
1 z pewnością schudnę
2 nie uda mi się to raczej w terminie określonym przez dr D, z moich obliczeń uda mi się to dopiero na koniec listopada, no, chyba że zdarzy się cud.
Chyba mam za dużo czasu
Obserwuj wątek
    • elrosa Re: ułożyłam logarytm 17.09.10, 15:03
      A nie algorytm przypadkiem? ;-)
      • totorotot Re: ułożyłam logarytm 23.09.10, 14:30
        elrosa napisała:

> A nie algorytm przypadkiem? ;-)

weszłam, żeby napisać to samo :-) ale nieważne, logarytm, algorytm czy całka- ważne, że dziewczyna chudnie- czyli jest różniczka ;DDD
        • ven.to Re: ułożyłam logarytm 23.09.10, 15:28
          :D

no u mnie właśnie różniczka już jest. Po przeanalizowaniu dietorysu stwierdzam że algorytmu nie było. A szkoda - jakież było by bezstresujace odchudzanie gdyby tak każdy miał swój algorytm :)
    • slonce12 Re: ułożyłam logarytm 24.09.10, 08:51
      no ba, pewnie, że algorytm. Wspominałam już, że od jakiegoś czasu czuję się jak bezmózgi Yeti? Tym logarytmem to udowodniłam. Prawda jest niezaprzeczalna. GŁUPIEJĘ
      • ven.to Re: ułożyłam logarytm 24.09.10, 08:54
        jakie bezmózgie yeti?
        no co Ty?
        przecież to gołym okiem widac że ułożyłaś algorytm w anagramie. A że dziewczyny się nie poznały to...
        odcukrzenie
        :D
        • slonce12 Re: ułożyłam logarytm 24.09.10, 08:58
          hahaha, Yeti kochać ven.to :)
          • dorcia1234 Re: ułożyłam logarytm 24.09.10, 09:41
            jak przez całe 3 fazy unikałam notowania wzrostów i spadków wagi, tak w fazie IV postanowiłam robić notatki w exelu. Chociażby po to by zaobserwować ewentualne ( tfu tfu ) wzrosty wagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka