mercy2 02.02.11, 14:05 Vento, pisałaś kiedyś o sukience ciążowej. Czy nadal to aktualne? Bo szykuję się do wyjazdu w ciepłe miejsca i tylko takie grube sukienki sa teraz w sprzedaży, nic lekkiego letniego :( Pomożesz? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nancy_callahan Re: do Vento 02.02.11, 19:56 vento chyba pisała na francuskiej diecie, że się na jakiś urlop wybiera:) ****************** Twój biust nawet o tym nie śnił... Link Zgłoś
ven.to Re: do Vento 09.02.11, 20:35 o matko jedyna! zupełnie zapomniałam. Sorki. Hmm, wyślę Ci, pewnie, poszukam co tam mam. Ta moja ciążowa to taka dzianinowa jest, raczej na chłody niż upały. Ale mam na pewno gdzieś moje wakacyjne sukienki - czarną i dla odmiany wściekle różową - z terranowy, nie ciążowe ale baaardzo w ciążowym stylu. I jeszcze taki top - może też się nada. Długi, fioletowy. Poszukam jutro co i jak i dam znac :) A co u Ciebie? gdzie się wybierasz? jak się czujesz? pozdrawiam Link Zgłoś
mercy2 Re: do Vento 09.02.11, 20:49 lecimy pod koniec marca na Kanary, to ostatni możliwy termin, żeby mnie na pokład samolotu zabrali ;) Jak się czuję? powiem tak gdyby nie brak mieiączki nie wiedziałabym, że jestem w ciąży :) nawet specjalnie brzuch mi nie wyskoczył. W pracy chodze w stoju służbowym bez problemu, co więcej oprócz mojej kierowniczki nikt nie wie, że zaciążylam ;) a to już 4 miesiąc idzie. Także oby tak dalej. Będę wdzięczna za przegląd szafy. Przepraszam, że tak bezpośrednio, ale w sklepach masakra. Nie dość, że same worki dosłownie to jeszcze wszystko grube i zimowe, bleee :( Link Zgłoś
snor-snow Re: do Vento 09.02.11, 21:31 Mercy, ja mam ładna sukienkę ciążową w kwiaty na ramiączkach, kupiłam w czerwcu a w lipcu urodziłam, maxi,' gdybys była zainteresowana to prześlę zdjęcia Link Zgłoś
mercy2 Re: do Vento 10.02.11, 09:21 no pewnie, ze jestem zainteresowana :) śłij foty Ja mam dwójkę dzieci, ale one majowe, więc ciuchy ciążowe to mam, ale wszystkie grube i zimowe :( Link Zgłoś
ven.to Re: do Vento 10.02.11, 21:43 dzisiaj znalazłam tylko fioletowy top, długi, rozmiar M (ale duży i rozciągliwy - do jakiejś ciążowej spódnicy jak znalazł :) Link Zgłoś