lolenkaa 27.06.11, 18:54 Redbull , albo taki z lidla - Czy dozwolony czy dopuszczalny? Obrona pracy dyplomowej w sobotę a nie umiem się skupić na nauce .... Link Zgłoś Obserwuj wątek
dorcia1234 Re: Napój energetyczny light. 27.06.11, 20:06 czy on nie ma przypadkiem cukru w składzie? jeśli tak to zapomnij albo zgrzesz Link Zgłoś
lolenkaa Re: Napój energetyczny light. 27.06.11, 20:27 węglowododany w tym cukry <0,1 g / 100 ml substancje słodzące to cyklaminian sodu, acesulfam K, aspartam i sacharynian sodu. Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Napój energetyczny light. 27.06.11, 23:04 lolenkaa napisała: > węglowododany w tym cukry <0,1 g / 100 ml substancje słodzące to cyklaminia > n sodu, acesulfam K, aspartam i sacharynian sodu. Nie lepiej zamiast tego napic sie dobrej herbaty :) ? A energie to masz pozyskiwac spalajac swoje substancje zapasowe a nie dostarczac z zewnatrz. Zreszta....co to za napoj energetyczny, jesli nie dostarcza cukrow z ktorych organizm pozyskuje energie??? Chodzi o ladna nazwe? Link Zgłoś
lolenkaa Re: Napój energetyczny light. 28.06.11, 20:01 no o kofeine chodzi, bo kawy to ja wogole nie pije :( Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Napój energetyczny light. 29.06.11, 00:25 lolenkaa napisała: > no o kofeine chodzi, bo kawy to ja wogole nie pije :( Podobno Yerba Mate ma pobudzajace wlasciwosci - tylko trzeba sie przyzwyczaic, pierwszym razem nikomu nie smakuje - nawet Cejrowski plul :) Link Zgłoś
aga_piet Re: Napój energetyczny light. 29.06.11, 19:33 Ja pierdziu, nie ma węgli, niech sobie dziewczyna walnie jeśli jej pomaga. Cola light to też śmieć a sporo tu pije. Co za święte towarzystwo... :P Link Zgłoś