Dodaj do ulubionych

posiłki diety Cambridge

IP: *.centertel.pl 04.10.11, 10:36
Chciałam zapytać, czy można jakoś ulepszć paskudny smak produktów tej diety? I czy podczas tej diety mogę spożywać sałatki warzywne? Jestem 2 dzień na 800 kcal, ale to jedzenie jest okropne.........
Obserwuj wątek
    • po_solarce Re: posiłki diety Cambridge 06.10.11, 21:48
      Dieta Cambridge należy do diet wyniszczających. Przekonałam się o tym na własnej skórze. 800 kcl to za mało na organizm nawet, jeslibyc cały dzień miała jedynie leżeć. Odradzam Ci. Dobrze zbilansowana dieta na pewno przyniesie lepszy efekt.
    • emilia.gnybek-ciosek Re: posiłki diety Cambridge 14.10.11, 12:04
      Zachęcam, aby zastanowić się czy stosowanie tej kuracji jest konieczne. Jest to bardzo restrykcyjna dieta, która powinna być prowadzona pod okiem lekarza lub dietetyka. Nie należy jej stosować pochopnie. Jest skierowana głównie do osób, które w krótkim czasie muszą schudnąć np. z powodu zbliżającego się zabiegu chirurgicznego.

Zamiast niej lepszym rozwiązaniem jest zmiana stylu życia i wprowadzenie wartościowych produktów i dań, bogatych w składniki odżywcze, a unikanie pustych kalorii. Dodatkowe prowadzenie ruchu przynosi bardzo dobre efekty i pozwala zachować osiągnięty cel na stałe. Niżej artykuł podpowiadający jak wprowadzić zmiany.

Małe modyfikacje, duże zmianny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka