Dodaj do ulubionych

Jutro zaczynam:)

29.03.12, 21:09
Wróciłam... Bylam tu co prawda tylko chwilę, na Dukanie wytrzymałam aż 2 tygodnie, potem była Kopenhadzka, 10 dni na diecie ustalonej przez dietetyka, ale już moją porażką był tydzień na Cambridge:( Próbowałam oczywiście JP(jedz połowe) ale niestety też nie przyniosło rezultatu. Od 1.5 roku ważę tyle samo( 70 kg) z lekkimi zwyżkami lub zniżkami do 2 kg.
Jestem zdesperowana....
Potrzebuję mega wsparcia....
Mogę na Was liczyć?
Obserwuj wątek
    • atram77 Re: Jutro zaczynam:) 29.03.12, 21:13
      Tu mój aktualny suwaczek:) a może :((
      • vanilia_cz Re: Jutro zaczynam:) 30.03.12, 00:24
        hej hej witamy:) ja 3 tydzien na diecie i 5kg mniej!! a startowałam z tą samą wagą. bedzie dobrze, ta dieta jest na prawde super!! na poczatku pewnie bedziesz zywic sie serkami i jogurtami;) ale poszukaj przepisów na necie i jedz mnóstwo pyszności i chudnij:) zycze powodzenia :)
        • vanilia_cz Re: Jutro zaczynam:) 30.03.12, 00:25
          a nie, nie z tą samą wagą:)
    • ven.to Re: Jutro zaczynam:) 30.03.12, 08:33
      pamiętam Cię :)
      ale to było bardzo, bardzo dawno temu.
      powodzenia
    • atram77 Re: Jutro zaczynam:) 30.03.12, 10:00

Zdecydowanie za długo się okłamywałam, ale mam nadzieje to było ostatni raz i tym razem dam rade:)
      Stwierdzam, że im jestem starsza tym mniej mam samozaparcia i silnej woli.
      Moje koleżanki z pracy stwierdziły, że "po co się odchudzasz, męża już masz" :)
      Własnie zjadłam z pół kilograma białego sera:)
      W diecie Dukana boję się tej ogromnej ilości jedzenia:)
      [link="straznik.dieta.pl/"][image noborder]straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=56174f74b1d7a169c.png[/image][/link]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka