Dodaj do ulubionych

beef jerky

15.05.12, 09:42
Witam,

Przeczytalem kilka Waszych wpisow na temat podgryzania beef jerky przy tej diecie. Glownym problemem widze sa ceny tej suszonej wolowinki. Natomiast ostatnio znalazlem na allegro cos nowego i musze przyznac ze jestem przyjemnie zaskoczony. Bylem w stanach 2 lata i tam producentow beef jerky jest na peczki. z racji tego ze jestem fanem tego produktu szukam czegos co by mnie w 100% zadowolilo. I wyglada na to ze jakas polska firma sie tym zajela. Nazywa sie Gold Rush i ma takiego niedzwiedzia w logo. Kupilem oczywiscie na Allegro na sprobowanie i to jest MEEEGA!! Takiego smaku jerky nie jadlem jeszcze. Delikatne, nie za twarde, ma okolo 40% bialka na 100g i termin przydatnosci 18 mscy. A poza tym z tego co widze to bija wszystkie ceny na glowe. Widzialem to jeszcze w spozywczym gdzies w krakowie przy rynku. Super sprawa. Polecam! allegro.pl/listing/user.php?us_id=25452397
Obserwuj wątek
    • kamila19821 Re: beef jerky 17.05.12, 15:41
      Widziałam w sklepdukana.pl
    • marisella Re: beef jerky 17.05.12, 16:18
      Wołowinę można sobie ususzyć samemu - robota prawie żadna, a wyjdzie jeszcze taniej :)
    • filuska1985 Re: beef jerky 22.05.12, 16:46
      Ja kupuję wołowinę od jakiegoś czasu w SklepDukana jest pyszna i z tego co piszesz cenowo wychodzi tak samo. Za 50g płacę 12,99. Ty za 15g 3,99. W rezyltacje ja za 100g wołowiny płacę 25,98, a Ty 26,60 :) Czyli oszczędzam :) Dodatkowo zawsze robię zakupy powyżej 200zł i mam wysyłkę gratis :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka