Dodaj do ulubionych

Do Ania26a

09.01.13, 11:23
Co tam Ania? Nadal chodzisz na siłownię?
Ja jakoś straciłam zapał do wszystkiego. A do diety szczególnie. Niby postanowiłam, że znów zacznę, ale jakoś nie mogę się zmotywować. Bilans świąteczny kończę efektem 4,5 kg na plusie.... ;/
Obserwuj wątek
    • ania26a Re: Do Ania26a 09.01.13, 21:51
      tak chodze :) 3 razy w tyg po 2,5 g
      u mnie dieta tak sobie a waga stanęła na 67 kg (w wigilie pokazała 65,6 kg) co mnie wcale nie cieszy czekam na kolejny spadek, ale doczekac sie nie mogę
      może to też po część wina siłowni po miesiącu widać już róznice mam mniej tłuszczyku :)
      nie ale się nie poddam na wakacje musze być super laską, szukam nowej pracy... to ma byc dla mnie rok zmiana na lepsze

Magda nie poddawaj się!!!
      ja też czasem miewam spadek formy, coś zjem, waga idzie w górę, ale staram sie iść do przodu i nie poddawać!!! to najważniejsze
      czekam na info, że wracasz na dietkę....mamy sie odchudzać razem :)
      • she_1988 Re: Do Ania26a 10.01.13, 09:26
        U mnie w Nowym Roku też trochę zmian. Posłałam córeczkę do przedszkola. Na razie na 4 godzinki, więc mam trochę czasu dla siebie. Szkoła oddalona jest jakieś 3km ode mnie. W jedną stronę jedziemy tramwajem, a do domu idę piechotą i potem po odbiór też. Także trochę ruchu jest :)
        Najgorsze jest to, że nie mogę się zmotywować do diety.
        Dziś ostateczny start hehe.
        Robię nowy suwak i jadę ! :D
    • ania26a Re: Do Ania26a 10.01.13, 15:55
      no to ja też zrobiłam nowy...może ten będzie bardziej realny do spełnienia..
      ale go jak na razie nie widać :(
      w każdym razie zważe sie jutro i zobacze czy coś się dzieje czy nie
    • ania26a Re: Do Ania26a 23.01.13, 16:54
      hej Magda i jak tak u ciebie??
      u mnie ostatnio był lekki spadek...siłownia nadal jest, choć nie wiem jak jeszcze długo
      • she_1988 Re: Do Ania26a 25.01.13, 20:09
        O Ania...
        Odpuściłam sobie totalnie i płacę za to mega przyrostem wagi!
        Postawiłam wczoraj mega wykrzyknik w kalendarzu i mam zamiar zacząć w poniedziałek 28go.
        Mam zaproszenie na ślub 13go kwietnia i chce wyglądać szałowo :) Póki co, to moja jedyna motywacja.
        Jestem zła na siebie, bo przecież ładnie schudłam i zamiast przejść uczciwie na III fazę, to zachciało mi się "złego" jedzenia.

Cieszę się, że Tobie dobrze idzie :)
        • ania26a Re: Do Ania26a 25.01.13, 20:23
          no to daj znać jak będzie Ci szło
          mi i dzie średno można pwowiedzieć, ze przeszłam na III fazę bo jem i razowe pieczywo i owoce.... no i oczywiście jem co nie powinnam dlatego waga stoi,
          słuchaj a może j ja wrócie 28 na II faze ?? razem będzie raźniej co?
          • she_1988 Re: Do Ania26a 26.01.13, 13:28
            Jeżeli masz ochotę, to możemy się tak umówić :)
            U mnie to ostatni dzwonek, jeżeli do kwietnia chcę zrzucić te kilogramy. Ostatnio nawet się nie ważę, bo się boje tego widoku.
            Zaczynam w poniedziałek. Zrobię sobie 3 dni uderzeniówki, a potem 5/5...
    • ania26a Re: Do Ania26a 28.01.13, 09:19
      no to powracam na II fazę żeby skończyć co zaczęłam .... czyli schudnąć jeszcze 6 kg :)

waga na dziś to 66,4 kg
      wzrost 167 cm
      cel: 60 kg lub mniej
      t
      • she_1988 Re: Do Ania26a 28.01.13, 09:31
        Ja własnie wcinam owsiankę :)
        Start po raz kolejny.
        Waga (o zgrozo) 70,6kg
        wzrost 170cm
        cel 64kg
      • she_1988 Re: Do Ania26a 04.02.13, 13:23
        Aniu, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie kolejna dukanowa porażka.
        Powiem szczerze, nie chce mi sie juz w to bawic.
        Nie mam dla kogo, a ja juz zaakceptowalam, ze tak wygladam i tyle.
        Tendencje do tycia mam w genach i nic tego nie zmieni...
        • ania26a Re: Do Ania26a 04.02.13, 15:38
          Magdziu właśnie miałam do ciebie pisać ... u mnie też porażka
          dziś miałam ważenie i mierzenie na siłowni .... i przez ostatni mc nic się nie zmnieniło :( szkoda bo ja dużo wysiłku wkadam w siłownię
          no i stwiedziłam że jak narazie odpuszczam dietę Dukana, muszę wszytko poukadać ( w środę mam 2 część rozmowy o pracę - ciekawe jakie dostane warunki) wtedy zdecyduje co z siłownią i pomyśle o diecie, mały restart dobrze mi zrobi
          nie nie odpusze musze schudnąc jeszcze te 6 kg :)

• she_1988 Re: Do Ania26a 04.02.13, 16:39
            Ja zauważyłam, że jezeli się nie odchudzam, to jakimś cudem waga spada..
            Tak było 4 lata temu, kiedy schudłam 20kg w ciągu roku..
            Teraz też zamierzam wprowadzić ten system. Nie będąc na Dukanie ubyło mi 400g hehe
            Jedyne, co sobie wprowadzam, to regularne jedzenie i brak podjadania. To powinno wystarczyc, żeby schudnąć 2-3kg... A teraz zależy mi tylko, żeby zejść poniżej 70kg i utrzymać wagę..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka