Dodaj do ulubionych

dieta z Herbalife

07.05.02, 21:30
Po wielu zmaganiach żeby schudnąć od 6.05, zabrałam się za dietę Herbalife. Czy
ktoś ją stosował i może mi doradzić w wielu rzeczach.Wazyłam 55-57kg do 37 roku
zycia, jak zaczęłam chorować byłam leczona hormonami, w przeciągu 1 miesiąca
przytyłam 20 kg.Fakt że leki 15 laT TEMU NIE BYŁY TAK ZMODYFIKOWANE ,niestety
dalej biorę leki a to na serce , nadciśnienie,wysoki poziom cholesterolu i
trójglicerydów, to hormonalne na alergię, to na chore stawy i mam tego dość bo
mam huśtawkę wagową. Spróbowałam kiedyś być m-c na diecie warzywnej , i co nic
wyniki były jeszcze gorsze.Lekarz tylko mnie wykrzyczał że w moim stanie
zdrowia nie wolno robić takich diet. No i ważę 79 kg jestem ciężka i zła.
Może znajdzie się ktoś z grupy który będzie chciał się ze mną podzielić
doświadczeniami.
Anna mój e-mail rex50@onet.pl
Obserwuj wątek
    • lipshits Re: dieta z Herbalife 08.05.02, 05:47
      jest watek ponizej gdzie rozprawiamy sie z dieta Herbalife. Nie radze. Jezeli
      juz, to cos chcesz innego to poczytaj o diecie optmalnej, rowniez ponizej.
      Inna, interesujaca to Montignac, czy jakos tak sie to pisze. Herbalife to
      oszustwo.
      • araab Re: dieta z Herbalife 18.05.02, 00:08
        lipshits napisał(a):

> jest watek ponizej gdzie rozprawiamy sie z dieta Herbalife. Nie radze.
        Herbalife to
        > oszustwo.

Kto się niby "rozprawia" z dietą Herbalife? Ty? Bo coś nie widać tam Twojego
        nick'u.Masz własne doświadczenia, żeby nazywać coś oszustwem? Jeśli tak, to
        napisz tu jakie, skoro tam nie zabieraleś(aś) głosu.A jeśli nie, to nie masz
        pojęcia o tej diecie więc nie zabieraj głosu.

• agnieszka.dobrowolska Re: dieta z Herbalife 14.05.02, 16:49
      Niestety, czsami wplyw terapii, choroby moze spowodowac wzrost masy ciala, ale nie jest to zmiana trwala. Po
      pierwsze wskazana bylaby pierwsza chociaz wizyta przed odchudzanuiem u specjalisty. Mysle, ze raczej
      opracowanie indywidualnej diety (nie tylko opartej o warzywa i owoce) byloby skuteczniejsze niz Herba-life.
      Każdy preparat, ktory sie stosuje nie zastapi diety no i oczywiscie trzeba go kiedys odstawic- i co wtedy?.
      Prosze koniecznie poradzic sie specjalisty.
      • araab Re: dieta z Herbalife 18.05.02, 01:00
        Pani poprzednik na stanowisku kierownika Kliniki Gastroenterologii Akademii
        Medycznej w Poznaniu, prof.dr hab.Jan Hasik potrafił być zdecydowanie bardziej
        obiektywny w swoich wypowiedziach na temat odżywek roślinnych w tym także
        produktów firmy Herbalife.No ale nie był przez nikogo sposorowany, dlatego mógł
        sobie na ten obiektywizm pozwolić.
        Każdy preparat trzeba kiedyś odstawić (pisze Pani)-i co dalej?
        Ano nic.A niby co ma być dalej? A poza tym gdzie jest powiedziane, że TRZEBA
        odstawić np.sprasowany w formie pastylek błonnik roślinny w porcji 6-8g/dzień?
        Przecież na tym forum opisane zostały zalety błonnika i jego bardzo ważna rola
        w naszej diecie.Jeden będzie sprawdzał w wykazie podanym w którymś z wątków co
        i ile zawiera błonnika, odważał sobie odpowiednie porcje warzyw i zjadał aby
        spożyć zalecane 16g/dobę a drugi łyknie błonnik w pastylce i ma problem z
        głowy.A trzeci wogóle nie bedzie jadł błonnika w żadnej postaci i umrze na raka
        jelita grubego, bo tak woli.Gdzie jest powiedziane, że TRZEBA odstawić tabletki
        witaminowo-mineralne wyprodukowane na bazie roślin? To też preparat Herbalife.
    • artha Re: dieta z Herbalife 20.05.02, 15:38
      Witaj Anno:))

Wlasnie przeczytalam Twoj list.......
      Ja jestem ooba, ktora stosuje suplementy Herbalife i jestem tym zachwycona:))
      Przez okres od marca 2001r. do pazdziernika schudlam 24 kg...nadal jem produkty
      ale juz nie w programie odchudzajacym a w programie zdrowotnym. Dzisiaj jestem
      inna osoba:) wrocilo mi poczucie wartosci, humoru, mam samoocene na wysokim
      poziomie, nie boje sie juz ludzi :))
      Nie chce twierdzic, ze wszystko to zawdzieczam herbalife ale jest w tym wiele
      prawdy..... Nie wiem jaki jest Twoj problem, ile wazysz ( tz. wiem ale nie wiem
      ile chcesz zrzucic?:)) ) , i takk dalej ale ja polotra roku temu w sklepie
      uslyszalam cos co mnie doprowadzilo do depresji..... Robiac zakupy wraz z mezem
      poprosilam Go aby mi cos tam podal do koszyka ( rozmowa juz prawie przy kasie )
      Pani kasjerka z szerokim usmiechem na twarzy powiedziala mi wtedy: " Jak pani
      fantastycznie sie trzyma:))))!!!!!!!!!! wcale nie widac roznicy miedzy pania a
      SYNEM " ....koniec cytatu...
      Po tym zdazeniu postanowilam , ze naprawde musze cos zrobic ze swoim
      wygladem,.......... odpowiedzialam na jakies ogloszenie dotyczace odchudzania ,
      wtedy oczywiscie nie mialam pojecia, ze bedzie to herbalife, umowila sie ze mna
      na spotkanie konsultantka... i tak sie zaczela moja zyciowa przygoda:))
      Nie bede sie rozpisywala ale jesli chcesz i mozesz cos dla Siebie zrobic , to
      nie sluchaj opinii "wszechwiedzacych" tylko sie udaj na spotkanie herbalife,
      poszukaj konsultanta, alebo poczytaj wiarygodne informacje na tem temat....
      sama dokonaj oceny , pamietaj..."doradcow" jest wielu, ale jak sie ich poprosi
      o podanie recepty to sie okazuje , ze juz nic nie maja do zaproponowania z
      wyjatkiem oczywiscie wyglaszania swoich niczym nie popartych tez.......
      Naprawde warto:))
      Po kilku miesiacach programu, sama sie stalam konsultantka i naprawde , nie ma
      wiekszej satysfakcji niz wdziecznosc osob , ktorym sie pomaga:))
      Mieszkam we Wroclawiu, to duze miasto i w takim miescie mozna trafic na wiele
      ofert dotyczacych odchudzania, od silowni po akupunkture poprzez odchudzanie w
      hipnozie....tylko ciagle bylam gruba i nic nie pomagalo....herbalife to nie
      dieta to po porostu dozywienie ale skutki takiego odzywiania sa poparte
      faktami, znam wiele osob, ktore poradzily sobie z roznymi problemami i wiem ze
      bedzie jeszcze wiecej ludzi, ktorym to pomoze:))
      No nic..... nie bede Cie zanudzala:)

Pozdrawim serdecznie

Dorota Gudaniec
      Wrocław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka