aphrodite666 Re: Cambridge czy Herbalife??? 16.04.03, 19:43 Hey Mam pyt czy Ktos stosowal jedna lub druga diete i ile na niej schudl iw jakim czasie Odpiszcie prosze dokladnie bo chcialabym ktoras z nich zakupic Serdecznie pozdrawiam!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
ewa_z Re: Cambridge czy Herbalife??? 17.04.03, 07:58 Ja stosowałam Cambridge.Przez 2 tyg.schudłam 5 kg.Byłam z niej zadowolona, ale ostrzegam - trzeba mieć dużo silnej woli,ponieważ je się 3 koktajle dziennie (zupy albo koktajle) i nic wiecej - smaki są okropne polecam zupy-rosół i grzybowa. - jest droga.Ja za posiłki na 2 tyg. zapłaciłam 210 zł. Link Zgłoś
the_dzidka Hmm... 17.04.03, 09:19 ewa_z napisała: Przeszlam przez pełną dietę Cambridge, tzn. 3 tygodnie ścisłej i dwa mieszanej. Schudlam podczas samej diety ok. 7 kg, natomiast po niej, już bez preparatów, jedząc po prostu dietetycznie i z umiarem, przez następne 2 miesiace jeszcze 10. Jest dość restrykcyjna - około 500 kcal dziennie - poza tym poza preparatami, kawą, herbatą i wodą nie można wziąć do ust absolutnie niczego innego. Preparaty nie są AŻ tak znów niedobre, pewnie, nie jest to kuchnia mamusi, ale w sytuacji, gdy nie je sie normalnych posiłków, smakuje całkiem nieźle. W kwestii ceny - jedna torebka preparatu kosztuje okolo 6,20 PLN; na pełną dietę potrzeba co najmniej 77 torebek, o ile trzymamy się zasad (3 razy dziennie przez 3 tygodnie plu raz lub dwa razy dziennie przez 2 tygodnie). Nie jest to więc dieta tania, z drugiej strony jednak zastanówmy się - 450 zl na caly miesiąc i nie kupujemy więcej niczego do jedzenia? Niezaleznie od wszystkiego, wskazana jest opinia lekarska, czy możemy tę dietę stosować. Zreszta wielu dystrybutorów preparatu takiej zgody (pisemnej) lekarza wymaga i nie sprzeda bez niej ani jednej torebki. Mimo wszystko, nie zachęcam do niej bezkrytycznie. Lepsza dieta dłuższa, a bardziej stonowana. Link Zgłoś
aphrodite666 Thx 17.04.03, 16:58 Dziekuje Wam najmocniej za odpowiedz SKusze sie na nia... i odezwe conjamniej za miecha zeby poinformowac o wynikach Serdecznie pozdrawiam!! Link Zgłoś
the_dzidka Aphroditko... 17.04.03, 22:32 Chętnie doradzę Ci parę rzeczy, jesli się zdecydujesz na Cambridge. Napisz do mnie. Często radzę na ten temat dziewczynom (nie jestem żadnym ekspertem ani dietetyczką, ale radze na podstawie wlasnych doświadczeń). Jeszcze raz przypomnę: zapytaj lekarza (domowego?) czy nie ma przeciwwskazań dla tej diety. jesli chcesz wiedzieć, jakie moga być te przeciwwskazania, poczytaj sobie na stronie np. free.polbox.pl/f/feniks/index1.htm, link "przeciwwskazania". Nie rób tak, że przeczytasz, i uznasz "spoko, nie znajduję niczego co by mnie dotyczylo". Naprawdę radzę Ci skonsultować z lekarzem. Link Zgłoś
ewa_z Re: Hmm...do the_dzidka 18.04.03, 08:40 Preparaty nie są aż tak niedobre,ponieważ są ohydne zwłaszcza w drugim tygodniu stosowania.Trochę źle się je miesza , ale to można przeżyć. Jest poza tym bardzo wygodna, bo nie trzeba się martwić o jedzenie. Ja płaciłam ok.5zł za jeden posiłek i uważam,że jest to sporo.Uważasz,że wydatek 450 zł na jedzenie dla jednej osoby to mało. Dla mnie to niemało , nawet gdybym się nie od odchudzała to ciężko byłoby mi tyle wydać na żarcie. Ale to kwestia bardzo obiektywna. Link Zgłoś
ewa_z Re: Hmm...do the_dzidka 18.04.03, 08:41 Ale to kwestia bardzo > obiektywna. Oczywiście miało być subiektywna!!!!! > > > Link Zgłoś
kluba11 Re: Cambridge czy Herbalife??? 17.04.03, 18:12 Czy ktos juz zmarl po Cambridge? A ile osob zmarlo po Herbalife? Link Zgłoś
mouchi Re: Cambridge czy Herbalife??? 18.04.03, 15:26 kluba11 napisała: > Czy ktos juz zmarl po Cambridge? A ile osob zmarlo po Herbalife? po tych dietach jeszcze nikt, ale za to zmarł Atkins :))) Link Zgłoś
kluba11 Re: Cambridge czy Herbalife??? 21.04.03, 19:37 mouchi napisała: > kluba11 napisała: > > > Czy ktos juz zmarl po Cambridge? A ile osob zmarlo po Herbalife? > > po tych dietach jeszcze nikt, ale za to zmarł Atkins :))) Kilka osob zmarlo po Herbolife nie wiem o Cambridge a Atkins zmarl, bo upald na sniegu, wpadl w coma i ... juz sie nie obudzil. Nie mialo tu nic wspolnego z jego dieta. Link Zgłoś
mouchi Re: Cambridge czy Herbalife??? 22.04.03, 11:17 kluba11 napisała: > mouchi napisała: > > > kluba11 napisała: > > > > > Czy ktos juz zmarl po Cambridge? A ile osob zmarlo po Herbalife? > > > > po tych dietach jeszcze nikt, ale za to zmarł Atkins :))) > Kilka osob zmarlo po Herbolife nie wiem o Cambridge a Atkins zmarl, bo upald na > > sniegu, wpadl w coma i ... juz sie nie obudzil. Nie mialo tu nic wspolnego z > jego dieta. coma to jest po polsku śpiączka, co już się zapomniało, czy po ichniemu lepiej brzmi? a z tym upadkiem Atkinsa to jakiś przekręt, strasznie naciągany. Link Zgłoś
kluba11 Re: Cambridge czy Herbalife???/do mouchi 24.04.03, 06:10 mouchi napisała: > kluba11 napisała: > > > mouchi napisała: > > > > > kluba11 napisała: > > > > > > > Czy ktos juz zmarl po Cambridge? A ile osob zmarlo po Herbalife > ? > > > > > > po tych dietach jeszcze nikt, ale za to zmarł Atkins :))) > > Kilka osob zmarlo po Herbolife nie wiem o Cambridge a Atkins zmarl, bo upa > ld > na > > > > sniegu, wpadl w coma i ... juz sie nie obudzil. Nie mialo tu nic wspolneg > o z > > jego dieta. > > coma to jest po polsku śpiączka, co już się zapomniało, czy po ichniemu lepiej > brzmi? > a z tym upadkiem Atkinsa to jakiś przekręt, strasznie naciągany. Droga mouchi ! Tak, moglo sie juz zapomniec !! Absolutnie mam do tego prawo!! Ale ciesze sie, ze jednak slowo rozpoznalas chociaz mysle, ze z pewnymi jednak problemami - czy musialas w slowniku sprawdzac? Jesli chodzi o Atkinsa to upadl kilka ladnych dni wczesniej niz zmarl o czym swiat zostal powiadomiony . "Teoria konspiracji"?????????? :-))) A moze wplywy Herbolife???? Eeee... chyba wiem : ty to sprzedajesz!!!!!! Link Zgłoś
mouchi Re: Cambridge czy Herbalife???/do mouchi 24.04.03, 14:41 kluba11 napisała: > mouchi napisała: > > > kluba11 napisała: > > > > > mouchi napisała: > > > > > > > kluba11 napisała: > > > > > > > > > Czy ktos juz zmarl po Cambridge? A ile osob zmarlo po Herb > alife > > ? > > > > > > > > po tych dietach jeszcze nikt, ale za to zmarł Atkins :))) > > > Kilka osob zmarlo po Herbolife nie wiem o Cambridge a Atkins zmarl, b > o upa > > ld > > na > > > > > > sniegu, wpadl w coma i ... juz sie nie obudzil. Nie mialo tu nic wsp > olneg > > o z > > > jego dieta. > > > > coma to jest po polsku śpiączka, co już się zapomniało, czy po ichniemu > lepiej > > brzmi? > > a z tym upadkiem Atkinsa to jakiś przekręt, strasznie naciągany. > Droga mouchi ! Tak, moglo sie juz zapomniec !! Absolutnie mam do tego prawo!! ------ Link Zgłoś
sabbinka Herbalife??? 21.04.03, 21:12 Wlasnie zaczelam Herbalife. Czy ktos cos wie na jej temat? Skuteczna? Nie ma efektu yoyo? Ja mam kuracje 30-dniowa, pierwszy dzien. Mowia, ze po pierwszym tygodniu mozna schudnac okolo 5 kg? Jakie sa Wasze opinie na temat tej diety? S Link Zgłoś
the_dzidka Re: Herbalife??? 22.04.03, 20:36 kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1117939&KAT=239 Link Zgłoś
sabbinka Trzeci dzien na Herbalife 23.04.03, 16:14 To juz trzeci dzien Herbalife. Wczoraj czulam sie zle. Wieczorem bolala mnie glowa. Czy to juz tak zawsze bedzie - tzn przez najblizsze 30 dni? Jestem tez nieco poirytowana tym, ze nie moge jesc. Glodna nie jestem w ogole, ale ostatnio jedzenie bylo jedyna przyjemnoscia zycia i dlatego teraz, kiedy sama pozbawilam sie przyjemnosci ciaglego zarcia, jest mi troche niekomfortowo. Zrzucilam juz 1,5 kg, ale to pewnie woda. Najwazniejsze, bym schudla co najmniej 5 kg i utrwalila ten ubytek wagi. Moze znowu zmieszcze sie w spodnie (teraz chodze w dwoch parach na zmiane - dzisiaj odwazylam sie zalozyc te luzne z zeszlego roku - ciasne jak cholera). Mam pytanie - co z kawa i cola w Herbalife? Wolno? Na razie pozwalam sobie raz dziennie na herbate zielono - mietowa Zen ze slodzikiem, ale nie wiem, czy nie gwalce jakis wytycznych. I w ogole jak sie ma kawa czy cola do diety? Wczoraj opilam sie Diet Coke. Tzn trzy szklanki. Link Zgłoś
dietetyk Re: Trzeci dzien na Herbalife 23.04.03, 23:51 masz inny mail niz ten na gazecie jak tak to napisz do mnie tom21pl@yahoo.com chce pogadac o diecie. Link Zgłoś
sabbinka Napisalam do Ciebie 24.04.03, 04:14 dietetyk napisał: > masz inny mail niz ten na gazecie jak tak to napisz do mnie tom21pl@yahoo.com > chce pogadac o diecie. Odpisz Link Zgłoś
sabbinka HERBALIFe- nie chce mi sie palic 24.04.03, 18:48 Mnie, nalogowemu palaczowi, ktory od czterech lat pali 1,5 paczki dziennie, nareszcie nie chce sie palic. Moze nie tyle nie chce, co przeszkadza uczucie "przepalenia" - palacze wiedza, o co mi chodzi. Rodzaj nikotynowego kaca, ktory czujesz po wypaleniu dwoch paczek w ciagu nocy.I to bez powodu. Pale mniej. Ale gdy zapale, czuje te suchosc w gardle i ciezar w plucach.Czy to ma cos wspolnego z detoksyfikujacym (podobno) dzialaniem tych tabletek? Czy tym, ze to termogeniki? W ogole mam szereg pytan. Na przyklad: czy te zioleczka w Herbalifie sa moczopedne? Mi sie ciagle chce siusiu. Na razie, w trzy dni na Herbalifie, schudlam 2,5 kg. Mozliwe, ze woda, ale uskrzydla. I nie czuje glodu. Niech jakis herbalifowiec mi wreszcie odpowie. Link Zgłoś
aneta.pilat Re: HERBALIFe- nie chce mi sie palic 04.05.03, 01:09 Ile zapłaciłąś za Herbalife? I co jest w zestawie? Link Zgłoś
sabbinka Re: HERBALIFe- nie chce mi sie palic 08.05.03, 03:38 Zaplacilam 140 dolarow, bo mieszkam w USA. W zestawie byl jeden shake, jedno opakowanie activated fiber, czyli blonnika, jedno cell activator (miedzy innymi z L-karnityna), jedno total control - ziolowe, z kofeina i jakims napedzaczem, ale nie efedryna, tyle ze o podobnym dzialaniu oraz witaminy. Calosc na 30 dni.To palenie to moze przez total control. Link Zgłoś