emila200612 Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 16.11.07, 09:48 ja mieszkam w bieruniu województwo śląskie Link Zgłoś
arosa28 Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 16.11.07, 12:15 a ja w Warszawie. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki Arosa Link Zgłoś
deela Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 16.11.07, 15:00 mieszkam w warszawie a pochodze z lubuskiego jak mamaklaudii konkretnie z gorzowa wlkp. Link Zgłoś
wiosenka81 Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 16.11.07, 18:03 pochodze z malopolski, ale od 2 lat mieszkam w USA, a dokladnie w NOwym Jorku.Pozdrawiam:-) Link Zgłoś
arwen8 Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 16.11.07, 19:07 Dawniej - Środkowy Zachód USA, obecnie - południowy zachód Małoposki :) Link Zgłoś
jola427 Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 16.11.07, 20:47 A ja mieszkam w Warszawie :) Link Zgłoś
kubicowa27 Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 17.11.07, 09:33 Czesc Dąbrowa Górnicza pozdrawia :) Link Zgłoś
meszkasloneczko Hej hej :) 17.11.07, 20:23 a ja jestem z Wyszkowa :) pozdrawiam razem z moją Kornelką :) Link Zgłoś
kumkumre Re: Hej hej :) 19.11.07, 17:51 A JA OBECNIE pIASECZNO, a wcześniej tez mieszkałam w wyszkowie :) Link Zgłoś
emila200612 zapraszam do poznania się lepiej nowe panie 27.11.07, 15:11 i do wpisania skąd jesteśmy pozdrawiam Link Zgłoś
beniusia79 Re: zapraszam nowe panie na forum o wpisanie się 04.01.08, 17:33 i panow.... dawno nie widzialam na forum "mamaklaudii". co u niej? Link Zgłoś
mamaklaudi Re: zapraszam nowe panie na forum o wpisanie się 07.01.08, 12:36 Hej beniusia wpadłam na chwilę bo ja zawsze nie mam czasu, odchudzam się ale powoli mi to idzie, chociaz ostatnio mąz zauwazył że troche straciłam na wadze. Postaram sie tu zaglądać czesciej.Obiecuje!!! A ja twoje odchudzanie beniusia? Pozdrawiam Link Zgłoś
beniusia79 Re: 07.01.08, 19:48 ja sie nie odchudzam :) waze nieco mniej niz chcialam. jem to co chce (ale z glowa) duzo sie ruszam-sport. zagladam na to forum zeby troszke poczytac i ewentualnie doradzic w razie potrzeby. pozdrawiam :) Link Zgłoś
lamatha Re: no kobitki wpisujcie się 20.01.08, 14:07 Hello mieszkam w Wiedniu i pomieszkuje w Krakowie, do ktorego bardzo tesknie, chce sie odchudzic, bo po ciazy sporo kg zostalo, prosze o wszystkie sprawdzone sposoby, wczesniej nigdy nie odchudzalam sie. Link Zgłoś
beniusia79 Re: no kobitki wpisujcie się 21.01.08, 08:20 mnie osobiscie bardzo pomogl sport. nie chodzi tu tylko o zgubienie nadmiaru kilogramow ale takze o wyglad skory i calego ciala po porodzie. oczywiscie, mozna sie odchudzac lub przejsc na jakas diete, ale bez cwiczen twoje cialalo (szczegolnie brzuch) nie dojdzie do siebie :) Link Zgłoś
emila200612 poznajmy się lepiej 09.02.08, 18:33 ostatnio cos nie moge byc z wami chodzi mi o pisanie ale zaglądam niemal codziennie do was i trzymam kciuki za nasze odchudzanie ja sama nadal mam chwile słabosci jesli chodzi o odchudzanie i ograniczenie jedzenia ale walcze pozdrawiam was dziewczyny Link Zgłoś
beniusia79 Re: dziewczyny a moze poznamy się lepiej 09.02.08, 21:00 tez pozdrawiam. ja poraz drugi robie 6 weidera :) Link Zgłoś
akin1om Lublin 19.03.08, 18:35 Ja jestem z Lublina, w ubiegłym roku stosowałam zasady Montignaca i zrzuciłam 27 kg. Tyle mi było trzeba. Wagę utrzymuję choć w tej chwili robię nieraz odstępstwa od zasad ale nauczyłam się jak szybko niwelowac ich skutki. Pozdrawiam serdecznie Link Zgłoś
ulinka123 akin1om 28.03.08, 14:49 > Wagę utrzymuję choć w tej > chwili robię nieraz odstępstwa od zasad ale nauczyłam się jak szybko > niwelowac ich skutki. Pozdrawiam serdecznie Napisz mi prosze, co robisz? Jak niwelujesz skutki odstepstw? Ja mam cale mnostwo do stracenia, na razie szukam dobrej diety, ale zakladam ze schudne bo musze i juz sie martwie o utrzymanie potem wagi... Pozdrawiam Link Zgłoś
akin1om Re: akin1om 28.03.08, 20:19 witaj, odchudzałam się na Montignack-u. Ta dieta rządzi się swoistymi zasadami np. nie je się pewnych produktów np pszenicy czy kukurydzy, cukru. Ale jak już pisałam zdarza mi się robic odstępstwa i po kilku dniach świąt, waga skacze o 1 kg. Wtedy powracam do zasad i jem samo białko zwierzęce lub roślinne i dużą ilością zielonych warzyw. Powoduje to spadek wagi po 2 dniach i ograniczenie łaknienia. Oczywiście nie łamię tych zasad zbyt często bo po tej diecie naprawdę znika wilczy głód i nadmierny apetyt na słodycze. Link Zgłoś