Dodaj do ulubionych

Ratunku waga stoi

24.06.09, 10:33
Dziewczyny po 6 dniach moja waga ani
drgnie.Stosuję błonnik 3 razy dziennie po 2 tabl.,rano koktajl,ok 11 jakieś
owoce lub surowe warzywka w między czasie dwie małe kawy z mlekiem bez
cukru(słodyczy nie jem już pół roku) ok 14-15 znowu albo musli albo owoc lub
warzywa i oczywiście woda towarzyszy mi przez cały dzień.W domu ok 17 jem obiad
bez ziemniaków,tłustych,smażonych rzeczy i na kolację ok 20 koktajl.
2 razy w tygodniu siłownia a waga stoi !!!!! sad Ratunku!!!!
Obserwuj wątek
    • anel02 Re: Ratunku waga stoi 24.06.09, 10:59
      jeśli schudłaś dużo lub za szybko w pewnym momecie waga staje ,tak mi wyjasniła
      konsultantka herbalife ale ,że już po 6 dniach to troche dziwne za szybko.
      Wydaje mi sie że miałaś dużo wody w organizmie i dltego tak chudłaś teraz gdy
      wszystko sie normuje waga może nawet nie ruszyć 10 dni ale.....za to cm w talii
      sprawdz a sie zdziwisz:)
      • vanilla_3 do anel02 24.06.09, 15:15
        Wszystko byłoby ok,ale chodzi o to,że jestem na hl szósty dzień i nie chudnę :(
        • herbalifka Re: do anel02 24.06.09, 15:27
          Zastanów się czy sie normalnie wypróżniasz, bo to moze być przyczyną
          braku zmiany wagi..
          Jeśli nie to pomóż sobie jakimś senesem czy figurą.
          • anel02 Re: do anel02 24.06.09, 16:08
            moja konsultantka miała 2 klientki które po 10 dniach stosowania zaczeły chudnąć:)
    • anel02 Re: Ratunku waga stoi 24.06.09, 16:21
      Proponuję ci abyś odstawiła kawę, w zamian za to pij herbatkę herbalife ona ma
      kofeine...Jeśli długo gromadziłaś tłuszczyk powinnaś pić 2 razy dziennie aleoes .
      ja tak robie:
      rano 8,9 godzina szklanka wody z aleoesem,potem herbatka termojetiks
      koło 10 koktajl na wodzie
      potem jakieś owoce lub 1 jajko gotowane koło 13 godz błonnik z ziołami i
      herbatka termojetiks
      obiad koło 14,15 godziny gotowany kurczak z warzywami najczęściej:)
      jakieś jabko lub truskawi i koło 19 aleoess w wodzie potem cherbatka 20 kotajl i
      2 litry wody przez cały dzien. Acha przed spaniem robie 40 brzuszków:)
    • vanilla_3 Re: Ratunku waga stoi 24.06.09, 17:51
      Dziewczyny dzięki za rady,trochę się już załamuję,wszystkie w koło chudniecie a
      ja nie.
      Pomyślałam,że brak spadku wagi może jest spowodowany ćwiczeniami i budową
      mięśni,jak myślicie?
      • anel02 Re: Ratunku waga stoi 24.06.09, 18:57
        raczej nie. a robiłaś pomiary ciała tuż przed kuracją i w czasie?? Bo naprawde
        niektórzy na początku nie tracą wagi a maleją centymetry:) poczekaj kilka dni i
        cie ruszy:) Jesli stosujesz sie do diety wcześiej czy pózniej na pewno stracisz
        kilogramy nie martw sie
        • vanilla_3 Re: Ratunku waga stoi 25.06.09, 10:28
          Dzięki za pocieszenie,nic mi innego nie zostało jak poczekać jeszcze,mam
          nadzieję,że będzie warto i nie jestem jakimś wyjątkiem:)
          W obwodach rzeczywiście mi trochę zmalało,czuję to po ubraniach,ale jeszcze nie
          mierzyłam się,tylko na początku.Planuję sprawdzić wymiary w przyszłym tygodniu.A
          wam jak idzie ?
          • anel02 Re: Ratunku waga stoi 25.06.09, 12:59
            ja zaczynam dużo podjadać cholerka od jutra musze sie wziąść w garść ale od
            półtora tygodnia nie jadłam pieczywa a to wieeelllki sukces
            Kochana skoro w cm lecisz to znaczy że chudniesz wiec nie masz sie czym
            martwić!! ja np wolała bym chudnąć w cm niż wagowo bo wagi na czole wypisanej
            nie mamy hyhy
            • alice570623 Re: Ratunku waga stoi 08.09.09, 01:04
              Witam wszystkich. Mam podobny problem, albo nawet większy. Na diecie
              jestem od 11 lipca i nie schudla jeszcze nic. Trochę zmalały mi
              obwody, ale waga, jak zaklęta stoi w miejscu. Zawsze powtarzam, że
              tem, kto potrafi odchudzić mnie, powinien dostać Nobla. Wody
              mineralnej piję ok. 3 l dziennie, 2 razy dziennie jem koktajle z
              odżywką białkową. Rano aloes, potem błonnik, po 15 mmin koktajl. W
              porze obiadowej 2 x fiberbond, a przed wieczornym koktajlem znowu
              blonnik. Oprócz tego piję herbatkę i dokupiłam sobie wszystko. I co?
              nic! odchudzilam tylko swo portfel!!!
              • majka_36 Re: Ratunku waga stoi 10.09.09, 21:10
                witaj ja widze ze ty masz zle diete rozpisana za duzo produktow zdecydowanie i
                za dużo wody nie mozna wiecej niz 2,5 l z tego co mowila mi moja konsultantaka
                bo jesli zle sie stosuje efekty sa odwrotne wiec warto przemyslec sprawe
                pozdrawiam

alice570623 napisała:

> Witam wszystkich. Mam podobny problem, albo nawet większy. Na diecie
                > jestem od 11 lipca i nie schudla jeszcze nic. Trochę zmalały mi
                > obwody, ale waga, jak zaklęta stoi w miejscu. Zawsze powtarzam, że
                > tem, kto potrafi odchudzić mnie, powinien dostać Nobla. Wody
                > mineralnej piję ok. 3 l dziennie, 2 razy dziennie jem koktajle z
                > odżywką białkową. Rano aloes, potem błonnik, po 15 mmin koktajl. W
                > porze obiadowej 2 x fiberbond, a przed wieczornym koktajlem znowu
                > blonnik. Oprócz tego piję herbatkę i dokupiłam sobie wszystko. I co?
                > nic! odchudzilam tylko swo portfel!!!

• asia_stajuda Re: Ratunku waga stoi 09.09.09, 16:14
              nie wierze w to, ze jak ktos tak scisle przestrzega to nie chudnie w ogóle Ja tez podjadam , od 4 dni więcej i tylko 1 koktajl, a pomimo to przez niecałe 3 tyg spadłam 2,5kg,podejrzewam,ze gdybym ściśle diety przestrzegała-od jutra znów się biorę za siebie-to bym juz z 6 kilo na minusie miała, ale wolę chudnąć stopniowo 4kg na miesiąc A faktem jest to,ze ta dieta do tanich nie nalezy i portfel bardzo odchudza Ja na przykład nie polecam aloesu, bo moim zdaniem nie jest wart swojej ceny Pozdrawiam
              • patrys27 Re: Ratunku waga stoi 10.09.09, 20:51
                witaj asia
                To uwierz,ja nie podjadałam, ćwiczyłam i z kg nie zeszłam w ogóle, jedynie w
                obwodach.
                Przyczyna tkwi w tym, że odchudzamy się na własną rekę bez konsultantów, bez
                badań, wywiadu itd. I same jestesmy sobie winne, że brak efektów, a tylko
                portfel chudszy. Ja teraz idę na badania i zobaczymy co będzie dalej.
                • majka_36 Re: Ratunku waga stoi 10.09.09, 21:06
                  patrys27 napisała:

> witaj asia
                  > To uwierz,ja nie podjadałam, ćwiczyłam i z kg nie zeszłam w ogóle, jedynie w
                  > obwodach.
                  > Przyczyna tkwi w tym, że odchudzamy się na własną rekę bez konsultantów, bez

> badań, wywiadu itd. I same jestesmy sobie winne, że brak efektów, a tylko
                  > portfel chudszy. Ja teraz idę na badania i zobaczymy co będzie dalej.

czesc

własnie odchudzamy sie bez pomocy konsultantów ja tez tak robilam ale tylko do
                  czasu nie ma co lepiej byc pod opieka mi pomogli na www.mojezywienie.pl mama
                  ładnie rozpisana diete co do godzinki tak ze mi nie przeszkadza w pracy i jestem
                  bardzo zadowolona juz po miesiacu mam 5 kg mniej wiec lepiej nie wyrzucać
                  pieniedzy w bloto bo tak włąsnie jest jesli robimy to na wlasna reke. mi
                  konsultankta poweidziala ze produkty trzeba regulowac po czasie zmiejszac
                  zwiekszac dawkowanie i wtedy sa efekty i sama sie przekonalam. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka