grynblak 27.08.04, 16:45 DZIEKUJE CI SMOKU ZA WSZYSTKIE DOBRE RADY. BARDZO CIE LUBIE, FAJNIE PISZESZ. OCENIASZ TRZEZWO, PUNKTUJESZ I MASZ OGROMNA WIEDZE. JESTES SUPER FACET. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cmok_wawelski Czyżbym doczekał się fanklubu??? 27.08.04, 20:16 Wolałbym klub fanek. "Fizyczna przyjemność" i te rzeczy ;) ;) Jak już dojdzie co do czego (klub) - to na skarbniczkę poproszę Edytkusa. Serio. Wydaje mi się skrupulatna. Odpowiedz Link
edytkus Re: Czyżbym doczekał się fanklubu??? 30.08.04, 07:08 cmok_wawelski napisała: > na skarbniczkę poproszę Edytkusa. Keep dreaming! Odpowiedz Link
cmok_wawelski Wiedziałem, że na Edytkusa... 30.08.04, 14:43 ...brak poczucia humoru można liczyć. Odpowiedz Link
klezmeer Poczucie humoru - cmokowe. 31.08.04, 13:43 cmok_wawelski napisała: > ...brak poczucia humoru można liczyć. To taki odswiezajace, ze tylko CW ma monopol na poczucie humoru. Chwal sie prosze Cmoku dalej. Odpowiedz Link
cmok_wawelski Re: Poczucie humoru - cmokowe. 31.08.04, 13:50 Gratuluje inwencji w dobieraniu nowych nicków. Odpowiedz Link
klezmeer Re: Poczucie humoru - cmokowe. 31.08.04, 21:44 cmok_wawelski napisała: > Gratuluje inwencji w dobieraniu nowych nicków. Nie do wiary :))))). Zdarzylo sie tobie cos docenic u innych. Dobrze sie czujesz? Wierze, ze to chwilowa slabosc. Odpowiedz Link
klenka Szeptem do nas pisz... 27.08.04, 22:16 ... lub przynajmniej nie krzycz. I czytaj niki uwazniej. Cmok jaki jest - kazdy widzi (inaczej). Odpowiedz Link
cmok_wawelski Re: CMOK WAWELSKI 29.08.04, 02:01 ulkaa napisała: > Sama prawda.Popieram Fanklub? Odpowiedz Link
bebebebe13 Re: CMOK WAWELSKI 29.08.04, 05:58 grynblak napisał: czytam cmoka od kilku miesiecy i moim zdaniem to kobieta ,albo pedal,jesli sie ukrywa pod pseldo.... czy posiada wiedze ???hmmmSerfuje po internecie ,bo nie pracuje i ma czas lub pracuje ,ale Boss Jego(Jej) nie wie,czym sie zajmuje. Bo moim zdaniem kazda z nas jest madra i posiada duzo wiedzy. pozdr. > DZIEKUJE CI SMOKU ZA WSZYSTKIE DOBRE RADY. BARDZO CIE LUBIE, FAJNIE PISZESZ. > OCENIASZ TRZEZWO, PUNKTUJESZ I MASZ OGROMNA WIEDZE. > JESTES SUPER FACET. Odpowiedz Link
ulkaa Re: CMOK WAWELSKI 29.08.04, 12:26 Nie obrazajcie cmoka. Obojetnie kim jest i co robi, to nie ma znaczenia. Tu na forum jest w porzadku , jest ciekawy swiata i pisze czesto ciekawe rzeczy . Poza tym sporo wie i udziela kompetentnych odpowiedzi . Cmoku , tylko nie zrob sie zarozumialy - to wcale nie jest zaden fanklub . Po prostu zwykle stwierdzenie faktow. Pozdr. Odpowiedz Link
gaja22 Re: CMOK WAWELSKI 29.08.04, 14:53 Cmok jest OK, widac ze duzo serfuje po necie ale moze (tak mysle) w ten sposob zarabia na zycie. W popniedzialkowej wybordzej pisali, ze 150 tys. Amerykanow zyje tylko z e-baya kupujac i sprzedajac.Cmoku czy ty sie do nich zaliczasz?? Pozdrowienia Odpowiedz Link
cmok_wawelski Re: CMOK WAWELSKI 29.08.04, 17:51 Kiedyś za $150 sprzedałem czapeczkę dziecinną z napisem "Dinseyland". Znalazłem w szafce narzędziowej przy sprzątaniu tejże. Otrzepałem o framugę drzwi, cyknąłem fotkę i wystawiłem na Ebay-a za $1. Innym razem był to lekko przyrdzewiały samochodzik wielkości kilku cali, który poszedł za prawie $200. Tak, internet to jedno z moich narzędzi pracy. Na biurku mam 4 monitory z czego conajmniej 2 cały czas coś wyświetlają. Wadą takiej pracy jest to, że zaczynam czasem o 6-tej rano a kończę o północy. Przeważnie nie jest tak źle ale i zdarza się że bywa gorzej. N.p. 2 dni temu skończyłem o 6 rano. Wczoraj cały (dodam: niemożliwie gorąco- wilgotny) dzień był na objazd lokalnych klientów. A najważniejsze: że lubię taką robotę i potrafię się z tego utrzymać. Odpowiedz Link