Dodaj do ulubionych

No a co na prezent dla męża

• an_nab Re: No a co na prezent dla męża 04.02.13, 12:23
      Sprawdzonym dobrym prezentem mogą być solidne, markowe buty, ostatnio weszłam na stronę sklep.sizeer.com teraz trwa tam ekstra promocja! Dotyczy ona wszystkich rzeczy w sklepie także jest w czym wybierać! Jedną parę butów wybrałam dla siebie, a drugą parę dla męża mogłam kupić do 50% taniej i to licząc już od tej ceny przecenionej!! Jeszcze do tego jest darmowa dostawa! :D I tak kupiłam mężowi buty Nike Mandara za jedyne 119,99! Pierwotnie były za 349,99zł, przecenione za 239,99 a z tą promocją za119,99 więc jestem bardzo zadowolona z zakupów.
    • little-body Re: No a co na prezent dla męża 05.02.13, 10:21
      daj facetowi zaszaleć jakiś skok ze spadochronem, jazda na qudach czy wyścigówkami :D
      centrum-prezentow.pl/prezent/skoki,spadochronowe,w,tandemie,wraz,z,nagraniem,video!-482.xhtml totalne szaleństwo :D
    • irmin30 Re: No a co na prezent dla męża 05.03.13, 23:53
      Polecam tort w kształcie ulubionej marki samochodu, właśnie zamówiłam tort dla syna Bugatti Viron myślę,że dorosły mężczyzna również będzie zachwycony:) Camargo robi wszelakie cuda:)
    • poranaeko Re: No a co na prezent dla męża 06.03.13, 08:42
      Bardzo prosze, podaję lunk do zestawu kosmetyków męskich, jest to marka która cieszy się dużym powodzeniem wsród kosmetyków naturalnych, polecam :) femme-zone.pl/zestawy-dla-niego/247-argile-provence-zestaw-prezentowy-meski-swiat.html
      monistar napisała:

> No a co na prezent dla męża (33latek) :-)
    • Gość: Marzenka79ckck Re: No a co na prezent dla męża IP: *.play-internet.pl 09.03.13, 18:38
      Super słodki! :)

allegro.pl/gadajacy-chomik-powtarza-wszystko-co-powiesz-hit-i3089301900.html
    • Gość: Adalbert Re: No a co na prezent dla męża IP: *.centertel.pl 12.03.13, 08:38
      Jako nieco starszy już mąż, chciałbym znowu dostać koszyczek delikatesowy, taki jak na 40.
      Warto zobaczyć: www.smaczajama.pl/sklep/pl/p/Kosz-Delikatesowy-Samcza-Jama-czyli-Malpki-w-pomaranczowym/1898
      Rodzinka mnie zapewniała, że mają świetną obsługę i szybkość realizacji.
    • kwatkiewska Re: No a co na prezent dla męża 14.03.13, 21:49
      najchętniej dostałby pewnie nowy samochód, ale może jakieś radio/nawigację/ gadżet do posiadanego autka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka