ciemnanocka 23.08.08, 14:39 Kiedy i gdzie są targi książki? Bo wiem, że pewnie pojadę, ale nie wiem kiedy i gdzie są:) Czy jest jakiś ranking ważności tych targów? Chodzi o beletrystykę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micko2 Re: targi książki 23.08.08, 14:47 A co właściwie chcesz sprzedać na tych targach? Masz zamiar pojechać na wszystkie targi, które mają w nazwie 'książki'? Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: targi książki 23.08.08, 16:50 Micko, z mojego postu chyba jasno wynika, że robię rozeznanie, by na wszystkie nie jechać. Odpowiedz Link
blanacz Re: targi książki 23.08.08, 15:01 www.wydawca.com.pl/index.php?s=info&kat=7&dzial=0&poddzial=0&id=111 To powinno Ci pomóc :) Odpowiedz Link
spacey1 Re: targi książki 27.08.08, 14:48 a czy chodzi o targi w Polsce czy za granicą? W Polsce to majowe w Warszawie i październikowe w Krakowie. szczególnie te drugie nabierają znaczenia. Ale w sumie warto wiedzieć, w jakim celu chcesz jechać, wtedy może wybór byłby inny. Odpowiedz Link
zona_mi Wrocławskie Promocje Dobrych Książek 27.08.08, 19:12 Zaczynają się cieszyć coraz większym zainteresowaniem. W tym roku, o ile się nie mylę, rozpoczynają się 2 grudnia. Odpowiedz Link
uccello Warszawa 30.08.08, 12:56 Najsłabsze są te grudniowe w Warszawie- pod względem frekwencji wystawiających i odwiedzających. Podobno wydawcy boją się późniejszego bojkotu księgarń. Wiadomo, okres przedświąteczny to żniwa księgarskie,a na Targach, książki mają niższe ceny. Odpowiedz Link
zona_mi Ucello 30.08.08, 13:14 Czy Ty kiedyś zawitasz do Wrocławia? Może właśnie na grudniowe promocje? Byłoby mi BARDZO miło się z Tobą spotkać :) Odpowiedz Link