Dodaj do ulubionych

nierówne źrenice

16.04.18, 11:18
Witam, Bardzo Was proszę o pomoc.... Od jakiegoś czasu zauważyłam, że czasami (w zasadzie w jednym miejscu w domu) mam nierówne źrenice.... Raz pokazywałam synowi potwierdził, że jedna jest faktycznie większa od drugiej, ale za sekundę powiedział, że są równe, mąż twierdzi, że są równe. Poprawnie reagują na śwaitło. Jak napisałam wyżej nie widzę tego cały czas tylko od czasu do czasu, jak się powiększą i są większe....Zwariuje, doradźcie coś....proszę
Obserwuj wątek
    • agaste1 Re: nierówne źrenice 15.05.18, 18:20
      Ja mam tak samo. Byłam u okulisty www.tracewicz.pl, badałam dno oka i wszystko jest w porządku. Moim zdaniem dzieje się to kiedy się denerwuję. Okulista powiedział że może taka moja uroda, ale nie dzieje się to zawsze, więc nie uroda. Może się to wiązać nawet z poważnym schorzeniem, guzem być może, ale już dalej nie szukałam. Żyje z tym już z 15 lat i jakoś nic się nie dzieje. Jeśli się niepokoisz powiedz o tym lekarzowi rodzinnemu, da odpowiednie skierowania do specjalistów.
      • animus_anima Re: nierówne źrenice 17.08.20, 10:53
        Miałabym do Ciebie kilka pytań, jeśli jeśli tu zaglądasz
    • bartek.tkacz Re: nierówne źrenice 28.10.20, 15:43
      Koniecznie udaj się do dobrego okulisty. Polecam Ośrodek Okulistyki Klinicznej Spektrum. Pracują tam najlepsi lekarze w kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka