Dodaj do ulubionych

Psychiatra

09.03.12, 05:57
Gdyby nas leczyli tacy psychatrzy, ten 1% w społeczeństwie schizofreników był by uznawany za zdrowych.Kto ma ochotę posłuchać wiecej jego przemówień wyszukać na Youtube.Gościu wcale źle nie mysli.
www.youtube.com/watch?v=PS6qShIaW8A&feature=related
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Psychiatra 09.03.12, 06:11
      www.youtube.com/watch?v=-IgpVJkCOFA
      • uwierz_w_to Re: Psychiatra 09.03.12, 06:12
        www.youtube.com/watch?v=B6CuDYFozDs&feature=related
        • uwierz_w_to Re: Psychiatra 09.03.12, 06:25
          www.youtube.com/watch?v=t8SYDUrnK8o&feature=related
          • uwierz_w_to Re: Psychiatra 09.03.12, 06:38
            www.youtube.com/watch?v=uv0IDXAbP8E&feature=related
            • ditta12 Re: Psychiatra 09.03.12, 08:07
              Zakochałam się w oczach naczelnego Psychiatry 8)
              • ditta12 Re: Psychiatra 09.03.12, 10:37
                www.youtube.com/watch?v=LYoZh1Pzg1w&feature=related
                • uwierz_w_to Re: Psychiatra 09.03.12, 14:26
                  ten cały psychiatra czasem całkiem dobrze mówi, chociaż widac że oczytał sie troche teori spiskowych ale można posłuchać.
                  • uwierz_w_to Re: Psychiatra 09.03.12, 23:33
                    co tam Ditta? świat się pyta? jak tam życie? jak w Madrycie?
                    • ditta12 Re: Psychiatra 10.03.12, 09:00
                      Świat dzisiaj ma kaca a jurto tez będzie miał kaca bo sobota dziś a pojutrze znów go będzie bolała głowa bo zaklinuje.......
                      Świecie nasz,daj nam radość.............
                      Szef sadysta :D
                      • uwierz_w_to Re: Psychiatra 12.03.12, 05:43
                        www.youtube.com/watch?v=c3-NSCgC4g4&feature=related
                        • uwierz_w_to Re: Psychiatra 12.03.12, 06:00
                          No tak przecież jestem z tworków jak mam jazdy i widze piaskownice w kształcie gwiazdy dawida to należy załozyć mi kaftanik.Problem w tym że zdrowych powinni leczyć a nie nas:)
                          www.youtube.com/watch?v=VKaP1rqiinU
                          • uwierz_w_to Re: Psychiatra 12.03.12, 06:10
                            Oglądnijcie pierwsze 5 minuty. Myślałem że popłacze się ze śmiechu pierwszego odcinku i reszty nie oglądajcie bo to jeden wielki bełkot chorego królika z wypranym umysłem.Ale te 5 minuty to porostu rozwala staruszka głupotą.
                            • uwierz_w_to Re: Psychiatra 12.03.12, 06:11
                              Oglądnijcie pierwsze 5 minuty. Myślałem że popłacze się ze śmiechu pierwszego odcinku i reszty nie oglądajcie bo to jeden wielki bełkot chorego królika z wypranym umysłem.Ale te 5 minuty to porostu rozwala staruszka głupotą.
                              www.youtube.com/watch?v=dTR6Sn8lh5Y
                              • ditta12 Re: Psychiatra 12.03.12, 11:58
                                Jedyne co mi przychodzi na myśl to Ma son,a co ma daughter ? ;)
                                • uwierz_w_to Re: Psychiatra 12.03.12, 12:02
                                  zagłupi jestem:) pisz jak schizofrenik;)
                                  • ditta12 Re: Psychiatra 12.03.12, 23:34
                                    To proste.Son to syn a to drugie to córka.Wiadomo ja to z córkami jest przeważnie.Morda w kubeł i do garów ale są też córy z wyższej puli.Przepraszam,póły.:)
                                    Nie to żebym była jakaś sufrażystka,o nie, ale człekiem chyba jestem a nie dostawałam tego co mój brat.On sanki a ja słomianą kukłę pod choinkę.Nie wiedziałam jak się nią bawić.Rowera tyż nie miałam ani łyżew,nawet kostiumu do baletu mi nie kupili ale może to i lepiej bo nie jestem baletnicą :D
                                    Moim marzeniem jest posiadanie Harleya Davidsona,może być stary i zardzewiały ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka