Dodaj do ulubionych

Status forum

05.12.12, 06:44
Proszę państwa życie mnie bije,jestem do niczego,chama nie udało mi się zbanować,bym wyciągnał wszystkie jego brudy ale też mysiałbym wyciagnac brudy swoje i znojomych a to nie wpas.Siwa przestała wycinać posty mi nie pasujące bo odeszła z gazety a Pani Marrant nie tańczy jak jej zagram co za chamstwo, policja nie chce mi pomóc bo jak lukneli w ten syf to się tylko roześmieli:) że takigo uwierza psycholog nie może wykończyć to wstyd, sku...el prubował się zabić i mu sie nie udało co za pech.
Więc obecne forum zacznie działać bo wytrzeźwiałem.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 06:50
      OOOO teraz skopjuje to i polecę na komisariat to się przyda oni go posadzą bo się sam stalkeruje, no tak posadzą na przymusowe leczenie gdzie uwierz weźmie lapka i dopiero zacznie pisać po tabsach:), a właściwie posadzą? kogo mnie czy ją za doprowadzenie do pruby samobujczej?, mam to gdzieś syfu jej robić nie będę bo Policja ma wieksze problemy z przestepcami a jak jeszcze zacznie formuowiczów sadzać to dopiero będzie:)
      • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 06:52
        to by tu z 10 osób musiała posadzić hehehe
        • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 06:55
          nie no teraz liczyć wszystkich nieznośnych formuowiczów tylko że zdrowych to kilku set by sie uzbierało:) JUż mam plan piszę do Tuska że chcę wybódować więzienie dla agory, na niesfornych formuowiczów.A dla tych na tabsach szpital psychiatryczny bo za mało miejsc jej w już obecnych.To jest Plan a Ditta będzie derektorem głównym:)
          • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 06:56
            albo zatrudnić psychologów od doktora Mengele.
            • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 06:59
              Panie prezydencie Kraju jakiegoś proszę rozpatrzyć mój wniosek pozytywnie.Podstawić pod sciana i rozstrzelać razem z Pisiorami a właściwie jednym tym co powienien siedzieć a stoi.
              • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 07:02
                celowa prowokacja uwierza a wierz na to jak na lato:)
                • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 07:04
                  gdybym nie był taki inteligetny to pewnie był był mądry a że jestem inteligetny to nie moge być mądry:) cały pic polega na kolegach.
                  • mifredo Re: Status forum 05.12.12, 08:24
                    Ale się uśmiałam.
                    Forum komisaryczne?:D
                    Raczej komiczne:D
                    z tym wsadzaniem do więzienia i policją.
                    • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 08:28
                      ano byłem tak zły że pół komedię z tego zrobiłem:)))
                      • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 08:31
                        No skumaj wiesz jak schizofrenik się czuje masz syna to wiesz jak jest a ona by nie wiedziała? psycholog to pacz dobija tylko.
                        • uwierz_w_to Re: Status forum 05.12.12, 08:33
                          myslałem że odpuścili i bedzie spokuj ale z kąd znowu się pewnie zacznie oczernianie itd... od chamów wyzywanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka