uwierz_w_to 05.12.12, 07:34 gdybyś z nowu nie sprowokowała taki typ typowiego pisiora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 07:41 I zrozum to kobieto że ja z siebie durnia nie robie ale ty tak, zbanowałaś wszystkich schziofreników łącznie ze mną, siwa kasowała wszystkie nasze posty! bo co prawa pisac nie mogliśmy taki z ciebie psycholog jak z mojego psa kot! tyle ci powiem, o mało sie przez ciebie nie przekręciłem, to dopiero by było, a teraz pisz sobie do woli na mój temat tylko nie wymieniaj nicka mojego jak ja twojego nie wymieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 07:52 a zapomniałem dodać łącznie z pobanowaniem naszych ników na gazecie montego i Ditty wtedy byłaś w 7 niebie i pisałaś do woli oczerniając bez mozliwości naszego odpisu. ty mogłaś pisać ale my nie chociaż nie padło żadne wulgarne słowo,nasze psotty zostały wyciete a twoje nie! i to ta twoja sprawiedliwośc teraz P.Marrant o krów wyzywacie bo nie dałem sie sprowokować ale jak już nie dałem to przeszły ataki na FOM i tam sie zaczeło i twoja gwardia dogorywała.Napisze wszystko nawet jak to P.Marrant wytnie należy mi się troche prawdy, tak żeby znali ja też Ci co tylko twoją znają. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 07:55 Teraz możesz przytoczyć te posty jak wyzywałem co byłem w psychozie i w szpitalu pare lat temu zaraz po tym wylądowałem,ale przytocz wszystkie bo co chwile byłem tam prowokowany i wyzywany od durni a nie tylko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 07:53 Hej, jej, Uwierzu! Cześć :) Wyluzuj, odpocznij. Nie warto, mówię Ci. Nie warto. A ponadto, to nie wolno karmić @-py w ZOO. Skunksa też nie oraz innych zwierzątek. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 07:57 cześć zdenerwowałem się ostro bo już był spokuj i znowu prowokacja no ludzie...ile można. Już luzuje ale co napisałem to dobrze bo nie tylko jej prawdy muszą być widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 08:00 No widzisz. Jesteś ok, a ja spóźnię się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 08:00 corndelia napisała: > Hej, jej, Uwierzu! > Cześć :) > Wyluzuj, odpocznij. > Nie warto, mówię Ci. Nie warto. > A ponadto, to nie wolno karmić @-py w ZOO. Skunksa też nie oraz innych zwierząt > ek. powiem Ci że ona doskonale wie o tym żę mnie prowokuje chytre babsko ale to ona z siebie robi idiotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 08:40 Przejęcie dawnej schizofrenii przez kilka pań, nie było dobrym pomysłem. To właśnie był błąd ówczesnej administracji. Po bezsensownym banowaniu za nic i utrzymywaniu swojej "wadzy wyższości" same w końcu się wykończyły i bezprawnie zamknęły forum. Wystarczyło tylko panie od "wadzy" usunąć, forum by przetrwało. Takie jest moje zdanie, dorzucam je gdyż się jeszcze nie wypowiadałam w tej sprawie. Pomiatania mną nie zapomnę im nigdy. No ale cóż, satysfakcja z banowania się skończyła, "wadzunia" się skończyła, można sobie jaki marsz internetowy zafundować w imię protestu, gdyż nawet policja ani moderacja, nie chcą się już tym zajmować i mają tego dość. Jedna zainteresowana ciągle jednak pisze komentarze, odświeża temat, opatruje rany czyli chorą swoją ambicję i nie może się wyzbyć pouczania. To błąd i w tym tkwi sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 09:02 Mifredo może ciebie nie było od początku tu ale o tą schziofrenię też cały czas walka była,była madau atakowana, ditta i ja monte dał sobie spokój. Madau dała propozycję założenia po zbanowaniu, zmianie nazwy i usunięciu nas z tamtej do redakcji. I też im nie pasowało że tu piszemy wszak wkońcu tu schzofrenia,to jak to ma być schizofrenia dla osób zdrowych? czy chorych do cholery, chorzy już prawa pisać nie mają? Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 09:14 Szczerze przyznam, że wszystkiego nie śledziłam, jak to tam było, ponieważ po prostu nie wchodziłam na dawniejszą schizofrenie odkąd byłam banowana, a to z łaski na trzy dni potem odbanowywana i tak znowu w kółko. Zmęczyło mnie to, ciągłe sprawdzanie czy mogę czy nie mogę pisać, "gdyż admin tego forum ci to uniemożliwił" i dałam spokój. Aż raz z ciekawości, po dłuższym czasie weszłam by poczytać co tam słychać i forum już nie było:( Moderacji tez nie śledziłam, odkąd mnie tam niszczyliście wszyscy po kolei... Ale historii tych, z tymi forami już mi nie opowiadaj, nie jestem ciekawa, nie interesuje mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 09:20 Masz rację nie ma co opowiadać ale napisałem to żeby wiedzieli wszyscy jak z nami było,kopani w tyłek cały czas do puki P.Marrant nie objeła moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 10:04 Uwierz, czemu dajesz się prowokować? Zostaw już ten temat. Gó...arstwo się oflagowało, teraz bzdety wypisuje, ale czego się spodziewać po kimś, kto twierzdi, że na zgłoszenie próby samobójczej do domu wpadają antyterrości? Niech sobie konfabuluje, na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 10:50 O rany... kopara mi opadla jak przeczytalam to na szczurze. ja mam za soba kilka powaznych rob samobojczych ( leki plus alko), z ktorych czesc byla wolaniem o pomoc a czesc realna checia odejscia z tego swiata. pamietam w 2005 roku nazarlam sie mieszanki lekow, popilam alko, znalazla mnie kolezanka pod drzwiami, zadzwonila na pogotowie. tam zrobili mi plukanie zoladka i te sprawy, kroplowki, zsatrzyki. Lezalam trzy dni. Po czym wyszlam na wlasna odpowiedzialnosc. Pani doktor mnie namawiala bym zostala ale byl to moj pierwszy kontakt ze szpitalem psychiatrycznym ( kraty w oknach, brak klamek) ze sie przestraszylam i wypisalam. Lekarka choc niezadowwolona nie sprzeciwaila sie. Wiec mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 11:15 Jeśli nie stwierdza się dalszego zagrożenia życia, depresji albo psychozy, wypisują po trzech dniach właśnie. Nie mówiąc już o bajdurzeniu o kasowaniu wszyskiego pacjentom i trzymaniu w izolatkach pod okiem pielęgniarki 24 h. Wolne żarty. Mnie zabrali pasek do spodni, ale nie telefon, czy chusteczki do nosa. Przez trzy dni leżałem na sali obserwacyjnej, gdzie lekarz zaglądał częściej niż w czasie obchodu i pojawiały się pielęgniarki, potem przenieśli mnie do normalnej, a po tygodniu miałem już wyjścia z oddziału z terapeutką. Byłem długo, bo miałem ostrą depresję, pogłębioną halo, zmienili mi diagnozę, ustawiali leki, ale nie dlatego, że byłem po próbie. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 11:22 no wlasnie. Mnie raz zatzymali dluzej bo bylam nieznosna i wylam ( bylam przypieta pasami), chyba jakis tydzien przelezalam dwa dnni na obserwacji i reszte na ogolnym. tez mi zabrali tylko sznurowki i pasek do spodni. To bylo dawno jeszcze przed moja poltoraroczna hospitalizacja. Niemile to wspominam bo realnie chcialam sie zabic i bylam zrozpaczona ze mnie odratowano. Potem mi przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 11:46 Mnie tylko pasek skasowali. Może nie miałem sznurowanych butów, już nie pamiętam. To było w lecie, więc mogłem być w sandałach. Pasy to standard. Nikt nikomu nie płaci extra za siedzenie przy pacjentach. Takiej opieki nie mają nawet ludzie w normalnych szpitalach po ciężkich operacjach. Chyba, że rodzina zapłaci pielęgniarce i ona to robi w wolnym czasie. Generalnie tnie się koszty, skraca pobyty. Taka polska rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 12:48 Nie generalizujmy. To zalezy od lekarza, to on decyduje. Najlepiej zapytać Ditty jak to było z nią. Jak było trzeba lekarz potrafił wezwać sędziego, który wydawał wyrok o zatrzymaniu pacjenta. Olga może mieć swoje doświadczenia na temat zatrzymania po popełenionym samobójstwie i dla niej 3 dni może wydawać się czymś niezwykłym. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 13:17 Byłam zatrzymana w szpitalu przez sąd dlatego tylko że nie wyraziłam zgody na leczenie i nie podpisałam dokumentu na którym coś było napisane ręcznie czego nie mogłam odczytać. Nie byłam w szpitalu na skutek próby samobójczej więc nie wiem jak jest w moim szpitalu ale wiem że nie muszą trzymać długo gdy nie ma zagrożenia. Jedno wiem na pewno.Uwierz był w bardzo ciężkim stanie.Miałam cały czas kontakt z jego żoną ale na jej prośbę nic nie napisałam.Ona była w bardzo złej kondycji psychicznej. Bałam się gdy telefon zadzwonił,obawiałam się najgorszego dopóki Uwierz nie odzyskał przytomności.To było dla mnie straszne przeżycie i analizowanie czy trzy dni to krótko czy długo jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
corndelia Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 13:20 bez przesady, Mskaig, proszę wybaczyć, uważnie przeczytałam posty i chyba się nie mylę, że każdy tu piszący przedstawiał opis własnych przeżyć, jedynie Uwierz wzbogacił go oburzeniem za zadawany mu kłam. > Olga może mieć swoje doświadczenia na temat zatrzymania po popełenionym samobójstwie i dla niej 3 dni może wydawać się czymś niezwykłym.< Bezsprzecznie. Może mieć. Jednak myślę, że przy całej kulturze, którą prezentujesz miałbyś odwagę również napisać, że nazywanie kogoś oszczercą na podstawie własnych przeżyć przez kogoś, kto potrafi wydać z siebie więcej niż jedno zdanie złożone, jest po prostu niegodne, łagodnie mówiąc. Relacja Uwierza ze swych dramatycznych przejść nikomu krzywdy nie wyrządza, wszelkie więc podejrzenia o jej nieprawdziwości powinno się zachować dla siebie, nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 13:39 Nie podważam tego że Uwierz popełnił samobójstwo. To oczywiste że on popełnił i razem z Dittą czekaliśmy na informacje czy przeżył. Nie zrobiłbym takiego zarzutu bo wiem, że czesto pacjent wychodzi na własną prośbę w ciagu 3 dni. To też zależy jak bardzo zagrażajace było samobójstwo. Czesto w zatruciach pacjent po 3 dniach nadal nie odzyskuje przytomnoisci. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 13:44 mskaiq napisał: <Olga może mieć swoje doświadczenia na temat zatrzymania po popełenionym samobójstwie i dla niej 3 dni może wydawać się czymś niezwykłym.> Osoba może być zatrzymana bardzo długo w szpitalu bo napisała na jakimś forum że popełnia samobójstwo,ktoś zawiadomił policję ,okazało się że tylko straszy,że nic się nie dzieje. Została zatrzymana za to że sobie żarty stroi ze służby zdrowia. Tak myślę.To wystarczający powód. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 14:17 mskaiq napisał: > Nie generalizujmy. . > Olga może mieć swoje doświadczenia na temat zatrzymania po popełenionym > samobójstwie I dlatego ona może generalizować? Problem zresztą w tym, że te doświadczenia odbiegają od znanych wszystkim realiów. Antyterroryści, 24 godzinna bezpośrednia opieka... Faktycznie kontrola nad pacjentami w psychiatrykach wygląda tak: www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120916/LUBLIN/120919593 Pełno tego w necie, nie chce mi się linkować. Ale może rzeczywiście wyjątkowa osoba, otrzymała wyjątkowe świadczenia. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: byś niewyrobiła 05.12.12, 15:21 A uwazasz że dobrze jest generalizować ? Uważam, że tak jest źle bo wielu rzeczy wtedy można nie dostrzec. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś