uwierz_w_to 07.12.12, 10:36 Mi się wczoraj i przed wczoraj updeitowała masakra, co mi za stronki wyskakują,nasze google musiałem wrzucić bo znajduje ale wszystko op angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 17:58 Musiałem robić reinstalkę Mozilli, i też dobra nowina dowiedziałem się że kupiła nasz internet i telewizja inna firma bo rozmowa z administratorem sieci była na poziomie zerowym, może teraz b edzie coś lepej:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 17:59 Tzn duża firma:) jedna z Bardziej popularnych więc chyba sie polepszy, bo jak się pogorszy w co wątpię to dam im kopa I PAPA. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:29 także jestem też nie do shakowania:) głąby które to robiły systematycznie, wyruchałem w ten sposób że router otwożyłem i niezabezpieczyłem, czyli faktycznie nie mam sieci domowej i już przeskoczyć im to ciężko:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:32 Prościej opiszę czyli moje kąpy są niewidoczne kompletnie w sieci,są nie do odnalezioenia po sieci, widać tylko router który mogę zrestarować w parę skekund. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:34 jedynie logi widać ale nie faktyczne IP. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:36 nie jestem asem w tej dziedzinie ale samoukiem więc schakowanie mnie staje się dosyć trudne, bez komunikatorów i niewidzialności w sieci Lan, wiadomo w internecie nie jestem anonimowy bo zwykły laik może mnie wyśledzić ale wysledzenie a shakowanie to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:38 Także wi-fi to piękna sprawa realne IP zmienne lub nie jest przypisane od mojego dostawcy ale router ma tylko fizyczne połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:43 gdybym był maniakiem w dziedzinie Hakowania:) to do wszystkich sąsiadów by Policja wpadła opucz mnie:).Proste kupić sprzęt nierejestrowany na swoje dane, podpinać się przez wf-fi gdzie się da i do kogo się da nie dłużej niż 5-10 min w obrębie 2 kilometrów Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:45 i zmieniać często rejony, a najlepej kozystać z hot spotów.:) i Dupa szukaja ducha i robia obławy na cień. Odpowiedz Link Zgłoś