07.12.12, 10:36
Mi się wczoraj i przed wczoraj updeitowała masakra, co mi za stronki wyskakują,nasze google musiałem wrzucić bo znajduje ale wszystko op angielsku.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 17:58
      Musiałem robić reinstalkę Mozilli, i też dobra nowina dowiedziałem się że kupiła nasz internet i telewizja inna firma bo rozmowa z administratorem sieci była na poziomie zerowym, może teraz b edzie coś lepej:)
      • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 17:59
        Tzn duża firma:) jedna z Bardziej popularnych więc chyba sie polepszy, bo jak się pogorszy w co wątpię to dam im kopa I PAPA.
        • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:29
          także jestem też nie do shakowania:) głąby które to robiły systematycznie, wyruchałem w ten sposób że router otwożyłem i niezabezpieczyłem, czyli faktycznie nie mam sieci domowej i już przeskoczyć im to ciężko:D
          • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:32
            Prościej opiszę czyli moje kąpy są niewidoczne kompletnie w sieci,są nie do odnalezioenia po sieci, widać tylko router który mogę zrestarować w parę skekund.
            • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:34
              jedynie logi widać ale nie faktyczne IP.
              • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:36
                nie jestem asem w tej dziedzinie ale samoukiem więc schakowanie mnie staje się dosyć trudne, bez komunikatorów i niewidzialności w sieci Lan, wiadomo w internecie nie jestem anonimowy bo zwykły laik może mnie wyśledzić ale wysledzenie a shakowanie to dwie różne sprawy.
                • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:38
                  Także wi-fi to piękna sprawa realne IP zmienne lub nie jest przypisane od mojego dostawcy ale router ma tylko fizyczne połączenie.
                  • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:43
                    gdybym był maniakiem w dziedzinie Hakowania:) to do wszystkich sąsiadów by Policja wpadła opucz mnie:).Proste kupić sprzęt nierejestrowany na swoje dane, podpinać się przez wf-fi gdzie się da i do kogo się da nie dłużej niż 5-10 min w obrębie 2 kilometrów
                    • uwierz_w_to Re: Mozilla 07.12.12, 18:45
                      i zmieniać często rejony, a najlepej kozystać z hot spotów.:) i Dupa szukaja ducha i robia obławy na cień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka