12.12.12, 10:47

Zastanawiałem się czy napisać to czy nie,czy zostawić to w spokoju,wiem że mnie rozszyfrowałaś.Nie będę zbytnio się rozpisywał bo wiesz o co chodzi.
Myślę że jesteś psychiatrą z którym miał bym wspólny temat:)
Ale nie zdradź mnie:)
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 10:55
      wiem kim jesteś, normalnie nie wierzę !!!, teraz będę się wstydził:) wiedząc że ktoś wie i mnie rozumie.
      • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 10:57
        ja pie... ale się zdradziłem......
        • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 10:59
          wiesz jednak nie wszyscy są inteligentni a uwierza papka musi być bo inaczej bym nie był uwierz:)
          • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 11:02
            no i wszystko wróciło do normy hahaha
            • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 11:09
              cordelia napisz tylko czy długo Ci zeszło na rozpracowaniu mnie? proszę jest to dla mnie ważne.
              nie pisz co i jak ale czy długo.
              • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 11:15
                wiesz co mnie teraz śmieszy do łez że jełopy będą śledzić ostatnie nasze posty hahaha no nie mogę:):):):):):) bo zaraz tu się rozpłaczę ze śmiechu:D
                • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 11:26
                  żeby moja żona była taka przebojowa jak ty:) to bym wystrzelił w niebo jak rakieta:)
                  teraz wiesz gdzie C.I.A szuka terorystów buhahaha.(no wiesz ,wszędzie:)) to w nawiasie to serio.

P.S

pies drapał i tak nie skumają nawet z inteligęcją wrodzoną:D
                    • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 11:33
                      moja żonka zajefajnie tańczy hahaha.
                      • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 11:46
                        teraz widzisz studiować mnie to za mało:)
                        • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 12:14
                          powiem Ci że sam siebie nie ogarniam i zaskakuję:)
                          • ditta12 Re: Cordelia. 12.12.12, 12:17
                            Uwierz napisał:
                            <Myślę że jesteś psychiatrą >

Skąd takie przypuszczenie że Corndelia jest psychiatrą?
                            • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 12:21
                              Ditta cornedelia może jest może nie,nie powiedziane tak sobie palnełem:)
                            • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 12:29

ditta12 napisała:

> Uwierz napisał:
                              > <Myślę że jesteś psychiatrą >
                              >
                              > Skąd takie przypuszczenie że Corndelia jest psychiatrą?

cordelia jest inko gnito tak jak ja:) rozpracowuje uwierza to agent ABW:)
                              • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 12:32
                                Ditta dlatego nie piszę z nieznajomymi na gg:D:D bo też mnie rozpracowywują a muszę trzymać fason bo mnie zakną i co?
                                • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 12:34
                                  jak wykapują kim jestem to dopiero będzie w wiadomościach mnie zobaczysz a ty myślisz że dlaczego mnie wieźli do szpitala MSW (Ministerstwo-Spraw-Wewnętrznych) hahaha
                                  • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 12:35
                                    Mówię Ci cyrk na kołach:D:D:D:D:D:D
                                    • ditta12 Re: Cordelia. 12.12.12, 12:40
                                      <jak wykapują kim jestem to dopiero będzie w wiadomościach mnie zobaczysz a ty myślisz że dlaczego mnie wieźli do szpitala MSW (Ministerstwo-Spraw-Wewnętrznych) hahaha >

Nie było miejsc w innym albo może mieli jakieś urządzenie do badania,nie wiem.Myślę że przyczyna jest prozaiczna.
                                      • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 12:42
                                        Tak mieli bo tam toksykologia:), a ty dopiero wstałaś?
                                        • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 13:39
                                          szkoda że cordelia tak mało się odzywa:) rentgeny trzaska na prawo i lewo:)
                                          • uwierz_w_to Re: Cordelia. 12.12.12, 15:04
                                            Tak przypuszczałem że to się skończy,pewnie niedługo ucieknę z foruma bo głaby myślą że się nabijam ze wszystkich ,wyłapie coś taki po przecinku i rżnie mądrale:) i próbuje uwierzowi dopie...ć.
                                            Na wszystko przychodzi w końcu czas:)
                                            chyba bedę rozwijał swoją świadomość jak przed forumem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka