uwierz_w_to 18.12.12, 18:24 wziełem te tabsy,żona spokojniejsza i hydroksyzynę będę brał:) może coś pomoże na to spanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Tabsy 20.12.12, 20:56 Zmieniasz zdanie Uwierzu dziesięć razy dziennie.To niepokojące. Trzeba brać leki.W czym one Ci przeszkadzają? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Tabsy 20.12.12, 21:09 Dobra to Ci powiem że zmieniłem zdanie już definitywnie,teraz zadowolona, jak musisz to bierz nie patrz na mnie przez swój pryzmat. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Tabsy 20.12.12, 21:10 nie szukaj dziury w całym, bo jej nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Tabsy 20.12.12, 21:18 po co ty ditta się produkujesz? nie lepiej sobie fajnie porozmawiać? twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Tabsy 20.12.12, 21:36 Już Ditta jest po wszystkim,za późno na tabsy:D jestem zdrowy,nic i nikt mnie nie przekona,to co pisałem wcześniej wszystko się nie liczy!!!!!!!! To już było i nie będzie!!!! Liczy się od teraz a teraz to teraźniejszość i patrzę w pszyszłość,przeszłość poszła w zapomnienie. Piszę tu dlatego że jeszcze chcę. Głupi nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś