25.12.12, 00:37
Mam nadzieję że jak jutro wstanę rano to zobaczę Twoje wpisy bo smutno na forum bez Ciebie.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 25.12.12, 06:17
      Grażyna żadnego antychrysta nie będzie.Żadnej 3 wojny światowej.
      Ludzie się reinkarnacja jest na tej ziemi po to żeby móc naprawiać błędy jak ktoś sobie to w końcu uświadomi.
      Ja sobie to uświadomiłem i to wystarczy.
      Swoje błędy tego życia będę i poprzednich będę naprawiał.
      Przesyłam wszystkim ludziom na świcie pokój i spokój ducha.
      • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 25.12.12, 06:20
        A co do tego antychrysta to ja nim miałem być,ale tak nie będzie!
      • mskaiq Re: Uwierzu! 25.12.12, 08:34
        Piszesz z głebi Swojego serca, kiedy się go odnajdzie, świat już nigdy nie będzie
        taki sam jak kiedyś bo zmieniła go miłość.
        Pozdrawiam serdecznie Uwierzu.
        • ditta12 Re: Uwierzu! 25.12.12, 11:23
          Ja się nie znam na Antychrystach,tak napisał Nostradamus,nie znam się na reinkarnacji,na wiarach i ich dogmatach,to sprawa stowarzyszeń i sekt.Ja do żadnej nie należę.Patrzę na wszystko z boku i traktuję jako ciekawostkę.Tu poczytam,tam poczytam bo ciekawi mnie.

• mskaiq Re: Uwierzu! 25.12.12, 21:35
            Nie piszę o Antychryście, reinkarnacji. Piszę o miłości a to jest na wyciągniecie
            ręki od wszystich.
            Serdeczne pozdrowienia.
            • ditta12 Re: Uwierzu! 25.12.12, 21:44
              <Nie piszę o Antychryście, reinkarnacji. Piszę o miłości a to jest na wyciągniecie
              ręki od wszystich.>

Dostaję po głowie gdy wyciągam rękę ku przyjaźni no to jak mam wierzyć w miłość ogólnoludzką?
              Nie wiem jak się zachowywać żeby ludzie mnie nie atakowali za coś czego nie zrobiłam.
              • mskaiq Re: Uwierzu! 26.12.12, 08:18
                Kiedy wyciągasz ręke ludzie odpowiadają często nieufni, boją się. Trzeba wiele cierpliwości i pokazywania, że można Tobie zaufać.
                A jak się zachować aby ludzie nie atakowali. Najważniejsze jest rozumienie jak ludzie
                myslą, co czuja, w jaki sposób różnisz się od nich. To te różnice powodują lęk i atak
                na Ciebie.
                Serdeczne pozdrowienia.
                • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 26.12.12, 08:54
                  Mask jeżeli ktoś z kogoś wała robi i nie jest szczery to o czym dyskutować.
                  Możecie sobie gdybać,kombionować,podpuszczać, to nic nie da.
                  • mskaiq Re: Uwierzu! 26.12.12, 12:43
                    Kiedy robi wała tzn że coś jest nie tak z taką osobą i trzeba to brać uwage. Zwykle
                    pod tym kryje się lęk, chęć zaistnienia, pokazania siebie wyżej.
                    Ludzie którzy znaja swoja wartość, nigdy tak nie działają, nie próbują z nikogo robić
                    wała, bo po co. O tym sie kim jest decyduje wiedza, wrazliwość, zrozumienie a nie
                    robienie z kogos wała.
                    Pozdrawiam serdecznie.
                    • ditta12 Re: Uwierzu! 26.12.12, 12:51
                      <O tym sie kim jest decyduje wiedza, wrazliwość, zrozumienie a nie
                      robienie z kogos wała.>

Słusznie Masku.Tak właśnie jest.Nic dodać nic ująć.A właściwie co to znaczy "Robić z kogoś wała"?
                • ditta12 Re: Uwierzu! 26.12.12, 11:23
                  <Najważniejsze jest rozumienie jak
                  > ludzie
                  > myslą, co czuja, w jaki sposób różnisz się od nich. To te różnice powodują lęk
                  > i atak >

Myślę że to chore zakłócenia w mózgu spowodowały atak i inne perturbacje.
                  Trzeba brać leki w tej chorobie żeby mieć trzeźwe spojrzenie na świat i nie zajmować się przepowiedniami nawiedzonych szarlatanów ;)
                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 26.12.12, 11:30
                    Myślę ditta że ty powinnaś się leczyć i to na tyle.
                    • ditta12 Re: Uwierzu! 26.12.12, 11:34
                      > Myślę ditta że ty powinnaś się leczyć i to na tyle.>

Leczę się.Regularnie biorę convulex który mi przepisał lekarz psychiatra.
                      Nastrój mam ustabilizowany :)
        • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 26.12.12, 07:57
          mskaiq napisał:

> Piszesz z głebi Swojego serca, kiedy się go odnajdzie, świat już nigdy nie będz
          > ie
          > taki sam jak kiedyś bo zmieniła go miłość.
          > Pozdrawiam serdecznie Uwierzu.

Mask już znalazłem:) na próżno tylko próbują mnie zakręcić, ignoruję to po prostu wiem doskonale że nie wszystkim taki stan rzeczy pasuje,ale mam to gdzieś.
          • ditta12 Re: Uwierzu! 29.12.12, 16:16
            mskaiq napisał:
            <Najważniejsze jest rozumienie jak ludzie
            myslą, co czuja, w jaki sposób różnisz się od nich. To te różnice powodują lęk i atak
            na Ciebie.>

No właśnie,jak zrozumieć co myśli inny człowiek i dlaczego reaguje złością na przykład w momencie w którym się tego nie spodziewam i nie wiem z czego może wynikać jego złość?
            To inny człowiek i inne myślenie,nie moje.
            • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 29.12.12, 16:21
              Każdy jest inny ale jak ktoś czuje się jak królik to się nie dziw że w końcu się może wku...ć.
              • ditta12 Re: Uwierzu! 29.12.12, 16:24
                A czemu Uwierzu czujesz się jak królik doświadczalny?Możesz to wyjaśnić?Ja tak się nie czuję tu na forum.Czy ktoś Ci dokuczył?Czy ja może?
                • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 29.12.12, 16:34
                  ditta12 napisała:

> A czemu Uwierzu czujesz się jak królik doświadczalny?Możesz to wyjaśnić?Ja tak
                  > się nie czuję tu na forum.Czy ktoś Ci dokuczył?Czy ja może?

Pierwsza sprawa nic ditta nie bedę wyjaśniał sama do tego dochodź, nikt mi nie dokuczył.
                  Po prostu już dosyć królikowania:D
                  Teraz foruma wy będziecie ciagneli i jestem ciekawy jak to będzie wam szło:)
                  na koniec owocnych rozmów:)
                  • uwierz_w_to Re: Uwierzu! 29.12.12, 16:39
                    Nie mówię że nic nie napiszę:) ale koniec opowiadania o mojej osobie i przez pryzmat mój,czyli normalne pogaduchy jak najbardziej.
                  • ditta12 Re: Uwierzu! 29.12.12, 16:39
                    Twoja wola Uwierzu i Twoja decyzja.Życzę Ci wszystkiego najlepszego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka