18.01.13, 18:48
Musze Ci powiedziec Ditto ze ten aloes to swietna sprawa. Sprzedawany w butelkach litrowych. 98% czystego aloesu i 2% gorzkiej pomaranczy. Dzis wzielam rano szklaneczke i dziala super, wogole mnie nie boli zoladek, nic a nic! Przed tem bralam tez ziolowe tabletki na bol zoladka ale pomagaly doraznie. za to aloes jest super.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: aloes 18.01.13, 18:52
      Mnie nie boli teraz żołądek ale super wiedzieć :)
      Znalazłam Słoik miodu,on dobry na serce i winogrona tylko ja muszę zdejmować łupinki i pestki wypluwać ze względu na trzustkę.Kiedyś Monte tak napisał mi :)
      • madau Re: aloes 18.01.13, 18:56
        ja kiedys miodem slodzilam herbate ale teraz w ogole nie slodze, unikam tluszczow i slodyczy. Mam kamienie w nerkach wiec musze na niektore rzeczy uwazac: np gotowane pory czy szparagi. Ponoc one na kamice nerkowa sa niedobre.
        • madau Re: aloes 18.01.13, 19:17
          na tej butli jest napisane ze ten aloes jest dobry na prawie wszystko. nie tylko na zoladek ale i na nerki, na watrobe. O trzustce nic nie bylo napisane ale pewnie tez dobry.
          • ditta12 Re: aloes 18.01.13, 19:25
            Kamienie w nerce to pewnie od wody.
            Szczawiany nie wskazane.Szczaw,szpinak ale czasem można ciut z dużą ilością białka.
            Zapytam o aloes w ziołowym,może mają albo w aptece :)
            • madau Re: aloes 18.01.13, 19:27
              Tylko popros o taki bio, gdzie jest go duzo ( u mnie 98%)
              Szpinak przy nerkach niewskazany :( A to mnie zmartwilas. Uwielbiam szpinak z suszonymi pomidorami i z duza iloscia smietany.
              • ditta12 Re: aloes 18.01.13, 20:02
                Ciekawe czy taki jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka