25.01.13, 10:31
zielona małpa

jak Ci się podoba ten filmik Madau?
Miałam kiedyś mieć małpkę gdy byłam mała,jako przyjaciółkę ale...
No to znalazłam zdechłą wiewiórkę i woziłam ją w wózeczku dla lalek aż mnie babcia moja pokrzyczała a ja skąd miałam wiedzieć ze tak nie można?Ubierałam ją w pieluszki takie ze szmatek.
Byłam malutka.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 10:37
      Zły film wkleiłam,miał być o dzieciach ze stygmatem ale,trudno.
      Warto sobie przypomnieć jak się robi makijaż :)

Niektóre gęby to są wstrętne gdy się pojawiają nagle jako reklama facjaty,fuj!
      :(
      • madau Re: ADHD 25.01.13, 10:40
        ja juz sobie obejrzalam Ditto ten filmik. Wyzsza szkola jazdy taki makijaz, mnie to zbiera dluzo mniej czasu. Ale efekt jest. jak Ci juz pisalam w tamtym watku wyslalam Ci taki tusz do rzes ktory ta pani reklamuje. Tylko bialej kredki nie wyslalam bo nie wiedzialam ze tak sie robi na dolnej powiece, ze sie na bialo maluje. ja sie tam zawsze na czarno maluje :)
        • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 10:42
          Można i na tęczowo chyba :D
          • madau Re: ADHD 25.01.13, 10:43
            pewnie ze mozna. Tych cieni do powiek to masz cale opakowanie, duzo ich tam jest i w przeroznych kolorach :)
            • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 10:51
              https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrWnbKsCp8VcLr5u94FzX5YTrhESKLIX40xd0I7Vv6IlLq5JsrZg

Makijaż Kleopatry.
              • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 10:53
                https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/Kleopatra-VII.-Altes-Museum-Berlin1.jpg/200px-Kleopatra-VII.-Altes-Museum-Berlin1.jpg

Tak wygląda jako rzeźba :)
                • madau Re: ADHD 25.01.13, 10:58
                  Jako rzezba bez makijazu, no no...
                  Ale sam makijaz mocno przesadzony na zdjeciu z kleopatra :)
                • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 11:00
                  Madau,czytałaś?
                  pl.wikipedia.org/wiki/Pigmalion._Romans_w_pi%C4%99ciu_aktach
                  Strasznie piękne.
                  Fidiasz wyrzeźbił postać kobiety i się w niej tak zakochał że jakiś bóg mu ją ożywił :)
                  • madau Re: ADHD 25.01.13, 11:06
                    Nie, tego akurat nie czytalam ale z opisu wydaje mi sie piekne.
                    Przeczytam :)
                  • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 11:06
                    Gdy miałam kurs na urzędnika państwowego w ZUS bo tam pracowałam,aplikacja to się nazywało,gdzieś mam papier bo zaliczyłam ale nie mogę jakoś znaleźć,to jedna psycholog fajna, jak nie mogła sobie poradzić z gadającymi babami to napisała na tablicy DUPA i wszystkie ucichły nagle.
                    To dobry sposób na Twe zajęcia Madau z tymi dziećmi w bibliotece gdzie jesteś wolontariuszką :D
                    • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 11:09

"Pigmalion – król Cypru, którego rzeźbę ożywiła Afrodyta."
                      • madau Re: ADHD 25.01.13, 11:12
                        W bibliotece nie ma tablicy :(
                        Ale to nic, one przychodza rozwrzeszczane te dzieciaki ale potem sie uspokajaja a jak nie chca sie uspokoic to krzykne tylko i jest cisza :)
                        Ciekawe jakby zareagowaly gdybym im "dupa" napisala na tablicy ( ktorej nie ma)
                        • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 11:49
                          Napisz na pudełku po butach :D
                          Mam tu kurs tańca dla Ciebie Madau od Jacko :)
                          www.youtube.com/watch?v=w8DKD0PoRSI&list=UUulYu1HEIa7f70L2lYZWHOw&index=2
                          • madau Re: ADHD 25.01.13, 13:32
                            O, jakie fajne. Obudzilam sie wlasnie bo rano taka niedospana bylam. Mialam isc do banku ale odwolalam wizyte ( na sroode) bo oczy mi sie doslownie zamykaly a nie chcialam nastawiac budzika bo nie lubie jak mi telefon dzwoni.
                            Co z paczka Ditto?
                            Bylas juz po nia?
                            • ditta12 Re: ADHD 25.01.13, 15:42
                              Pospałam ale już się ubrałam i zaraz wychodzę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka