28.01.13, 15:53
Dzis kurteczke na allegro. ladna, skorkowa marynareczka o rozmiar wieksza niz ta co chcialam. zaplacilam 100 zl normalnie, karta VISA, juz widzialam ze w banku sciagna mi kwote 27euro62, dopoki nie siagna tranzakcja bedzie trwala, troche mnie martwi ze do konca licytacji tylko 5 godzin, ale chyba jak zaplacilam to mi ja wysla???
Podalam adres mojej mamy, ona powiedziala ze wysle, ze nie ma sprawy.
Ciesze sie bardzo bo tak fajnie jest kupowac nowe, ladne i zwlaszcza MNIEJSZE ciuchy a zauwazylam ze na allegro mozna sie ekstra ubrac za stosunkowo male pieniedze.
Do tej kurteczki moje martensy czerwone zaloze i spodnie rurki i bede ladnie wygladac :))))

tak sie ucieszylam ze nawet wymioty minely. Teraz czekam tylko na realizacje tranzakcji. Moze dopiero jutro bo banki sa zamkniete w poniedzialek ale to przelew Visa byl wiec moze nie ma to nic do rzeczy?
Obserwuj wątek
    • monte_we_mgle Re: kupilam 28.01.13, 18:13
      Napisz maila do sprzedającego, że już zapłaciłaś kartą. Tak na wszelki wypadek, bo transakcje kartowe, to chyba banki szybko załatwiają.
      • madau Re: kupilam 28.01.13, 18:19
        Juz dostalam odpowiedz Monte, dzieki :)
        Pierwszy raz przelew nie przeszedl ( 27 euro), wiec sprobowalam drugi raz bo mialam pieniedze na koncie i tym razem sie udalo, dostalam na maila konfirmacje ze ta pani otrzymala dana kwote a na stronie kurteczki pisze "towar sprzedany". tak ze sie ciesze, placilam Visa, z konta sciagneli mi euro ale do tej pani chyba zlotowki doszly.
        Nie musialam sie logowac, zakladac konta ani nic. Kupilam rozmiar wieksza bo tamta, choc ladniutka ( na manekinie byla) bylaby ciut za mala a ta to moj obecny rozmiar.
        Ciesze sie z tego jak glupia, nawet mi grypa nie przeszkadza, tak fajnie jest kupowac nowe rzeczy...

A Ty monte, jak z "bialym szalenstwem"? uzywasz? Nog nie polam, sciskam Cie mocno :)
        • monte_we_mgle Re: kupilam 28.01.13, 18:42
          No to bardzo się cieszę, że transakcja Ci się udała :-)))
          Tylko uważaj - Allegro wciąga!

Pojeździłem sporo dzisiaj. Fajnie jest, bo trzaskające mrozy odpuściły i świeciło słońce. Żałuję tylko, że nie znalazł się dzierżawca na knajpę przy stoku. Miło było napić się czegoś gorącego na miejscu, ale to Polska właśnie...
          • madau Re: kupilam 28.01.13, 19:03
            No tak:) Ja jak szaleje na nartach to w Alpach albo Dolomitach, ale predzej w Alpach w val d'isère, uwielbiam tamtejsze stoki bo niebieskie trasy sa zajefajne a ja glownie niebieskimi jezdze a pod koniec pobytu sie na czerwone przerzucam, raz pomylilam trasy i musialam zjechac straszliwa czarna, balam sie az nogi mi lataly z tego strachu. Ale zjechalam jakos.
            To fakt ze w Alpach przy stokach jest duzo fajnych knajpek gdzie mozna kupic gorace wino lub grzane piwo ( niegrzane tez sa;)), odprezyc sie troche na lezakach i znow smigac.
            Smigaj wiec Monte, jak najwiecej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka