Dodaj do ulubionych

dashboard xbox 360

05.02.13, 06:18
Wróciiłem na konsolę xbox 360 już na nową wersje slima 250 gb.Ale będę miał profity z tego, co prawada na nowym koncie i nicku ale odnajduje znajomych i dodaje tych z którymi rozmawiam i gram.Wróciłem z dwóch powodów, na xboxie mam znajomych jest live party czat i będe współpracował z microsoft Polska kolega który właśnie ze mną tworzy portal kolekcjonerski współpracuje z nimi już dwa lata.testował nowego dashborda zanim ten został wprowadzony,ja też będę swoje 5 groszy do nowości wprowadzał, piszę się raczej na beta testy niż na Alafa w początkowym stadium ale pewnie bedę rzucony na głębokie wody.
No i jak wiadomo przecieki z Microsoftu na temat nowej konsoli Next będę miał z pierwszej ręki a nie jakies popeliny wyczytane nieoficjalnie w necie.
PS3 poszedł do lamusa, całkiem nowa konsola poszła za grosze, ale tak to już jest, w nową zainwestowałem sporo,sama konsola to tysiąc złotych ale konto gold, dodatki gry w które gram i premium za microsoft pointsy wyszły prawie tyle samo.
Dzięki koledze zostałem wciagnięty do elity,czekam na umowę no i profity z microsoftu będą niezłe, zawsze będę miał wszystko po kosztach wydane przez microsoft jako współpracownik i do tego wszystkie testy beta testy klucze itd,ale wy się nie znacie to co będę opisywał.
Obserwuj wątek
    • ex.vinci Re: dashboard xbox 360 05.02.13, 06:28
      Szkoda tylko że za to nie płacą, ale w zasadzie to nie jest takie ważne ponieważ będę miał dostęp do wszystkiego w xbox live a i w pierwszej koleiności będę testował bf4 ponieważ Deice zawsze współpracowała z xbxo live i microsoftem a to jest obecnie kolos który opracował nowe silniki do gier które nawet teraz przy tak zaawansowanej technice są tak nieziemskie że obecnie co im udało się wyciagnąć z bf4 to wycisneli tylko 75% mocy obecnego silnika Forestbite.
      Silnik jest zabójczy nie są wstanie go wykorzystać na maxa i mozna sobie wyobrazić jak będą wyglądały gry wykorzystujące jakieś 95-100%:)
      • ditta12 Re: dashboard xbox 360 05.02.13, 10:32
        ;)
        • monte_we_mgle Re: dashboard xbox 360 06.02.13, 17:19
          No fakt, nie znam się kompletnie na tym, co opisujesz. Grałem tylko w gry strategiczne, ale po to w zasadzie, żeby zobaczyć grafikę, którą robił do nich mój kumpel. Na codzień tylko scrabble ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka