emilka82 23.10.12, 12:21 ehhhh po trzej tygodniach wraca , wzięłam przepisane przez neurologa cinie, i czekam... oby chociaż bez wymiotów, bo to mnie wykańcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stef63 Re: chyba się zaczyna :(( IP: 109.95.31.* 23.10.12, 21:43 Napisz jak podziałał na Ciebie tryptan (Cinie). Czy wymiotowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka82 Re: chyba się zaczyna :(( 25.10.12, 12:35 Na początku wydawało się jakby lepiej, ale i tak leżałam cały dzień i po kilku godzinach zaczęły się wymioty :(( męka straszna z odgłosem cierpienia na cały dom. dopiero awiomarin stłumił wymioty. Także nie wiem czy to coś daje a myślę, że wzięłam ten lek w miarę wcześnie bo długo przed atakiem wymiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: chyba się zaczyna :(( 26.10.12, 00:05 jak atak jest bardzo silny, taki mega ultra super duper napad, to nieraz i tak trzeba wziac cos na wymioty, tryptan nie tryptan. a i lek p/bolowy nieraz do kompletu... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
emilka82 Re: chyba się zaczyna :(( 09.12.12, 22:57 Ostatnio atak obudził mnie w nocy, od razu wymioty i ból brzucha. po drugich wymiotach wzięłam aviomarin i się położyłam, po kolejnych cini, przespałam do rana bez wymiotów, rano wstałam wyszykować dzieci, słaba byłam, pospałam do 11 w spokoju i jakby przeszło, Muszę więc sobie poprosić recepty na to.... Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: chyba się zaczyna :(( 10.12.12, 08:47 Oj, to dobrze ze jest cos co ci w miare pomaga. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: chyba się zaczyna :(( 10.12.12, 16:06 Przeciwwymiotnie działa również Torecan. Ma również formę czopków, co przy wymiotach jest dosyć istotne. Odpowiedz Link Zgłoś