malgunia Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 30.08.04, 21:28 Czy moge i ja się przyłączyć? Od jakiegoś czasu przeglądam forum i pocieszam się, że nie jestem jedyna z "pękająca" głową. Pozdrowienia dla Wszystkich Malgunia z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 30.08.04, 23:39 Witam !! ml-jedna z migreniczek:( Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.08.04, 09:26 Wpisuję się i ja - jahreshka. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :-) I sił do walki z panią M życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia579 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.08.04, 09:53 Wpisuję się. Na migrenę cierpię od dawna (w sumie od szkoły średniej) czyli ponad 10 lat. Pozdrawiam serdecznie. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
volcano84 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.09.04, 11:07 Witam!!! Równiez jestem migrenowcem. Migremy mam od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna383 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.09.04, 23:57 Wpisuje sie. Migrena neka mnie od 20 lat. NIezly kawalek czasu. Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.09.04, 00:06 Witamy serdecznie nowoprzybylych. wszytskich jak zwykle zapraszam do brania udzialu w dyskusji. zachecam do zakladania nowych watkow, zadawania pytan. Napiszcie swoje historie .. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna383 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.09.04, 00:15 Witajcie, Migrene ma od 16 roku zycia. Bywalo koszmarnie-kilka dnia pod rzad, teraz czasem konczy sie po 6-8 h. Od jakiegos czasu zauwazylam trzy prawidlowosci: - od kwietnia zeszlego roku nie moge pic zadnego alkoholu, bo kal choc umocze usta, to... migrena murtowana. No chyba,ze mam okres, to wtedy moge "leczniczo" wypic nawet kilka drinkow - migrena jest zawsze odpowiedzia na kalis stres. Glowa nie boli w momencie stresu, tylko jak "klopot" odpusci - migreny najczesciej pojawiaja sie ok. 8-9 dnia cyklu CZy ktos ma podobnie? Pozdrawiam dzisiaj tylko ciut bolaca K. Odpowiedz Link Zgłoś
indian_margerine Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 22.09.04, 15:52 Witam Jestem nowa - aktywna. Czytywałam często Wasze wypowiedzi. Wreszcie zdecydowałam się na aktywny udział. Migreny zaczęły się u mnie ok 4 lata temu. Myślę, że bodźcem były pigułki anty. Przestałam je brać, ale M nie minęły. Teraz męczą mnie niezbyt często(kilka razy w miesiącu). Raz wylądowałam w szpitalu (słaniając się z bólu i wymiotując w samochodzie, który prowadził przerażony mąż). Teraz staram się unikać innych bodźców - zbyt dużo snu, przemęczenie, stresy. Pozdrowienia dla wszystkich cierpiących. Indian Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 22.09.04, 16:49 Witaj!!W naszym zbolalym ale "za to" sedecznym gronie :)))Witajcie wszyscy NOWI!!Ale duzo nas! ml Odpowiedz Link Zgłoś
aneczkakaka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 23.09.04, 14:52 Aneta - dopiero teraz dotarłam do tego forum - szkodaz że tak późno Odpowiedz Link Zgłoś
rraavv Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.09.04, 11:28 Czesc wszystkim, ktorzy maja niezwyczajne glowy :) korek Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.09.04, 20:10 Serdecznie witamy nowe "globusiki'!!! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
koteczka801 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.09.04, 15:34 Witam! A ja z migrena dopiero zaczęłam sie męczyć- bóle głowy pojawiły sie m-c temu. No i niestety musiałam przeżyć szpital, żeby wykluczyć inny powód mojej bolącej główki. Migrena skojarzona-tak brzmiała diagnoza:( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.09.04, 20:04 Oj Koteczku! co za szkoda.. Mam nadzieje ze znajdziesz tutaj potzrebne informacje a na pewno wsparcie duchowe :) Witamy! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
ewa155 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.10.04, 11:10 Witam jestem nowa i mam częste bóle głowy, być może to migreny Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.10.04, 18:16 Witamy Ewo, i zapraszamy do udzialu w zyciu forum :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.10.04, 19:26 Witaj w gronie posiadaczy globusa. ml Odpowiedz Link Zgłoś
ewa155 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.10.04, 19:52 Witam wszystkich i dziękuję za ciepłe przyjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
eutyfrona Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 05.10.04, 14:24 Witam szlachetnie urodzonych! Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 05.10.04, 15:58 Hi,hi,wszyscy mamy chorobe arystokracji ;) Witam ml Odpowiedz Link Zgłoś
madzik1980 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.10.04, 09:44 Mam 24 lata i cierpię na migreny od okolo 10 lat.W mojej rodzinie choruje moja mama i babcia.Od ostatniego tygodnia codziennie boli mnie glowa mam dosyc bo ile mozna brać tabletek przeciwbólwoych.Moj ojciec jest neurologiem i powiedzial mi ze z migrena trzeba nauczyc sie zyć,ale jak?Dzisiaj boli jak diabli...Aż wyć mi sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.10.04, 09:58 Witaj Madziku,wiadomosc,jaka podajesz, nie podnosi na duchu.Pocieszajace jest to,ze mozemy sie tutaj,choc powyzalac i znalezc zrozumienie!! ml Odpowiedz Link Zgłoś
mip Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.10.04, 18:02 mip, z migrenami od czasów licealnych, odziedziczonymi po ojcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik1313 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.10.04, 16:53 madziku, moj bol nie ustepuje juz od 1,5 tygodnia, ale dzis jest PO-TWOR-NY. Nafaszerowalam sie tabletkami, dopiero po 6. przeszlo... a tak w ogole to boli odkad skonczylam 4 lata, czyli juz 22... ostatnio - dziwna rzecz - bylam w gorach na urlopie i, o dziwo, byl spokoj. moze to sprawka wycieczek gorskich, mocnego umordowania lazeniem a przez to lepszego dotlenienia? chyba sie przeprowadze ;) napisz, jak sobie z tym radzisz? mi juz czasem rece opadaja. i glowa. pozdrawiam kasik Odpowiedz Link Zgłoś
alice8 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.10.04, 22:54 Hej! Nie wiedziałam o istnieniu forum migrenikow!!! Poczulm sie niesmowicie czytajac Wasze listy - JESTEM W DOMU! Moze pare slow o sobie - zaawansowna migreniczka.Od 1998 zycie rowna sie migrena.Od poltora roku jestem na sumamigrenie. WIczorkiem czesto stilnox- usuwa bol i szybko przenosi do nieswiadomosci.Ciagle szukam nowych sposobow pozbycia sie migreny i gotowa jestem podzielic sie swoim doswiadczeniem.Od kilu lat czuje sie wyalienowana, ludzie nie rozumieja jak zycie moze wygladac z migrena. Bedziemy miec o czym pogadac! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.10.04, 23:42 Witaj Alice i inni nowi,z pewnoscia bedzie o czym pogadac.Napisz czy Stilnox to lek ziolowy czy cos innego? I ja mam odczucie,ze jedynie jak spie "nie czuje " glowy :( ml Odpowiedz Link Zgłoś
alice8 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.10.04, 09:19 Czesc MarioLudwiko! Stilnox niestety nie jest lekim ziołowym - to lek nasenny syntetyczny, ale w porónaniu z innymi nasennymi jakie zdazało mi sie brac, jest rewelacyjny - nie jest sie naćpanym dnia nastepnym, nie ma problemow ze wstawaniem. Pol tabletki wystarczy - b. szybko jestes po drugiej stronie (tu uwaga - nalezy tabletke brac juz w łóżku!). Czesto usuwa bol; poniewaz nie stwarza problemow ze wstawaniem - powoduje szybkie przejscie w stan snu glebokiego i daje szybka regeneracje. :) I (wg ulotki) nie powoduje uzaleznienia! :) Miejmy nadzije:)Jak dzis samopoczucie? Ja mialam niemila pobudke :( Teraz jest lepiej, ale czuje, ze przyczajony smok czyha... Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.10.04, 11:10 Wyobraz sobie,ze po wyslaniu postu "dotarlo" do mnie,ze ten lek mam w szufladzie nocnej szafki,niestety juz przedatowany :( Nazwa nie byla mi obca,pewnie dlatego sobie o nim przypomnialam.Dostalam go kiedys od przyjaciolki farmaceutki. Tu,gdzie mieszkam jest on nieznany,albo niestosowany a wiec nie do kupienia. Pozdrawiam ml Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 15.10.04, 15:17 Podnosze "coby" sie nowe/-i/ wpisywali!! ml Odpowiedz Link Zgłoś
daisy5 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 15.10.04, 15:26 Niniejszym wpisuję się i ja: daisy5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina.kantor Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.11.04, 13:26 Jest na s trochę, ja wpisuję się niestety też Odpowiedz Link Zgłoś
1kama Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.11.04, 11:24 Melduję sie posłusznie i wpisuję do Nowych. Migrenę odziedziczyłam po mamie i siostrze taty. Niedawno mój tata rozmawiał ze swoją siostrą na temat ich młodości. Stwierdził, że żałuje czasem, że nie jest już młody. Na to moja ciocia powiedziała: wiesz, szkoda mi młodości, ale jak sobie przypomnę, jakie okropne miałam wtedy bóle głowy, to nie chcę, by wróciły tamte czasy!!! Cioci przeszło dopiero na emeryturze. Marna pociecha, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.11.04, 19:41 Witamy serdecznie wszystkich Nowych. czujcie sie jak u siebie w domu. Wiesz Kamo, pewnie ze marna pociecha, ale w miare uplywu lat mysle ze lepiej pozno niz wcale... rozumiem ciocie.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
maenka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 11.11.04, 14:15 Jestem nowa. Ciesze sie ze was znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkakb Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 25.11.04, 21:59 Witam! Z wielkim bólem (dosłownie i w przenośni) dołączam do Waszego zacnego towarzystwa. Przedstawię się może - Joanna lat 26 , migrenki od lat 3, zaczęły się podczas brania tabletek anty i stresu (obrona pracy licencjackiej), w sumie początek to niemal 3 miesiące bólu bez przerwy, pół roku na dyhydroergotaminie plus odstawienie pigułek i bóle pojawiały się rzadziej. Od stycznia 2004 do 17 września 9 miesięcy błogiego spokoju - ciąża. A teraz od nowa ból........ W przyszłym tygodniu wizyta u neurologa, może jakieś leki i pewnie niestety koniec karmienia mojego synka.... Może ktoś uzna mnie za egoistkę, ale chyba wolę żeby moje dziecko dostało butlę mleka od szczęśliwej mamy niż cyca od zaryczanej wiecznie zmęczonej kobiety. Do zobaczenia częściej na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 25.11.04, 23:22 Witaj u nas!Pozdrawiam serdecznie! ml Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 26.11.04, 08:24 Witamy "Nowych" serdecznie! Zuzko- czy uwazasz ze gdybys miala padaczke i musiala brac lekarstwa to tez bylby z twojej strony egoizm? tak samo jest z migrena. jest to choroba, nie lenistwo. Czy wygodnictwo. Przydalaby ci sie tez extra pomoc. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
maenka Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 26.11.04, 19:58 Witaj Zuza ja takze jestem na tym forum od niedawna. W czasie ciazy podobnie jak u ciebie migrena ustapila na 8,5 miesiaca. Moj lekarz mowi ze to typowe mowi jeszcze ze po drugim dziecku czasami w ogole mija. U mnie bylo troche inaczej po dziecku mialam 2 ciaze nieudane w odstepie polrocznym co rozhustalo moje hormony i czestotliwosc migren znacznie wzrosla.Jasne ze lepiej zeby malus mial szczesliwa mamusie a nie umeczona poswiecajaca sie Matke Polke. Powodzenia w leczeniu. maenka Odpowiedz Link Zgłoś
oskar17 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.11.04, 14:44 Ze mną było podobnie. Pierwsze "odlotowe" migreny zaczęły się miesiąc po urodzeniu dziecka. Wcześniej owszem miewałam bóle głowy, ale nie aż TAKIE. W drugiej ciąży był spokój a potem od nowa - z każdym rokiem coraz częściej i coraz dłużej. Moja teściowa pociesza mnie, że przejdzie mi po menopauzie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalii1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 29.11.04, 17:48 Cześć mam 17 lat i ostatnio mój neurolog po wykonaniu badania EEG postawił diagnoze... MIGRENA... wkońcu wyjaśnilo sie co mnie gnębi od dluzszego czasu... nie dawało mi to żyć całkiem wylaczylo mnie z normalnego funkcjonowania... zawaliłam 2 tygodnie szkoły z powodu straszliwego bolu ktory nie pozwalal mi normalnie funkcjonowac. Dzis wlasnie moja mama polecila mi to forum mowiac ze podniesie mnie ono na duchu ze nie jestem sama.. tylko jak przezyc to ze nie powinnam jesc owocow cytrusowych orzechow i czekolady?! Jakos musze dac sobie rade... a poki co Wracam do Ciebie zycie dbaj o mnie i przyjmnij mnie należycie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 30.11.04, 07:10 Witamy! Istotnie migrena wymaga od nas wielu okropnych wyrzeczen. przyznam sie ze nie zawsze udaje mi sie zapanowac nad lakomstwem. I np zeby nie powachac perfum. Albo kusi mnie zeby posluchac muzyczki.. i klops. czasami mozna zjesc czegos troszeczke bez zadnych konsekwencji, lub w okresie kiedy zwykle lepiej sie czujemy. ja np ma taki okres tuz przed miesiaczka, kiedy kawalek sera czy pomaranczy ujdzie mi na sucho.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_67 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 01.12.04, 15:11 Witajcie!! Jestem tu dzisiaj pierwszy raz i coz ... wcale to nie jest pociesząjce, że jest nas tak wielu. Migreny miewiam od 13 lat, zaczęło się podczas drugiej ciąży no i niestety trwa. Dzisiaj to czwarty dzień koszmarnego bólu... właściwie straciłam nadzieję, że przejdzie...i nagle ulgaaaa!!!! Znalazłam Was i chyba zostane z Wami... Powodzenia w walce z bólem życze i pozdrawiam. gaga Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 01.12.04, 19:19 Witamy, Gago w naszym gronie! Rowniez zyczymy pwodzenia w walce z migrena. DINBB Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 01.12.04, 22:41 I ja witam,zyczac tak jak i Venus. ml Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 03.12.04, 13:47 jestem tu nowa - ale migreny nie są dla mnie nowościa:-( Borykam się z nimi od 18 roku życia, a to już 10 lat. Mamusia też miała, wiec jestem pewnie na migreny skazana na dłuuuugo... lista dobrych dentystów i nie tylko forum.gazeta.pl/forum/71,46483,1540815.html?f=24829 Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.12.04, 15:37 To ja chyba też się wpiszę.... długo broniłam się przed tym, ale wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazują na to, że też jestem "migrenniczką", teraz muszę poważnie wziąć się za siebie.... Pozdrawiam wszystkich serdecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.12.04, 16:04 Mnie tu tak długo nie było, że moge spokojnie jako nówka funkcjonować;) Pozdrawiam liczną rzeszę;) ksywa Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.12.04, 19:00 Witamy w klubie tych,ktorzy miewaja BG i migrene,choroba jest paskudna ,ale "za to" ludzie tu sa super zyczliwi a to tez wazne,prawda? ml Odpowiedz Link Zgłoś
mango32 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 09.12.04, 19:25 Witajcie drogie kobietki i nieliczni mężczyźni. Dziś pierwszy raz trafiłam na to forum i coś mi się wydaje, że będę tu stałym gościem. Wiem to zabrzmi strasznie, ale dla mnie bardzo pocieszajace jest to, że sa osoby które cierpia tak jak ja. Myslałam, że nikt nie ma gorszych ode mnie migren. Są chwile, że mam tego wszystkiego naprawdę dość. Popadam w strasznie pesymistyczny ton, więc na razie kończę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikszy Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 27.12.04, 22:17 Cześć wszystkim, mam migrenę oczną vel klasyczną od 16 roku życia. Na szczęście mam też od 8 lat siostrę we Francji i załatwione przez nią zapasy Imigranu 20mg w postaci spray`u do nosa i dzięki temu w miarę normalnie funkcjonuję. Siostrzyczka ma zwracaną kasę z ubezpieczenia zdrowotnego więc jest git. Polecam Imigran - wcześniej nic mi nie pomagało. A teraz ponieważ chwilowo jestem na głodzie ;-) imigranowym więc chyba kupię sobie polski odpowiednik Sumamigren. Cze wszystkim i trzymajcie się. Andrzej z Leszna Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 28.12.04, 02:16 Witamy serdecznie, grono panow sie jak widze powieksza... :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
ewa19721 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 04.01.05, 08:32 Pozdrawiam, jestem tutaj nowa, a z migreną jakieś 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
buranna Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 05.01.05, 21:43 witam dopiero niedawno odkryłam to forum nie spodziewałam się że tyle ludzi nęka to samo co mnie. Mam 28 lat a migreny od 10 właśnie dzisiaj miałam atak i pierwszy raz musiałam się zwolnić z pracy bo juz nie docierało do mnie co inni mówią. pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
guga74 Melduję się 06.01.05, 10:07 i pozdrawiam wszystkie unieszczęśliwone tą przypadłością mamy - zamigrenowana co 2-3 tygdnie od ok czterech lat-Aga, mama Błażeja Błażejek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9769494 Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Melduję się 06.01.05, 10:18 Witamy serdecznie w naszym gronie, szkoda ze w tak obolalym ale jakby nie bylo razem zawsze razniej.. :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
agul77 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.05, 10:14 witam serdecznie to ja tez chetnie sie zapiszę:) Aga miło mi Odpowiedz Link Zgłoś
agul77 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.05, 10:25 poczytałam sobie na forum i czuję sie lepiej wiedzac ze jest nas wiecej. trafiłam tu dzieki artykułowi przeczytanemu w gazecie. migreny męczą mnie od kilku lat. zazwyczaj pojawiają sie na dzień lub dwa przd okresem.w mojej rodzinie jak do tej pory tylko ja cierpie na te przypadłosc i w związku ztym jak wielu z nas nie znajduje zrozumienia. jedynie mój maz wie że w tym krytycznym dla nas czasie nie ma mnie dla świata:). nie wiem dlaczego na mnie padło i nie wiem czy i niskie cisnienie to reguła u migrenowców? moje zazwyczaj utrzymuje sie w granicach 90/60. czy to ma jakies znaczenie? mało wiem na razie o migrenie i chwała za to forum oraz informacje w necie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.05, 11:57 Witajcie u nas,co do cisnienia to moje jest identyczne! Pozdrawiam,zyczac mniej BG! ml Odpowiedz Link Zgłoś
1kama Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.05, 14:20 Witam w naszym gronie. Ja również mam niskie ciśnienie.To chyba reguła. Życzę wszystkim dużo zdrowia Nowym Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 06.01.05, 22:15 Kiedys robilismy taki poll kto ma jakie cisnienie, wiekszosc z nas zdecydowanie ma niskie ale jakie to ma znaczenie to nie wiem. Moze niewielkie bo w sumie cisnienie latwo podniesc a jakos nie pomaga na BG.. i do Agi- a jaki to byl artykul w gazecie? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
agul77 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.01.05, 09:01 Droga venus dokładnie nie pamietam ale sprawdze w której gazecie czytałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 07.01.05, 13:38 oj niskie ciśnienie, niskie. 90 na 60 to jest u mnie nrma, niestety miewam i niżesz - nie wiem jak egzystuję... Wczoraj miałam tak niskie, że słaniałam się na nogach, mroczki przed oczami i zawroty głowy. co się ruszałam, to słabo mi było - czekałam tylko, kiedy padnę, hehe. Zbawieniem okazała sie być dla mnie coca-cola, której normalnie nie piję. hmmm. dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
dianahortensja Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.03.05, 00:07 To i ja się wpiszę: Diana. Męczę się z migreną od 12 lat - a mam 27 (nie pomogły mi divascany, coffecorny, depakine, dihydroergotaminy itp., ani też akupunktura, akupresura, blokady, bioenergoterapia ani kręgarze). Pozdrawiam wszystkich migreników i życzę nam wszystkim, żeby Zomig kosztował jakieś 10 razy mniej... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 12.03.05, 09:53 Witamy serdecznie, Diano! dobrze ze chociaz Zomig pomaga. Zapraszam do dyskusji, i zachecam do zadawania pytan - i do ponarzekania :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
larsa Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 18.03.05, 09:13 I ja zasilam szeregi nieszczęsnych cierpiących,no cóż. Larsa Odpowiedz Link Zgłoś
ela282 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 10.03.06, 08:06 No to i na mnie kolej. Witam wszystkich migrenowców. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 21.03.05, 13:24 witam i ja. Od pewnego czasu Was podczytuję, dziś się ujawniam. :) Pozdrawiam gemma Odpowiedz Link Zgłoś
cassandrafr Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 23.03.05, 18:35 Dzien dobry, Chetnie wpisuje sie do nowych, chociaz juz zadebiutowalam na tym forum. Pozdrowienia dla Odpowiedz Link Zgłoś
deindra Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.03.05, 18:33 nowa nie-nowa deindra :) wcześniej pod innym nickiem po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 31.03.05, 21:53 Witamy serdecznie w naszym gronie!! Venus Odpowiedz Link Zgłoś
lidkal7 Re: Wpiszcie sie do NOWYCH 19.12.05, 11:00 czytam od nie dawna, wpisuję się :) lidka L Odpowiedz Link Zgłoś