ulalka 31.03.04, 22:56 jakies mnie dopadly...ide sobie.. przespie sie to mi moze przejdzie... kolorowych snow Wam zycze :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_linnhoff Re: smuteczki.... 31.03.04, 23:34 ulalka napisała: > kolorowych snow Wam zycze :) kolorowych snów i braku bólu głowy życzy Ernest - zdążający do alkowy ;-) Odpowiedz Link
ulalka Re: smuteczki.... 01.04.04, 19:19 ernest_linnhoff napisał: > ulalka napisała: > > > kolorowych snow Wam zycze :) > > kolorowych snów i braku bólu głowy > życzy Ernest - zdążający do alkowy ;-) > vielen dank :D siem wyspalam, he he :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: smuteczki.... 01.04.04, 20:11 ja jak mam smu_teczki ( pełna ich teczkę, lub taczkę ) to za cholerkę zasnąć nie mogę. :((( Odpowiedz Link
malen_a Re: smuteczki.... 01.04.04, 20:15 to w takim razie juz tylko picie pozostaje :)))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: smuteczki.... 01.04.04, 20:21 malen_a napisała: > to w takim razie juz tylko picie pozostaje :)))) eeeeeee......... -częste picie skraca życie a -kto pije piwo, ten siusia krzywo...;) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: smuteczki.... 01.04.04, 20:45 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > a > -kto pije piwo, ten siusia krzywo...;) piwo jest dobre, piwo pić trzeba, kto pije piwo - idzie do Nieba ;) Odpowiedz Link
daffne Re: smuteczki.... 01.04.04, 21:06 ernest_linnhoff napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > a > > -kto pije piwo, ten siusia krzywo...;) > > piwo jest dobre, piwo pić trzeba, kto pije piwo - idzie do Nieba ;) Wsrod mezczyzn zaslyszane "kto pije piwo ten jest zdrowy i ma wytrysk trzymetrowy" ... ;))) Odpowiedz Link