lolyta Re: Tadaaaammmm!!!!!! 07.09.03, 02:54 cholera trzeba to uczcic a tu jak na zlosc ani rakiety ani odrzutofca pod renkom ni ma a samej mi sie nie chce Odpowiedz Link
wonsz Re: Tadaaaammmm!!!!!! 07.09.03, 02:55 Ja mam kilka plastikowych, to nimi pomacham :))) K. Odpowiedz Link
lolyta Re: Tadaaaammmm!!!!!! 07.09.03, 02:57 ja mam samolociki, autobusiki i woz strazacki, o, to tez moge nimi pomachac a teraz wracam do roboty w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku Odpowiedz Link
wonsz Re: Tadaaaammmm!!!!!! 07.09.03, 02:59 Ja biore sie za odkurzanie. Dziekuje slicznie za przemila wspolprace :))) K. Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Tadaaaammmm!!!!!! 07.09.03, 03:05 no to ja idę spać, choć lepiej byłoby zrobić sobie śniadanie Odpowiedz Link
wonsz Re: Tadaaaammmm!!!!!! 07.09.03, 03:10 r.richelieu napisała: > no to ja idę spać, choć lepiej byłoby zrobić sobie śniadanie Jutro niedziela, spanie do poludnia :))) Spokojnej nocy, K. Odpowiedz Link
betty-bt nastepny powod powod do swietowania 07.09.03, 11:16 na czesc soczewicy, ktora wrzucila na FD najbardziej (do tej pory) chodliwy watek. takiego kolosa jeszcze u nas nie bylo :-) Odpowiedz Link
wo_bi Re: nastepny powod powod do swietowania 07.09.03, 13:29 betty-bt napisała: > na czesc soczewicy, ktora wrzucila na FD najbardziej (do tej pory) chodliwy > watek. takiego kolosa jeszcze u nas nie bylo :-) > postanowilmem go przeczytac. Narazie psychicznie sie przygotowuje :) Odpowiedz Link
lolyta Re: nastepny powod powod do swietowania 07.09.03, 15:17 wo_bi napisał: > postanowilmem go przeczytac. Narazie psychicznie sie przygotowuje :) Koniecznie nam musisz potem napisac, o czym on jest. Odpowiedz Link
summa Re: nastepny powod powod do swietowania 07.09.03, 16:29 lolyta napisała: > > Koniecznie nam musisz potem napisac, o czym on jest. podejrzewam, że jak przeczyta, to już nie będzie w stanie pisać... a być może i mówić... Odpowiedz Link
ulalka Re: Gratule dla Calej Zalogi Dekamerona :))) 07.09.03, 13:51 a najbardziej dla przekraczajcych :)))))))))))) i sto lat nam :)))))) Odpowiedz Link
summa Kongratulejszn! 07.09.03, 14:10 stukajacym za wytrwałośc! tak oto, połączonemy siłamy Europy i Ameryki Płn. dostukalilimy do celu! no prosze, proszę nie ma jak forum 24/7 i tym razem też wyszło ex equo? Odpowiedz Link
snow.white Re: 10k !!! 07.09.03, 16:32 o,to chyba dla mnie tez te gratulacje,bo troche wczoraj miesem porzucalam ;)))) chomiczym ;)))) Odpowiedz Link