anahella 18.09.03, 21:46 Az strach sie bac to tam siedzialo!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Uffff przeskanowalam kompa 18.09.03, 23:15 koaa napisał: > A co blaster? Blastera nie bylo. Za to byl trojan - sama go zreszta wpuscilam bo kolega mi go podeslal i napisal "odpal to co fajnego" wiec jak ta idiotka odpalilam. Byl jeszcze jakis worm i bear. Jak do tej pory od czasu przeskanowania komp sie nie restartowal. Rano nie chcial sie uruchomic - zobaczymy jutro jak sie sprawdzi. Odpowiedz Link
capa_negra Re: Uffff przeskanowalam kompa 19.09.03, 07:20 czyli tak jak u mnie po urlopie - nagle przez 14 dni 2 x właczyli mój komputer z sprzatania miałam na 2 godziny zresztą nawet teraz średnio co 2 godziny mam komunikat, że jakis trojan się do moich drzwi dobija Odpowiedz Link
betty-bt Re: Uffff przeskanowalam kompa 18.09.03, 23:50 koaa napisał: > A co blaster? pamietam jak koaa mial blasterka! pojawial sie co kilka godzin na chwile, tylko po to, zeby napisac, ze za chwile blaster go wyrzuci :) do tej pory chce mi sie smiac :) ja tez go mialam, ale uslyszalam wtedy w radiu o skutecznym sposobie na pozbycie i sie udalo. trwalo to 3 min i byl zneutralizowany. faktycznie trzeba bylo byc szybkim, bo niemilosierny blaster co pare minut wyrzucal z systemu :) Odpowiedz Link
koaa Re: Uffff przeskanowalam kompa 19.09.03, 00:09 Podobno wystarczyło przestawić zegar:))))) A tak miałem ubaw jak sciągałem program antywirusowy-udało mi się przechwycić chama debugerem w Delphi i się go pozbyłem:)))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Uffff przeskanowalam kompa 19.09.03, 00:28 koaa napisał: > Podobno wystarczyło przestawić zegar:))))) o tym jeszcze nie slyszalam! > A tak miałem ubaw jak sciągałem program antywirusowy-udało mi się przechwycić > chama debugerem w Delphi i się go pozbyłem:)))) ja mam do tej pory aktywny ten program, ktorym wywalilam blastera. chroni przed wszystkimi tego typu wormami, bo pozniej wiecej sie takich pojawilo :))) dobranocka :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Uffff przeskanowalam kompa 19.09.03, 13:12 betty-bt napisała: > koaa napisał: > > > Podobno wystarczyło przestawić zegar:))))) > > o tym jeszcze nie slyszalam! > > > A tak miałem ubaw jak sciągałem program antywirusowy-udało mi się przechwy > cić > > chama debugerem w Delphi i się go pozbyłem:)))) > > ja mam do tej pory aktywny ten program, ktorym wywalilam blastera. > chroni przed wszystkimi tego typu wormami, bo pozniej wiecej sie takich > pojawilo :))) > > dobranocka :) A wystarczylo sciagnac ze strony microsoftu latke do windowsa i byloby po problemie ;PPPPPP Odpowiedz Link