Dodaj do ulubionych

Operacja zeza na NFZ Kraków

08.04.13, 08:56
Dostałam skierowanie dla dziecka na operacyjne leczenie zeza. Niestety, nasz okulista polecił tylko gabinety prywatne, szukam gdzie mogę wykonać na NFZ i cisza w eterze, zapytany wujek google odsyła do stron prywatnych. Mogę liczyć na Waszą pomoc?
Obserwuj wątek
    • blue_adm Re: Operacja zeza na NFZ Kraków 08.04.13, 10:25
      Klinika Okulistyki Dziecięcej, Ceglana 35, Katowice
      • agnieszkaqqq Re: Operacja zeza na NFZ Kraków 04.07.13, 06:52
        ODRADZAM
        Mojemu dziecku (6 lat) uciekało oczko delikatnie na zewnątrz i to tylko czasami. Okuliści w Katowicach na ul. Ceglanej mówili żeby operować. Po operacji w tymże szpitalu miała ogromnego zeza do środka i do góry, oko cały czas goniło. Na moje zarzuty, że ma dużo gorzej niż wcześniej, tłumaczyli się, że pewno ma takie wyjątkowe mięśnie. ODRADZAM SZPITAL W KATOWICACH NA UL. CEGLANEJ. Udałam się z nowym zezem na konsultacje do dr Ewy Wójcik w Krakowie. Umówiła szybki termin operacji i naprawiła to co zepsuli. Moje dziecko ma teraz normalne oczy. Polecam dr wójcik, warto sobie zrobić wycieczkę do Krakowa a operację wykonała w nowym szpitalu okulistycznym MAVIT na ul. Szopienickiej 65 w Katowicach.
    • agaszi Re: Operacja zeza na NFZ Kraków 08.04.13, 10:27
      Moja sześcioletnia córka była operowana w ubiegły piątek w Rzeszowie przez doktor Wójcik z Krakowa. Operacja na NFZ wcześniej jedna odpłatna konsultacja w Krakowie.My jesteśmy z Lublina. Na operację w Rzeszowie czekaliśmy trochę ponad 3 miesiące. Po operacji tego samego dnia powrót do domu.
    • 12olga Re: Operacja zeza na NFZ Kraków 22.04.13, 15:47
      W Krakowie zeza operuje się u dzieci tylko w Szpitalu św. Rafała. Niestety tam też są płatne konsultacji i na pewno nigdzie nie skonsultujesz dziecka na NFZ jeśli to ma być wizyta z umówieniem na zabieg operacyjny. Najlepiej poczytaj o opertorach i idź od razu na konsultację do któregoś z nich. Moją córkę operowała dr Kaczmarczyk, na konsultacje chodzimy właśnie do szpitala, bo koszt taki sam jak w gabinecie prywatnym, ale praktycznie bez kolejek. Wizyta kosztuje 150 zł. Jest 3 lata po operacji i na ten moment jest super, nie nosi okularów, nawrotu zeza nie ma. Z tego co się orientuję na operację czeka się ponad 12 mies. (może powiedzą Ci na infolinii szitala)
      Jestem zaskoczona, że w Rzeszowie na operację u dr Wójcik czeka się tylko 3 mies. (rewelayjny operator, w Krakowie Pani Doktor jest oblężona). Więc jeśli mieszkasz tak, że możliwy będzie dojazd do Rzeszowa to może warto się nad tym zastanowć.
      Pozdrawiam i powodzenia.
    • agnieszkaqqq Re: Operacja zeza na NFZ Kraków 04.07.13, 06:57
      POLECAM DR WÓJCIK W Krakowie.Wizyty są prywatne a operacje wykonuje na NFZ.Udałam się do niej po nieudanej operacji w Katowicach na ul. Ceglanej. Dr Ewa Wójcik umówiła szybki termin operacji i naprawiła to co zepsuli inni okuliści. Moje dziecko ma teraz normalne oczy. Polecam dr wójcik, warto sobie zrobić wycieczkę do Krakowa a operację wykonała w nowym szpitalu okulistycznym MAVIT na ul. Szopienickiej 65 w Katowicach.
      • lillam Re: Operacja zeza na NFZ Kraków 11.07.13, 10:46
        My tez robilismy zabieg u dr Wojcik w Mavicie w Katowicach. O Ceglanej rodzice czekajacy na zbieg z dziecmi wypowiadali sie bardzo zle. Wielu z nich robilo tam wczesniej operacje i teraz poprawiali u dr Wojcik.
      • ewa-lo Re: Operacja zeza na NFZ Kraków 22.08.13, 14:34
        Ja polecam dr Kaczmarek, robi ns nfz oraz ma bardzo profesionalne i mile podejscie do pacjenta.
        leczeniezeza.pl i numer 124464266

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka