Dodaj do ulubionych

Lek. med. Ewa Sankowska

07.03.06, 14:17
witam niedługo wybieram sie na wizyte do pani Lek. med. Ewa Sankowska z
Olsztyna z ul partyzantów i chcialbym sie aby ktos mi napisał coś wiecej na
jej temat chodzi mi o to czy to dobry specjalista?
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 07.03.06, 20:11
      oto cytat z naszej "listy polecajacej"
      OLSZTYN PANID DROKTOR EWA SANKOWSKA SPECJALISTA CHORÓB OCZU (WYKONUJE OPERACJE
      ZEZA) 895340753 895393400 NAJLEPSZY SPECJALISTA NA WARMII I MAZURACH W LECZENIU
      ZEZA. GORACO POLECAM - PACJENT
      • antek75 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 08.03.06, 15:57
        dzięki aleksandra1977 za odpowiedz tylko wiesz niby najlepszy specjalista na
        warmii i mazurach to czemu nie ma dużo wątków od pacjentów na jej temat ,
        znalazłem tylko jednego pacjenta "marcin170176" a przeczytałem ich setki, takze
        chcialbym aby ktos mi doradził na jej temat, bo jak wczesniej wspomniałem to na
        dniach udaje sie do niej na wizyte.
        • nawoj29 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 08.03.06, 19:29
          Cześć, Antek. To, że nie ma tu wielu jej pacjentów nie musi świadczyć, że jest
          zła. marcin pisał, że nawet po roku nie ma nawrotu zeza, co nie zawsze się
          zdarza i można uznać to za sukces. MOże zauważyłeś że wiele osób musiało
          przejść kilka operacji, by ustawić oczy prosto. I nie powiedziane, że to
          koniec. Z drugiej strony, jeśli ktoś ma nawroty zeza, to też nie musi oznaczać,
          że to wina lekarza.
          Ale nie jestem tu mecenasem pani Sankowskiej. MOże ktoś ci jeszcze odpowie, A
          może znasz jeszcze kogoś, kto był przez nią leczony, polecał ją.
          • antek75 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 08.03.06, 21:18
            witam witam nawoj29, wiesz czemu sie dopytuje jaki to lekarz czy jest dobrym
            specjalistom bo opowiem ci jak to u mnie wygladało: chcialem kiedys isc na
            operacje w wieku 20 lat zglosilem sie do okulistki ktora wyslala mnie do
            szpitala do szczecina, moją pani doktor która miała mnie miała operować byla
            dr.baranowska , poszedłem do niej ,zbadała mnie i powiedzala ze kwalifikuje
            sie na operacje ale zanim te operacje przejde to musze przez jakiś czas nosic
            pryzmaty które jakos maja wplynac na moje oczy czyli ze po operacji nie bede
            widzec podwójnie itp. i wyznaczyła mi temin za pół roku. W miedzy czasie zanim
            mialem sie zgłosic na operace poznalem dziewczyne która była operaowna u
            innego specjalisty. Odniej sie dowiedzalem ze najlepszym specjalistom w
            sczecinie jest dr.Trześniowski ze ona miała u niego operacje i gosciu zrobił
            jej jeden zabieg i miała oczy proste (wspomne jescze ze jezdziła do kilku
            specjalistów którzy zalecali jej pryzmaty itp.) Pojechalem więc do pana
            trześniowskiego do gabibetu prywatnego zbadał mnie i powiedzał to samo co
            poprzednia pani doktor ze kwalifikuje sie itp. wpomniał jeszcze ze żadne
            pryzmaty i inne podobne rzeczy nie są potrzebne przed operacją ani po
            operacji. Radosć w moich krzywych oczach więc pytam jego kiedy móglłbym zgłosic
            sie na operacje do niego no i tu zonk facet zapomniał wspomniec ze jest juz na
            emeryturze i tylko przyjmuje w gabinecie prywatnym a zabiegów juz nie
            wykonuje. No i dałem se spokój.
            • nawoj29 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 08.03.06, 22:50
              Rzeczywiście nie napawająca optymizmem historia. Ale ja dalej nie widzę
              problemu. Dziewczyna chwaliła tego lekarza, dobrze zrobił operację, itd. Ale,
              widzisz, inni chwalą innych okulistów. To zależy, komu zabieg się powiedzie.
              Wtedy będzie chwalił tego i tylko tego lekarza. A tu wpływ mają też inne
              czynniki, jak wady wzroku, widzenie obuoczne itd. Rzeczywiscie jednak
              doświadczenie, i tzw. wyczucie są przy zezach pomocne.
              Rozumiem twoje obawy, ale będziesz musiał jednak komuś zaufać. Na liście
              polecającej są te nazwiska, ludzie byli z tych osób zadowoleni. Czy i ty
              będziesz? Pójdz, porozmawiaj. U Marcina się udało.
              Dobranoc
              • pomorzanin25 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 09.03.06, 22:01
                Ja myślę że pisanie typu " mi wystarczyła jedna operacja i oczy są prosto a ten
                lekarz który to operował jest super fachowiec" jest bez sensu. Przecież każdy
                ma innego zeza, każdy ma inną wadę towarzyszącą(lub jej nie ma wogóle), u
                każdego oczy są przyzwyczajone do patrzenia inaczej. To nie jest żaden
                skomplikowany zabieg owszem zdarzają się partacze ale jak ktoś ma zeza małego
                to może potrzebować jedenej operacji i zez mu może też wrócić. To zależy tylko
                i wyłącznie od naszych oczu i zależy jak nasz mózg się do tego przyzwyczai czy
                to zaakceptuje czy nie.
              • aleksandra1977 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 10.03.06, 08:45
                ja nie chwalilam tej p. doktor, to wpis marcina na liscie polecajacej :)
    • marcin170176 Re: Lek. med. Ewa Sankowska 12.03.06, 22:01
      Odezwij sie do mnie na pocztę (tę tu na forum) to dam ci trochę więcej info...
      Wogóle to mozemy spotkać sie i pogadać pozdrawiam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka