magdary 06.03.05, 16:49 mialam po nim takie schizy ze wlasny maz ledwo ze mna wytrzymuje :( zmienne nastroje, placzliwosc, wybuchowosc i najgorsze t stany depresyjne.. a na "wlochatosc" i inne przypadlosci hirsutyzmu nie pomogl . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livia666 Re: odstawilam androcur 08.03.05, 14:27 ja też brałam Androcur z Diane 35.Straszne to było....nie moglam sie skupić a wlaśnie mialam sesje ,te ciągle zmiany nastrojow.Bralam przez 6m-cy i choć było strasznie to efekty były.Włosy nie rosły tam gdzie nie powinny,cera się poprawila a po zbadaniu testosteronuokazało się że pięknie spadł i mieścil się w normach.Ico z tego?Jestem rok po kuracji i wszystko wrocilo do poprzedniego stanu i znowu są problemy z okresem, testosteronem,cerą..... Odpowiedz Link
gaja22 Re: odstawilam androcur 13.03.05, 12:36 Kurcze, dziewczyny mi lekarz ostatnio tez przepisał androkur, bo stwierdził ze hormony są na tyle ok, ze nie chce w nie ingerowac, a cera do kitu, wiec androkur bedzie najlepsz. Jednak ja nie do konca ufam lekarzom i wybrałam sie tym razem do endokrynologa (swoją droga przemiła pani), która powiedziała zeby tego swinstwa nie brac, lepsze są juz tabletki antykoncepcyjne z mala dawką hormonków, a przy okazji troche cera sie poprawi Odpowiedz Link