wywrot53 03.02.04, 23:46 Weszłam na forum Zwierzęta - fotografie i oczom nie wierzyłam. Nie wiedziałam, że na forum gazety można wklejaż fotki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=10452306 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 03.02.04, 23:51 Mozna, na forum ogród też mozna. Niezbędne jest do tego zaangażowanie, albo chociaz istnienie admina danego forum Odpowiedz Link
jej_maz Wedrowiec 04.02.04, 03:07 aj, boli ) Obiecuje ze sie juz niedlugo bede angazowal, a w miedzyczasie moze wiesz gdzie zapukac aby to u nas wprowadzic? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wedrowiec 04.02.04, 19:40 Niestety nie wiem Zdjęcia umieszczane na forach muszą za każdym razem przechodzić przez skrzynkę (?) admina. Poza tym nasze forum ma swoją stronę www. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Pełne zaskoczenie :) 04.02.04, 20:03 Fajnie by bylo,gdyby i u nas mozna bylo wklejac rozne fotki!!!!Pozdro ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: Pełne zaskoczenie :) 06.02.04, 04:28 Caly czas sie nad tym zastanawiam; w koncu jak juz zostal tu zauwazone mamy strone, gdzie mozna zdjecia przegladac a nie wyszukiwac miedzy wpisami na forum (to moze byc wrecz niemozliwe jak dany watek spadnie na tylnie strony). Co sadzicie? Czy jest to nam tutaj potrzebne? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 06.02.04, 09:37 Aby umieszczac zdjęcia prawdopodobnie trzeba utworzyć nowe forum. Tak to funkcjonuje na forum ogród forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309 , a forum ogród-zdjęcia jest innym forum, ale mającym tego samego admina forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=638 Nie sądzę by było to nam potrzebne, bo zdjęcia nie byłyby umieszczane automatycznie (jak wypowiedzi), a musiałyby przechodzic przez ręce admina. Lepiej od razu wysyłac je na stronę www. 40+ Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Pełne zaskoczenie :) 06.02.04, 23:57 Jeżeli sprawa wstawiania obrazów tak wygląda jak tutaj piszecie, to jest to bez sensu (( Myślałam, że zrobiono to tak jak na innych forach, gdzie piszacy sam wkleja a nie zawraca głowę adminowi. Marku, na naszej stronie umieszczamy tylko i wyłącznie swoje prace. A tutaj można by było wklejać ciekawostki znalezione w necie, do których linki po jakimś czasie przestają działać a warto zobaczyż, lub przechowywane na dysku. Np. Syn Ady dzisiaj ma urodzinki, można by było wstawić jakiegoś bezalkoholowego szampana z tortem i zrobić przyjęcie, bez odsyłania na inną stronę )) Odpowiedz Link
lablafox Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:15 Gdyby Ada te miłą uroczystość zgłosiła nam , to em_emka ten fakt uwieczniłaby w naszym kalendarzu .Teraz Mark chyba może zrobić jakąś poprawkę. Lx Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:22 O to chodzi, że w razie niespodziewanej informacji szybko można by było tutaj dostosować wątek )) Ale oczywiście pod warunkiem, że każdy by to robił sam ) Odpowiedz Link
ada296 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:29 gdy były zgłaszane daty do kalendarza czułam się tutaj zbyt "nowa" by cokolwiek wpisać pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
jej_maz Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:42 Ufff, alez mialem dzisiaj zwarowany dzien i nawet tu... jaka nowa? O czym Ty mowisz? Serca sztormem zdobyla a tu nowa... prosze natychmiast uzupelnic dane )) Odpowiedz Link
ada296 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:44 nowa i już Wy się znaliście od dawna a miałam ponadto wrażenie, że co napisałam to źle ale teraz jest fajowo i już Odpowiedz Link
jej_maz Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:57 no to ciesze sie ze jest "i juz " a uzupelnic kalendarz i tak trzeba i tak! Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 09:58 Ado - mamy podobne wątpliwości Ja nawet nie podałam danych wodnika (mój rodziciel, i sporadyczny uczestnik forum), a miał parędni temu urodziny, a imieniny też niedługo. Odpowiedz Link
lablafox Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 13:26 A prosiłyśmy z em_em kilkakrotnie. Dane od 14 lutego jeszcze mozna dosyłać do em_em lub do mnie. Lx Odpowiedz Link
lablafox Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 13:27 Oczywiście dane od01.01.do 14.02 tez można podawać , ale uaktualnione będą w roku 2005. Lx Odpowiedz Link
em_em Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 13:50 wedrowiec2 napisała: > Ado - mamy podobne wątpliwości Ja nawet nie podałam danych wodnika (mój > rodziciel, i sporadyczny uczestnik forum), a miał parędni temu urodziny, a > imieniny też niedługo. a te "parę" i "niedługo" - to kiedy konkretnie? Wędrowcze - Ty tu jesteś od najzupełniejszego początku - to kto jest w takim razie nienowy? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 22:20 Ja jestem na forum od końca sierpnia. Za szkielet i opokę uważam tych wszystkich, których zastałam, a którzy zakładali 40+ (przyszli z innego forum?). Nie znaczy to oczywiście, że czuje się to obco)) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, ze forum jest przedłużeniem mojego domu. Odpowiedz Link