Dodaj do ulubionych

Pełne zaskoczenie :)

03.02.04, 23:46
Weszłam na forum Zwierzęta - fotografie i oczom nie wierzyłam. Nie
wiedziałam, że na forum gazety można wklejaż fotki sad
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=10452306
Obserwuj wątek
    • wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 03.02.04, 23:51
      Mozna, na forum ogród też mozna. Niezbędne jest do tego zaangażowanie, albo
      chociaz istnienie admina danego forumsad
      • jej_maz Wedrowiec 04.02.04, 03:07
        aj, boli wink) Obiecuje ze sie juz niedlugo bede angazowal, a w miedzyczasie moze
        wiesz gdzie zapukac aby to u nas wprowadzic?
        • wedrowiec2 Re: Wedrowiec 04.02.04, 19:40
          Niestety nie wiemsad Zdjęcia umieszczane na forach muszą za każdym razem
          przechodzić przez skrzynkę (?) admina. Poza tym nasze forum ma swoją stronę www.
    • ada296 Re: Pełne zaskoczenie :) 04.02.04, 00:08
      i są tam pieski Lx
    • ada296 Re: Pełne zaskoczenie :) 04.02.04, 00:09
      pomyłka
      ML a nie Lx
      • marialudwika Re: Pełne zaskoczenie :) 04.02.04, 20:03
        Fajnie by bylo,gdyby i u nas mozna bylo wklejac rozne fotki!!!!Pozdro
        ml
        • jej_maz Re: Pełne zaskoczenie :) 06.02.04, 04:28
          Caly czas sie nad tym zastanawiam; w koncu jak juz zostal tu zauwazone mamy
          strone, gdzie mozna zdjecia przegladac a nie wyszukiwac miedzy wpisami na forum
          (to moze byc wrecz niemozliwe jak dany watek spadnie na tylnie strony). Co
          sadzicie? Czy jest to nam tutaj potrzebne?
          • wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 06.02.04, 09:37
            Aby umieszczac zdjęcia prawdopodobnie trzeba utworzyć nowe forum. Tak to
            funkcjonuje na forum ogród forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309 , a
            forum ogród-zdjęcia jest innym forum, ale mającym tego samego admina
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=638 Nie sądzę by było to nam
            potrzebne, bo zdjęcia nie byłyby umieszczane automatycznie (jak wypowiedzi), a
            musiałyby przechodzic przez ręce admina. Lepiej od razu wysyłac je na stronę
            www.

40+
          • wywrot53 Re: Pełne zaskoczenie :) 06.02.04, 23:57
            Jeżeli sprawa wstawiania obrazów tak wygląda jak tutaj piszecie, to jest to
            bez sensu sad(( Myślałam, że zrobiono to tak jak na innych forach, gdzie
            piszacy sam wkleja a nie zawraca głowę adminowi.

Marku, na naszej stronie umieszczamy tylko i wyłącznie swoje prace. A tutaj
            można by było wklejać ciekawostki znalezione w necie, do których linki po
            jakimś czasie przestają działać a warto zobaczyż, lub przechowywane na dysku.

Np. Syn Ady dzisiaj ma urodzinki, można by było wstawić jakiegoś
            bezalkoholowego szampana z tortem i zrobić przyjęcie, bez odsyłania na inną
            stronę smile))
            • lablafox Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:15
              Gdyby Ada te miłą uroczystość zgłosiła nam , to em_emka ten fakt uwieczniłaby
              w naszym kalendarzu .Teraz Mark chyba może zrobić jakąś poprawkę.
              Lx
              • wywrot53 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:22
                O to chodzi, że w razie niespodziewanej informacji szybko można by było tutaj
                dostosować wątek smile)) Ale oczywiście pod warunkiem, że każdy by to robił
                sam smile)
              • ada296 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:29
                gdy były zgłaszane daty do kalendarza czułam się tutaj zbyt "nowa" by
                cokolwiek wpisać
                pozdrawiam serdecznie
                • jej_maz Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:42
                  Ufff, alez mialem dzisiaj zwarowany dzien i nawet tu... jaka nowa? O czym Ty
                  mowisz? Serca sztormem zdobyla a tu nowa... prosze natychmiast uzupelnic
                  dane wink))
                  • ada296 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:44
                    nowa i już
                    Wy się znaliście od dawna a miałam ponadto wrażenie, że co napisałam to źle
                    ale teraz jest fajowo smile
                    i już smile
                    • jej_maz Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 00:57
                      no to ciesze sie ze jest "i juz smile" a uzupelnic kalendarz i tak trzeba i tak!
                      wink
                • wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 09:58
                  Ado - mamy podobne wątpliwościwink Ja nawet nie podałam danych wodnika (mój
                  rodziciel, i sporadyczny uczestnik forum), a miał parędni temu urodziny, a
                  imieniny też niedługo.
                  • lablafox Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 13:26
                    A prosiłyśmy z em_em kilkakrotnie. Dane od 14 lutego jeszcze mozna dosyłać do
                    em_em lub do mnie.
                    Lx
                    • lablafox Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 13:27
                      Oczywiście dane od01.01.do 14.02 tez można podawać , ale uaktualnione będą w
                      roku 2005.
                      Lx
                  • em_em Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 13:50
                    wedrowiec2 napisała:

> Ado - mamy podobne wątpliwościwink Ja nawet nie podałam danych wodnika (mój
                    > rodziciel, i sporadyczny uczestnik forum), a miał parędni temu urodziny, a
                    > imieniny też niedługo.

a te "parę" i "niedługo" - to kiedy konkretnie?

Wędrowcze - Ty tu jesteś od najzupełniejszego początku - to kto jest w takim
                    razie nienowy?
                    • wedrowiec2 Re: Pełne zaskoczenie :) 07.02.04, 22:20
                      Ja jestem na forum od końca sierpnia. Za szkielet i opokę uważam tych
                      wszystkich, których zastałam, a którzy zakładali 40+ (przyszli z innego
                      forum?). Nie znaczy to oczywiście, że czuje się to obcosmile)) Z czystym sumieniem
                      mogę powiedzieć, ze forum jest przedłużeniem mojego domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka