13.03.04, 20:54
Gdzie jestes? Czy wszystko w porzadku?
Obserwuj wątek
    • ewelina10 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:04
      O to samo chciałam wcześniej zapytać. Może jeździ na nartach korzystając z
      ostatnich uroków zimy wink
      • wedrowiec2 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:07
        Może z głodu osłabł!!! Głodny - w herbaciarni czeka gorący posiłek (wprawdzie
        wczorajszy, ale jadalny).
      • alfredka1 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:15
        Dzisiaj w górach halny, wię niech cię szybko do nas przywieje. A może nie
        jesteś w górach??? no to chociaż rzeknij słowo dla uspokojenia.
    • wodnik33 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:08
      hej, hej Głodny, czyżbyś wyjechał na narty? wracaj do nas. Pozdrawiam serdecznie
    • omeri Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:15
      Po co wywoływac wilka z lasy, jeszcze pogoni wiewiórki.
      • wedrowiec2 Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:23
        omeri napisała:

> Po co wywoływac wilka z lasy, jeszcze pogoni wiewiórki.

Wiewiórki - modny temat. jak wiecie kocham serial "Przystanek Alaska". Istnieje
        wirtualny klub milosników tego serialu, i co pewien czas dostajemy różne
        zagadki do rozwiązania. Ostatnio padło pytanie co jedli bohaterowie serialu po
        awaryjnym lądowaniu w puszczy alaskańskiej. Odpowiedź - oczywiście pieczyste z
        wiewiórek. Uważam, że smak może być interesującysmile
      • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:26
        Glodny i wilk z lasu? Glodny goni wiewiorki? O czy piszesz?
        • mammaja Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:33
          Czyzbys nie znal bolaczek tego forum ? Juz sie uspokoilo i znowu zaczynacie z
          wiewiorkami? A jak ktos ma rozdwojenie jazni i nie wie czy jest Glodny czy Paan
          Glodny to widocznie siedzi i mysli nad nowym nickiem.
          • marialudwika Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:40
            Tez tak uwazam a Mark chyba wie to najlepiej.Pozdro
            ml
          • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:44
            A mnie brakuje Glodnego a nie zadnego Paana Glodnego, a o wieworkach nic nie
            wiem i chyba wiedziec nie chce i nie potrzebuje. Czytam tylko nasze forum i nie
            wiem, czy jest to wada czy zaleta, ale mysle, ze dzieki temu zyje mi sie
            spokojniej.
            • marialudwika Re: GLODNY!! 13.03.04, 21:54
              Moze to moja wada,ale ja czytam rozne fora i w kilku uczestnicze.Dowcipy o
              wiewiorkach jakos mi nie leza.Nie wszyscy wszystkich musza lubic.Mozna siebie
              ewentualnie omijac i juz.Pozdro
              ml
              • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:08
                Glodny! Na Boga zywego! Cos ty zrobil tym wiewiorkom! Teraz to juz musisz sie
                odezwac i mi powiedziec bo cholery tu dostane. A tak swoja droga, to ilu z
                pozostalych moze z czystym sumieniem powiedziec ze nie uczestniczy w innych
                forach pod innymi nickami? Ile z tych "innych" nickow jest tak nieskazitelnie
                grzecznych, czystych i bez zadnego "przywalenia blizniemu tylko za zywota"? Do
                diaska; znam Glodnego, lubie Glodnego, brakuje mi trafnych komentarzy Glodnego,
                pytam sie o Glodnego, chce aby Glodny znowu zaczal tu pisac i juz! Podobnie bym
                reagowal na brak kazdego innego "odzawszetutaj" uczestnika forum.
    • ewelina10 Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:16
      Twój post Marku okazał się 13 i od dzisiaj bedę tej liczby unikała z daleka.
      • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:19
        Wyjasnij prosze. Chodzi o Glodnego czy o post?
        • ewelina10 Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:24
          O aktora tego nieszczęsnego dramatu. Sama jestem przybita i nie doszłam jeszcze
          do siebie. Muszę za wszelką cenę o tym zapomnieć, aby nie stracić wiary w
          człowieka. Więcej już nie wrócę do tego tematu.
          Wybacz Marku. Mam nadzieję, że to wynika z Twojego zapracowania.
          • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:28
            Hmmm... bardziej z niewiedzy i wiesz co? Czsami lepiej nie wiedziec, a wiec
            umiere w nieswiadomosci. Z reszta... robta co chceta wink

Amen
        • marialudwika Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:25
          Wroce do nickow.Mam na sumieniu uzywanie kilka razy nieswojego nicka,ale tylko
          na forach,gdzie nie trzeba sie logowac.Wyjatkiem byl niejaki Incognito,gosc
          zabawy ostatkowej i jeszcze jeden "osobnik" bardzo kulturalny i nie na tym
          forum,pochodzil z Kanady/teoretycznie,hm/.Pozdro
          ml
          • warum Re: GLODNY!! 13.03.04, 22:35
            Mnie tez brakuje Glodnego, mimo jego "plamy" w albumie. Nie tylko jego, bo im
            wiecej glosow tym... atrakcyjniejsze rozmowy.
          • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:17
            Obiecuje ze to ostatni raz. Zadalem sobie trud poszukania wpisow Paan.Pann a
            nawet niektore przeczytalem. Z tego co znalazlem, to ktos, troche niezrecznie,
            ale mam wrazenie ze nie zlosliwie, napisal o jedzeniu wiewiorek w Chinach na co
            Paan.Paan wyzwal go od kretynow (odbieram to jako obrone Rdejkitki). Ewidentne
            niezrozumienie "na laczach"; pierwszy nie mial pojecia o instnieniu kogos o
            nicku Rudakitka a drugi trzepnal z grubej rury. Ot i wszystko (chyba ze cos
            pominalem). Reszta nie ma znaczenia, bo coz nas obchodzo czyjes sympatie i
            antypatie, lub poglady polityczne (tych niuansow juz kompletnie nie rozumiem).
            Na 61 znalezionych wpisow pod tym nickiem przeczytalem moze z 20 w tym jeden na
            naszym forum i... jakos nic zlego nie znalazlem. Z tym ze tak jak mowie; jestem
            sto lat za murzynami - mam tu na mysli zycie forumowe, bo jak widac na
            zalaczonym obrazku, uczestnictwo na forum to mala czesc jego zycia. Duza buzia
            wszystkim! Pa!
    • glodn-y Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:10
      Mark dzięki!!
      Przyjaciól poznaje sie w biedzie.
      Alfredko!Wodniku!KOCHAM WAS,a,że z waszej"fabrycki" nie mogło wyjść coś
      "wybrakowengo" to też "to" kocham!
      Co do rozdwojenia,rozstroju,rozczwo...cholera,nie wiem jak napisać,jażni?
      Mammajko pomocysmile)
      Co do futerkowych,to jeżeli chciałem zjeśc a nie bronić,to szkoda słow!
      Co do albumu,fakt zrobiłem błąd ,że na fali eufori(początkowej)wlazłem tam,
      ale Felinka mi wytłumaczyła co i jak ,i ,już mnie nie ma.
      ps
      Najbardziej przykre.
      Fakt:
      Używałem kilku nicków(a kto tego nie robi,prawda Mammajko)
      Ale nigdy,NIGDY,nie obrabiałem dupy forumowiczkom z forum 40+
      aby podlizać się jakiemuś panu ze strefy euuuuuuurrrrrrroooo.
      • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:22
        Dzieki zes sie odezwal i przeczytaj moj wpis wyslany w tym samy czasie co Twoj;
        dokladnie tak to odbieram. A w ogole, to nie ma jak piwko i troszeczke relaksu
        w podejsciu do zycia - to tak do wszyskich wink
        • glodn-y Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:32
          jej_maz napisał:

> Dzieki zes sie odezwal i przeczytaj moj wpis wyslany w tym samy czasie co
          Twoj;
          >
          > dokladnie tak to odbieram. A w ogole, to nie ma jak piwko i troszeczke
          relaksu
          > w podejsciu do zycia - to tak do wszyskich wink
          Dlaczego?tylko faceci, nie zawsze najmłodsi,mają ten relakas!
          Czyżby piwko??
          • jej_maz Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:36
            O tym - relaks a raczej jego brak jako problem ktorejstam Rzeczpospolitej - to
            juz w innym temacie wink
      • wedrowiec2 Re: GLODNY!! 13.03.04, 23:30
        Witaj, i dobranoc. Już rąk nie czuje od tych gałęzi oliwnych. Czuję się tak,
        jakby tornado przeszło przez plantację oliwek.
      • vikay Re: GLODNY!! 14.03.04, 00:03
        Ty to jesteś zwykły przygłup który obrobi dupę własnej matce a na forum
        szczególnie ale jak widomo świat jest mały i pełno na nim głupków i kretynów
        czego jesteś szczególnym okazem.
        • oqo Re: GLODNY!! 14.03.04, 00:07
          vikay napisał:

> Ty to jesteś zwykły przygłup który obrobi dupę własnej matce a na forum
          > szczególnie ale jak widomo świat jest mały i pełno na nim głupków i kretynów
          > czego jesteś szczególnym okazem.
          --------zgubiłem się - o kim piszesz ? o głodnym czy o rosco?
    • glodn-y Re: GLODNY!! PS!! 13.03.04, 23:40
      W "moje forum"jest opcja,mój nieprzyjaciel,(wpisz login) i po sprawie "glodnym"
      • wedrowiec2 Re: GLODNY!! PS!! 13.03.04, 23:43
        Jaaa????
        • glodn-y Re: GLODNY!! PS!! 13.03.04, 23:46
          Mam zjeść??
          Nie jestem glodny,właśnie białą kiełbaske z chrzanikiem i pieczywkiem....
          • rosko1 Re: GLODNY!! PS!! 13.03.04, 23:58
            Teraz nie ma czasu na zajmowaniem sie tym elementem ale za kilka dni postaram
            się wam podać dokładniusieńki adresik tego faceta włącznie z pięterkiem na
            którym mieszaka, od dzisiaj kilku mądrych ludzi się nim zajeło tak ze spokojnie
            poczekamy aż go zlokalizują. Mam nadzieję że mnie nie zawiodą a potem zrobimy
            sobie ucztę z Głodnego vel Pann -Pana. No cóz idiotów trzeba eliminować z
            normalnego społeczeństwa.
            • glodn-y Re: GLODNY!! PS!! 14.03.04, 00:29
              Pomogę ci
              Rosko vel tao27 vel vigert vel vegeyent vel jeszcze 24 nicki

Warszawa-Falenica
              04-912
              niuchaj ,niuchaj piesku a może coś (jakieś G....)znajdziesz,
              może nawet glodnego też..
            • olga55 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:30
              Przepraszam, ze sie wtrącę,ale jej_mezu i inni.Jesli czytaliście posty
              paan_paana tylko o wiewiórce, to niestety ,ale muszę was wyprowadzić z
              błędu.Paan_paan uzywa sobie ile wlezie i to całkiem niewybrednie na kilku
              innych forach.Dlaczego?Nie mam pojęcia.Ma jakieś swoje forumowe antypatie i je
              dość konsekwentnie atakuje.Nie wiem ,które oblicze jest prawdziwe.
              Przykre to wielce.
              • paan.paan Re:Do całego 40+ Oleńko 14.03.04, 00:41
                olga55 napisał(a):

> Przepraszam, ze sie wtrącę,ale jej_mezu i inni.Jesli czytaliście posty
                > paan_paana tylko o wiewiórce, to niestety ,ale muszę was wyprowadzić z
                > błędu.Paan_paan uzywa sobie ile wlezie i to całkiem niewybrednie na kilku
                > innych forach.Dlaczego?Nie mam pojęcia.Ma jakieś swoje forumowe antypatie i
                je
                > dość konsekwentnie atakuje.Nie wiem ,które oblicze jest prawdziwe.

Cześć omeri.Sorry,ze spytam,bo nie zawsze wszystkiego się można doczytać.O co
                chodzi z wiewiórkami.Domyślam sie mniej wiecej ale w czym tkwi problem??

KOCHAM fałszywe ...
                Paan.paan
                > Przykre to wielce.
              • jej_maz Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:43
                Olgo. Widzisz... nie bywam na innych forach i nie znam Paan.Paan'a. Znam
                Glodnego z naszego forum i tego Glodnego lubie. Co do antypatii i wybrednosci
                opinii, to wiem, ze jest tez i ktos, kto na innych forach niezle sobie uzywa i
                na mnie. Dlaczego? Tez nie mam pojecia (albo wyjasnienie powinno znalesc sie na
                watlu pt; "Zazdrosc"), ale forumowe antypatie sa czyms normalnym. Takie jest
                zycie, a ja nie mam ani czasu ani ochoty analizowac problemy emocjonalne osob
                trzecich. Wiem jedno; nie pozwole na osobiste wycieczki poza granice
                przyzwoitosci na tym forum miedzy zadnymi stronami.
                • olga55 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:54
                  Nie wiem,dlaczego pisząc do mnie zwróciłes się per "omeri". Ja mam tylko jeden
                  zalogowany nick i pod tym występuje na forach prywatnych.Nie ja pisałam, że
                  glodny i paan.paan to jedno,ale nie zaprzeczyłeś,więc chyba to prawda.Z
                  wiewiórkami nie ja zaczynałam,na forum "spokojny kąt", ale nie podoba mi sie
                  sposob w jaki piszesz do tao i później rosko.Nie wiem,skąd Twoja nichęć,ale
                  Twoje posty wydały mi sie po prostu obraźliwe.Ot co.
                • ada296 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 00:55
                  kurcze
                  sprężyłam się w sobie i przeczytałam wszystkie posty
                  wiedziałam, że był jakiś konflikt dotyczący Głodnego i Rudej
                  ale szczegóły są mi obce
                  (podejrzewałam nawet, że konflikt dotyczył znajomości pozaforumowej)
                  lubię Rudą (która mnie też lubi smile))
                  lubię Głodnego
                  ...
                  wszystkich Was lubię
                  i jest mi smutno, że tyle tutaj niesnasek

a może faktycznie pójdziemy wszyscy na herbatę do Wędrowca
                  i ukoimy sobie nerwy smile

pozdrawiam
                  • wedrowiec2 Re:Do całego 40+ 14.03.04, 01:00
                    Wprawdzie jestem już w nocnym odzieniu, ale na herbatę zapraszam wszystkich i
                    proszę o spokój i radość, i w całej swej naiwności proszę o utrzymanie forum w
                    całości. Nie przenośmy uprzedzeń, nie mowmy o groźbach, bo to źle brzmi, nie
                    straszmy innych, mniej i bardziej zainteresowanych osób, bo.... jesteśmy tylko
                    w świecie wirtualnym. Wystraczy jedno kliknięcie i nie ma nas. Może mam na
                    myśli kliknięcie komputereowe, a może przycisk na detonatorze...
                    • jej_maz Re:Do całego 40+ 14.03.04, 01:04
                      Musze spadac (mam gosci) ale herbatke chetnie rano. Moze nawet jakas rozmowan
                      na spokojnie przy niej? smile Pa, dobranoc i prosze; bez przesady...
                    • ada296 Wedrowiec 14.03.04, 01:04
                      "wciś" detonator
                      i już
                      • wedrowiec2 Re: Wedrowiec 14.03.04, 01:06
                        Eee, może innym razemsmile Zimno mi w koszuli nocnej, idę spać.
                        -
                        • nickt1 Re: Wedrowiec 14.03.04, 01:10
                          skoro brak osób podwyższających ciśnienie to nieomylny znak że pora do śpiwora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka