Dodaj do ulubionych

Klub Nocnych Markow XXXIX

15.09.04, 00:23
Obserwuj wątek
    • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:24
      Dobranoc Nocusiom!
      ml
      • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:26
        Ty równiez uciekasz? ;-(
        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:28
          Pomalutku ide spac!
          Dobranoc Wojtku!
          A koty spia juz?
          ml
          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:29
            Spią w fotelu. Pysio w pysio wink)Mus to mus. Na władze nie poradze. wink))
          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:29
            Axso!!KNM to "moj" watek smile))))
            ml
            • axsa Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:34
              Ja też myślałam, że "kawa" moja
              wink)) wink)) wink))
              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:35
                "Porobiło się" wink)))))
                • axsa Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:38
                  Bez kawy
                  nawet zatwardziałe nocne Marki "padną"
                  długo przed północą.
                  wink)) wink)) wink))
                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:39
                    I tu masz rację.Słusznie prawiszwink
                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:39
                    NM sa moje i juz!!! smile))))
                    ml
                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:39
                      Jednak nie śpiszwink))))))))))
                      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:43
                        Jeszcze chwilke nie! Jeden papierosek,herbatka i..lulu a raczej usypianie sie
                        serialem smile
                        ml
                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:44
                          Potwornie chce mi się pić. Znalazłem w lodówce puszke "tyskiego" Chyba wypijęwink
                          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:47
                            A ja mam Okocim!Mozemy wypic razem
                            ml
                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:48
                              Skoro tak, to otwieramy. Polak nie wielbłąd, pić musiwink)
                              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:50
                                Jakiś "wyprany jestem". Ale mam uczucie lekkości. Nie lubię pracować, ale jak
                                się "zawezmę" to staram się zrobić pracę jak najprędzej i zapomnieć.
                                (przepraszam za ewentualne literówki, ale nowa klawietura..)
                              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:50
                                Pij bracie pij!....Pije za nasze zdrowko!
                                Piwwko zimne,pyszne,i czasem dziala lekko nasennie.
                                ml
                                • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:52
                                  A teraz dobranoc dla Ciebie i kotow!
                                  Do jutra!
                                  ml
                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:54
                                    Dobranoc ML wink))(szybko pijesz piwowink))
                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:52
                                  Właśnie w tym celu go aplikuje sobie. Ale jak znam siebie, to do 4 rano mam sen
                                  z głowy. Dzięki Bogu, są książkiwink)
                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:00
                                    smile))) Nie wiem co odpowiadaly .....Powiesz mi?Piwo koncze wlasnie!
                                    Ksiazke tez czytac bede,jak wykle w wyrku!
                                    Dobranoc!
                                    ml
                                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:02
                                      Odpowiadały: bynajmniej, bynajmniej
                                      (za Wańkowiczem) Którego uwielbiamwinkDobranoc ML wink
                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:53
                                  W Pani ręce perswaduje dobrodziejko. Zgadnij co odpowiadały "światowe damy? ;-
                                  ))
                                  • instant Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:04
                                    jowoj napisał:

> W Pani ręce perswaduje dobrodziejko. Zgadnij co odpowiadały "światowe
                                    damy? ;-
                                    > ))
                                    Bynajmniej? smile)
                                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:06
                                      Takwink I nie pytaj dlaczego, bo nie wiem. To było za Wańkowiczem. Gdzieś na
                                      Kresach. wink)
                                      • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:10
                                        Z książki "Tędy i owędy"
                                        Iskry - Warszawa - 1971
                                        Bardzo go lubię. Szkoda, że nie moglem go poznać. Jego gawędy książkowe są
                                        fascynujące.
                                      • instant Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:25
                                        jowoj napisał:

> Takwink I nie pytaj dlaczego, bo nie wiem. To było za Wańkowiczem. Gdzieś na
                                        > Kresach. wink)

Kurcze, to mile tak wieczorowa pora pobyc przez chwile "swiatowa dama",
                                        zwlaszcza po takim dniu na forum smile)
                                        Tez nie mam pojecia, skad sie to "bynajmniej" wzielo, zauwazylam natomiast, ze
                                        jest to wyraz nader czesto stosowany w roznych smiesznych kontekstach,
                                        przez "elokwentnych inaczej".
                                        "Bynajmniej" mnie sie z takimi kojarzy smile)
                                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:29
                                          Ale przyznasz, że taka kutuazja jest zabawna. I zauważyłem, iż ci ludzie nie
                                          używają za to zbyt często słow k...a. Wolę kulturalnych "inaczej", aniżeli
                                          chamawink
                          • oqo Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:19
                            jowoj napisał:

> Potwornie chce mi się pić. Znalazłem w lodówce puszke "tyskiego" Chyba
                            wypiję;-
                            > )
                            ----------------------------------------------------------------------
                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:22
                              Nieczęsto używam.wink A, że dzieci już w zdomu wyfrunęły, to i piwo się uchowa ;-
                              )( A przysłowie kapitalne, nie znałem, ale zakonotowałemwink))))))
                            • oqo Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:22
                              errata: jest b..... ma być bieżąco (chybasmile
                              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 01:26
                                Bez znaczenia. Moje dziecię tłumaczyło to dysortografią. wink Aby sens
                                zachować winkCiągle nie potrafię się zakolegować z nową klawiaturą. Plączą mi
                                się palce.
                    • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:40
                      A kawe zalozylam wylacznie jako p/o !!!
                      ml
                    • axsa Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:40
                      Przecież się wycofałam - już dawno.
                      I nigdy wiecej sie nie ważę.
                      wink))
                      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 00:41
                        No,to co innego!
                        ml
    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:29
      Witam wszystkich Nocnych Marków. Nowy dysk, nowe życie mojego komputera.
      Transplantacja przebiegła dobrze, (no prawie dobrze)
      • lablafox Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:33
        Witaj , sądziłam ,że dłużej Cię , z powodu dysku, nie bedzie.
        A tu taka miła niespodzianka.
        Wiem ,że od a, i, więc zdania się nie rozpoczyna.
        • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:34
          Halo Labla smile
          co slychac?
          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:38
            W ogóle, cześć Dziewczyny i chłopaki z klas młodszych i starszych -))
            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:39
              ja z mlodszej wink)))))))
              (ale ponad magiczna forumowa liczbe... smile
        • axsa Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:36
          lablafox napisała:
          Wiem ,że od a, i, więc zdania się nie rozpoczyna.

.A tu taka miła niespodzianka. - to nie zdanie, wbrew pozorom.
        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:36
          A jakie to ma znaczenie od jakich liter się zaczyna lub nie?wink) Na tym forum
          wszyscy znają pisownię. A nieraz tak się pisze aby zdanie kadencję miałowink)))
          Miło, że ktoś na mnie czekawink)
          Z dyskiem prawie bez problemów.
          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:38
            dyskopatia? (lekka?)
            smile))))))))))))
            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:41
              Jutka, ja nie mam dyskopatii!!! wink))))))))))))))))
              Jeśli już, to nazwałbym to paranoją -)))
              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:44
                O kurcze! chodziło Ci o mój HDD? Mam reflekswink)))
                • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:45
                  jowoj napisał:

> O kurcze! chodziło Ci o mój HDD? Mam reflekswink)))
                  hehehehehehehe
                  smile))))))))))))))
                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:45
                    A gdzie Instant?
                    ml
                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:48
                      Instant wpada i wypada bez żadnego algorytmuwink
                      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:51
                        Instant wykonuje "wejscie smoka" smile))
                        ml
                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:53
                          A jak wygląda wejście smoka? Bo o mnie mówili w firmie, że muszę wejść trzy
                          razy aby mnie zauważyć. Złośliwcy! Ale za to słychać mnie było za trzech wink))
                          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:54
                            bo takis chudy?? smile))))))))))))))
                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:58
                              "taki" to znaczy jaki? wink))))))))))
                              "p"
                              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:00
                                A masz cóś do chudych? wink))
                                • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:01
                                  Wlasnie smile)) bo ja tez z klubu chudych.
                                  ml
                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:03
                                    ML, trzymajmy się razem to nas będzie więcej (na wagę)wink))
                                    • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:05
                                      Ciekawe ile razem wazymy...
                                      ml
                                      • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:06
                                        Ja 64Kg (odkryłem się, a co! wink)))
                                    • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:05
                                      proszem siem nie przechwalac!!! wink))))))))))

tez cos, tydzien diety i po krzyku smile))
                                      • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:07
                                        Widać, że masz wieeeeeeeeeeeele do ukryciawink))))))
                                        • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:08
                                          az tak wiele to nie, a poza tym niczego nie ukrywam a wrecz sie obnosze!! O!!!
                                          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:11
                                            A z czym się tak obnosisz? Perwers ze mnie, wiemwink))
                                            • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:13
                                              48 kg,mamy tu najmlodszych najlzejszych i...smile)))
                                              ml
                                            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:13
                                              jowoj napisał:

> A z czym się tak obnosisz? Perwers ze mnie, wiemwink))
                                              Wojciechu!!! no wiesz!!! wink)))

z tym i z owym, wiecej nie powiem, i przestan byc perwersem bo znowu na woz
                                              Jagny trafimy!!!! wink)))))))))))) NIO.
                                              • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:13
                                                Bardzo sie na to zanosi smile)))
                                                ml
                                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:17
                                                  A Ty nie podpuszczaj, czarownicowink))
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:19
                                                    Tak, tak, kazdy to obiecuje - daleka podroz przed nami, umile ci zycie,
                                                    itepe..... a potem co?
                                                    Na wozie Jagna sama zostaje smile))))))))))))))))
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:21
                                                    Zawsze jesteśmy sami. Czy na wozie, czy pod wozemwink)
                                              • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:16
                                                w dwójkę będzie nam raźniej na tym woziewink) Będę Ci opowiadał podzcas jazdy
                                                sprośne dowcipy i czas minie zanim nas dowiozą do granicy wsi wink)
                                                • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:18
                                                  A ja bede powozic smile
                                                  ml
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:20
                                                    Uważaj! bo może tak być, że będziemy na tym wozie grać w brydża
                                                    z "dziadkiem"jak nas połączą w trójkąt wink))
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:21
                                                    moze no_no by sie przylaczyl, bedzie komplet smile)))))))))
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:22
                                                    Albo Instant!
                                                    ml
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:22
                                                    Z calym szaconkiem smile i sympatia do Wojciecha..... trzem babom nie wiem czy by
                                                    dal rade wink)))))))))))))))))))))))

hehehe
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:29
                                                    Nie robię w hurcie!"p"
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:23
                                                    Widać, że to będzie musiał być baaaaaaaardzo duży wózwink)"p"
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:30
                                                    Czy ten woz pojechal juz do stacji "Lozkowice"?
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:32
                                                    Pusty? A kto tam się wybiera?wink
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:34
                                                    jeszcze sie do Lozkowic nie wybieram smile))))))

co to bedzie za tydzien, goscia miec bede 5 dni i bede minimalnie tutaj sad((((
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:35
                                                    Ani ja,ale jakas senna jestem sad
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:38
                                                    Pojadam winogrona które Kolczykowa przywiozła ze wsi, popijam wodą mineralna.
                                                    Oj będzie mi będzie! wink
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:40
                                                    Wojciechu, jutro zadnego zoladkowego jeczenia nie chce slyszec!!!!
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:42
                                                    Z godnościom osobistom zniosem co los przyniesie winkO!
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:46
                                                    Ja tez z godnoscia,ale za pokore nie recze smile
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:48
                                                    Jakby co, to do łazienki zabierać będę laptopa wink
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:35
                                                    Mam być zazdrosny?wink))"p"
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:38
                                                    jowoj napisał:

> Mam być zazdrosny?wink))"p"
                                                    Wojciechu, jak musisz to mozesz.. ale czy to nie strata energii ??? smile))))))))
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:39
                                                    Zielone winogrona?????
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:40
                                                    E tam, trochę energii mam na zbyciu to się pomartwię. Nie lubie obcych facetów
                                                    obok Ciebie. No, teraz to "wóz" mamy pewnywink))
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:46
                                                    No, ale z nie-obcymi musisz sie pogodzic.... smile))))))))
                                                    Nie widze inaczej... wink)))))
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:22
                                                    Proszę o inny zestaw pytańwink)
                                • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:03
                                  alez absolutnie nic nie mam do chudych. do nie-chudych tez nic nie mam.... ja do
                                  nikogo ni nie mam.........;
                                  smile)))))))))))))))))))))))))
                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:03
                                    Ale to byl zart! smile)))
                                    ml
                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 23:05
                                    Ale z Ciebie Talleyrand! wink)))
                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:48
                    Przepraszam, alem się techniką parał, co źle znoszę ;-( "p"
              • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:44
                nie Ty Wojciechu jeno Twoj nowy dysk co TROCHE szwankuje wink
          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:38
            smile) Kilka "ktosiow" nawet!
            ml
      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:33
        czesc Wojciechu smile))))

czolem ML smile))))))

i wszystkim NM smile
        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:35
          Czolem Wszystkim!
          ml
    • iwonax Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:50
      ....psy się uśpiły, słońce już zaszło za borem.... I wszystkie Nocusie już też
      lulają. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, jestem bardzo zaganiana. Wpadam
      tylko odczytać pocztę, poodpisywać i dalej do galopu.
      Miłych snów i spokojnej nocki!
      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:51
        iwono.....
        hi....
        bye.....

smile)))))))))))))))))))
      • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXXIX 15.09.04, 22:51
        Narzekalas ,ze nas nie ma i co ??
        ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka