31.03.05, 19:59
Obserwuj wątek
    • jej_maz Obiecalas i co? 02.04.05, 03:51
      Wyglada na to ze to forum jest za bardzo (jak sama zauwazylas) kulturalnie i
      nobliwie jak dla ciebie. Prosze, przestan spamowac ta powodzia watpliwej
      jakosci watkow, przestan (jak to juz ktos zauwazyl nawet na forum "Kobieta")
      obrabiac nam tylek a najlepiej zrobisz jak po prostu pojdziesz sobie, jako ze
      chyba jeszcze nie doroslas do tego fourm.

Zycze powodzenia - Mark
      • jan.kran Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 08:26
        Szerokiej drogismile)))
        Nie dopisywalam sie dyskusji i watkow kobieco - pasowych, bo mi bylo szkoda
        klawiatury:-ppp
        Czego i Wam zycze. Zostawcie to zjawisko w spokoju a samo przepadniesmile)))Kran.
      • kobieta_na_pasach Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 12:51
        jej_maz napisał:

> > Zycze powodzenia - Mark

dzieki, ale nie narzekam na powodzenie.
        zapomnialam dopisac "na godzine".
        idz poskarzyc sie swojej zonce, ze jakis babsztyl szarogesi sie na twoim
        forum. zdziwi sie kobietka.
        • mantra1 Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 13:45
          Wyjscie zaiste operowe (if you know what I mean)
          • glodn_y Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 17:21
            oj instantku(dzisiaj cię lubie)
            Operowe? to nie jest wyjscie,nawet Jarmarczne,do operfetki 40tys km brakuje,
            do opery to lata świetlne.
            • kobieta_na_pasach Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 17:22
              glodn_y napisał:

> oj instantku(dzisiaj cię lubie)
              > Operowe? to nie jest wyjscie,nawet Jarmarczne,do operfetki 40tys km brakuje,
              > do opery to lata świetlne.

gdybys ciagle nie dojadal nie pieprzylbys bez sensu. nie ma ci kto gotowac, czy
              jak?
    • kobieta_na_pasach korekta dla glodnego 02.04.05, 17:23
      mialo byc" gdybys byl najedzony".
    • jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 17:40
      Przyznam, ze dziewcze to jest dla mnie jednym z wiekszych rozczarowan tego
      forum. Sami widzicie, ze nawet bronilem ja i jej obecnosc tutaj - szkoda ze ona
      tego nie zauwazyla. Nawet myslalem w pewnym momencie, ze mozemy miec ciekawa
      rozmowe miedzypokoleniowa. Ale nie o tym chcialem. Przy okazji jej wizyty
      nasunela mi sie ogolna refleksja dotyczaca postaw ludzkich w zestawieniu z
      nowym srodowiskiem czy otoczeniem. Uwazam za samobojcze stanowczych osadow na
      samym poczatku, tym bardziej jak opinie te sa bazowane na... wlasnej wyobrazni.
      Hmm... a wystarczylo jej troche poszperac po forum... moglo byc ciekawie.

PS - I kto tu jest starym mentalnie betonem? Jak widac wiek nie ma tu nic do
      rzeczy.
      • kobieta_na_pasach Re: odchodze 02.04.05, 17:52
        Jej_mezu (a swoja droga, czy ona wie, ze tak sie nazwales?) nie wiem doprawdy,
        o co ci chodzi. bredisz cos o romowie miedzypokoleniowej. czlowieku, ja jestem
        rocznik, 1962! inaczej bym tutaj nie wchodzila. jesli ktos powinien sie czuc
        zawiedziony to wylacznie j. chcialam pogadac z rowiesnikami o wspolnych
        problemach, a wyszlo n to, ze jestem tutaj persona non grata. ja wie, ze wy sie
        bardzo zzyliscie. jesli nie chcecie obcych to po prostu zamknijcie sie, sorki,
        zamknijcie to forum.

jej_maz napisał:

> Przyznam, ze dziewcze to jest dla mnie jednym z wiekszych rozczarowan tego
        > forum. Sami widzicie, ze nawet bronilem ja i jej obecnosc tutaj - szkoda ze
        ona
        >
        > tego nie zauwazyla. Nawet myslalem w pewnym momencie, ze mozemy miec ciekawa
        > rozmowe miedzypokoleniowa. Ale nie o tym chcialem. Przy okazji jej wizyty
        > nasunela mi sie ogolna refleksja dotyczaca postaw ludzkich w zestawieniu z
        > nowym srodowiskiem czy otoczeniem. Uwazam za samobojcze stanowczych osadow na
        > samym poczatku, tym bardziej jak opinie te sa bazowane na... wlasnej
        wyobrazni.
        >
        > Hmm... a wystarczylo jej troche poszperac po forum... moglo byc ciekawie.
        >
        > PS - I kto tu jest starym mentalnie betonem? Jak widac wiek nie ma tu nic do
        > rzeczy.
        • jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 17:56
          smile zauwaz ze nampisalem ze wiek nie ma tu nic do rzeczy. Tu jest dobry
          przyklad; mozna spotkac dojrzalego dwudziestolatka i czterdziestoletnia
          gowniare wink

Nie obrazam, ale zrobilas sie juz meczaca. Pojdziesz juz sobie?
          • kobieta_na_pasach Re: odchodze 02.04.05, 18:05
            jej_maz napisał:

> smile zauwaz ze nampisalem ze wiek nie ma tu nic do rzeczy. Tu jest dobry
            > przyklad; mozna spotkac dojrzalego dwudziestolatka i czterdziestoletnia
            > gowniare wink
            >
            > Nie obrazam, ale zrobilas sie juz meczaca. Pojdziesz juz sobie?

nie. wlasnie dlatego, ze mnie o to prosisz.
            • jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 18:15
              smile Ja nie prosze, ja zadaje pytanie. Juz raz cie prosilem o respektowanie praw
              domu w ktorym jestes gosciem. Widzisz; wbrew pozorom ja sie nie chce ciebie po
              prostu pozybyc, ja chce, abys stala sie czescia tego forum, respektujac jego
              reguly i ludzi, ktorzy tu pisza - tylko tyle. A forum mozna zawsze zamknac - to
              tez prawda smile
              • jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 18:31
                Wlasnie tak.

Wiec jak bedzie? Nim jednak odpowiesz, sprawdz email prosze.
                • skiela1 kobieta po przejsciach 02.04.05, 19:27
                  zrobila sie juz nie meczaca tylko mencacasmile)) i biedna ona jest jak ta pileczka
                  pingpongowa.Tu jej nie chca tam jej nie chca....smile))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka