jej_maz Obiecalas i co? 02.04.05, 03:51 Wyglada na to ze to forum jest za bardzo (jak sama zauwazylas) kulturalnie i nobliwie jak dla ciebie. Prosze, przestan spamowac ta powodzia watpliwej jakosci watkow, przestan (jak to juz ktos zauwazyl nawet na forum "Kobieta") obrabiac nam tylek a najlepiej zrobisz jak po prostu pojdziesz sobie, jako ze chyba jeszcze nie doroslas do tego fourm. Zycze powodzenia - Mark Odpowiedz Link
jan.kran Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 08:26 Szerokiej drogi))) Nie dopisywalam sie dyskusji i watkow kobieco - pasowych, bo mi bylo szkoda klawiatury:-ppp Czego i Wam zycze. Zostawcie to zjawisko w spokoju a samo przepadnie)))Kran. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 12:51 jej_maz napisał: > > Zycze powodzenia - Mark dzieki, ale nie narzekam na powodzenie. zapomnialam dopisac "na godzine". idz poskarzyc sie swojej zonce, ze jakis babsztyl szarogesi sie na twoim forum. zdziwi sie kobietka. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 13:45 Wyjscie zaiste operowe (if you know what I mean) Odpowiedz Link
glodn_y Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 17:21 oj instantku(dzisiaj cię lubie) Operowe? to nie jest wyjscie,nawet Jarmarczne,do operfetki 40tys km brakuje, do opery to lata świetlne. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Obiecalas i co? 02.04.05, 17:22 glodn_y napisał: > oj instantku(dzisiaj cię lubie) > Operowe? to nie jest wyjscie,nawet Jarmarczne,do operfetki 40tys km brakuje, > do opery to lata świetlne. gdybys ciagle nie dojadal nie pieprzylbys bez sensu. nie ma ci kto gotowac, czy jak? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach korekta dla glodnego 02.04.05, 17:23 mialo byc" gdybys byl najedzony". Odpowiedz Link
jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 17:40 Przyznam, ze dziewcze to jest dla mnie jednym z wiekszych rozczarowan tego forum. Sami widzicie, ze nawet bronilem ja i jej obecnosc tutaj - szkoda ze ona tego nie zauwazyla. Nawet myslalem w pewnym momencie, ze mozemy miec ciekawa rozmowe miedzypokoleniowa. Ale nie o tym chcialem. Przy okazji jej wizyty nasunela mi sie ogolna refleksja dotyczaca postaw ludzkich w zestawieniu z nowym srodowiskiem czy otoczeniem. Uwazam za samobojcze stanowczych osadow na samym poczatku, tym bardziej jak opinie te sa bazowane na... wlasnej wyobrazni. Hmm... a wystarczylo jej troche poszperac po forum... moglo byc ciekawie. PS - I kto tu jest starym mentalnie betonem? Jak widac wiek nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: odchodze 02.04.05, 17:52 Jej_mezu (a swoja droga, czy ona wie, ze tak sie nazwales?) nie wiem doprawdy, o co ci chodzi. bredisz cos o romowie miedzypokoleniowej. czlowieku, ja jestem rocznik, 1962! inaczej bym tutaj nie wchodzila. jesli ktos powinien sie czuc zawiedziony to wylacznie j. chcialam pogadac z rowiesnikami o wspolnych problemach, a wyszlo n to, ze jestem tutaj persona non grata. ja wie, ze wy sie bardzo zzyliscie. jesli nie chcecie obcych to po prostu zamknijcie sie, sorki, zamknijcie to forum. jej_maz napisał: > Przyznam, ze dziewcze to jest dla mnie jednym z wiekszych rozczarowan tego > forum. Sami widzicie, ze nawet bronilem ja i jej obecnosc tutaj - szkoda ze ona > > tego nie zauwazyla. Nawet myslalem w pewnym momencie, ze mozemy miec ciekawa > rozmowe miedzypokoleniowa. Ale nie o tym chcialem. Przy okazji jej wizyty > nasunela mi sie ogolna refleksja dotyczaca postaw ludzkich w zestawieniu z > nowym srodowiskiem czy otoczeniem. Uwazam za samobojcze stanowczych osadow na > samym poczatku, tym bardziej jak opinie te sa bazowane na... wlasnej wyobrazni. > > Hmm... a wystarczylo jej troche poszperac po forum... moglo byc ciekawie. > > PS - I kto tu jest starym mentalnie betonem? Jak widac wiek nie ma tu nic do > rzeczy. Odpowiedz Link
jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 17:56 zauwaz ze nampisalem ze wiek nie ma tu nic do rzeczy. Tu jest dobry przyklad; mozna spotkac dojrzalego dwudziestolatka i czterdziestoletnia gowniare Nie obrazam, ale zrobilas sie juz meczaca. Pojdziesz juz sobie? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: odchodze 02.04.05, 18:05 jej_maz napisał: > zauwaz ze nampisalem ze wiek nie ma tu nic do rzeczy. Tu jest dobry > przyklad; mozna spotkac dojrzalego dwudziestolatka i czterdziestoletnia > gowniare > > Nie obrazam, ale zrobilas sie juz meczaca. Pojdziesz juz sobie? nie. wlasnie dlatego, ze mnie o to prosisz. Odpowiedz Link
jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 18:15 Ja nie prosze, ja zadaje pytanie. Juz raz cie prosilem o respektowanie praw domu w ktorym jestes gosciem. Widzisz; wbrew pozorom ja sie nie chce ciebie po prostu pozybyc, ja chce, abys stala sie czescia tego forum, respektujac jego reguly i ludzi, ktorzy tu pisza - tylko tyle. A forum mozna zawsze zamknac - to tez prawda Odpowiedz Link
jej_maz Re: odchodze 02.04.05, 18:31 Wlasnie tak. Wiec jak bedzie? Nim jednak odpowiesz, sprawdz email prosze. Odpowiedz Link
skiela1 kobieta po przejsciach 02.04.05, 19:27 zrobila sie juz nie meczaca tylko mencaca)) i biedna ona jest jak ta pileczka pingpongowa.Tu jej nie chca tam jej nie chca....)))) Odpowiedz Link