jakotakot 05.04.06, 16:55 Jak dostac sie do albumu ? Stronka msn informuje mnie, ze nie jestem czlonkiem zadnej grupy . Ja chce do grupy ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzio49 Re: Mam pytanie 05.04.06, 22:11 Jakby to powiedzieć żeby nie obrazić. Dotychczas tak było, że kluczyki do albumu dostawały osoby od dłuższego czasu tu piszące i ogólnie znane. Ponieważ ostatnio niewiele mam czasu i nie jestem całkiem na bieżąco to poproszę innych żeby zabrali głos. Ja zawsze z masami Jeśli nie będzie sprzeciwu a masz aparat lub skaner i chcesz zamieszczać zdjęcia, swoją podobiznę i ogladać nasze zdjęcia to nie widzę przeszkód. Odpowiedz Link
skynews Re: Mam pytanie 05.04.06, 23:44 Nie mam nic przeciwko - wpuscic Jakotakot'a do albumu Inni milcza wiec zakladam ze tez sie zgadzaja - nie ma o czym dyskutowac czy robic referendum. Above us only sky Enjoy it ! Odpowiedz Link
jakotakot Re: Mam pytanie 06.04.06, 01:45 Oj Matko Sfienta ! Chyba znowu walnelam jakiegos fopasa. Nie mialam pojecia, ze album jest dostepny waskiemy gronu forumowiczow, ktorzy sie juz dobrze znaja. Zobaczylam na gorze stronki "zapraszamy do albumu" - no to sie nie dalam dlugo prosic . Zupelnie rozumiem i zgadzam sie z idea wpuszczania w bardziej intymne miejsca tylko tych, ktorzy okazali sie godnymi zaufania, i bede sobie cierpliwie czekac na ten przywilej . Serdeczne dzieki Sky za Twoje votum. Odpowiedz Link