gaudia 02.08.06, 22:50 ale podczytujaca czasem na forumach od niemal roku znajdzie się tu miejsce dla zgrzybiałej (wg norm holyłódzkich) ale dość żwawej (ekhm) Łodzianki? pozdrawiam gaudia w necie często nocami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: nowa 02.08.06, 22:58 Hej, Gaudio )) Witam Cie serdecznie, i milych rozmowek Rozgosc sie, czuj sie jak u siebie! Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:04 nooo, jak mi miło wzruszonam powitali mnie ludkowie najmilejsi a straszna noc sie zapowiadała, i prosze - aniołki znów pomogli) Odpowiedz Link
jutka1 Re: nowa 02.08.06, 23:06 Gaudio, Aniolkowie zawsze pomagaja Strasznym nocom nasze stanowcze NIE! ))))))) Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:13 jutka1 napisała: > Gaudio, > Aniolkowie zawsze pomagaja > > Strasznym nocom nasze stanowcze NIE! ))))))) Jutka No ja tez mówię nie, ale czasem.....uuuuuuuuuuuuuuuuuu lubie Twoja sygnaturkę)) jakos mi sie sprzed lat kojarzy, Ty zawsze byłaś jutką? Nie miałaś nicku na "m"? Odpowiedz Link
jutka1 Re: nowa 02.08.06, 23:16 Gaudio, zawsze bylam Jutka, i nie mialam nicka na "m". Pierwsza linijka sygnaturki to Tuwim, Druga - billboard przy drodze )))))))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: nowa 02.08.06, 23:08 gaudia napisała: > nooo, jak mi miło > wzruszonam Nie wzruszaj się. Tutaj bywa też wesoło. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=43928745&a=44041175 Przepraszam jeśli wygląda to na autoreklamę. Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:12 zbyfauch napisał: > Nie wzruszaj się. Tutaj bywa też wesoło. Zbyf, Twoja i Jutki obecność to dla mnie gwarancja miłego grona Odpowiedz Link
40plus Re: nowa 02.08.06, 23:06 Witaj Gaudio Milo, ze po roku zdobylas sie ne odwage i wybralas nasze forum. Dzieki Tobie jest szansa, ze forum bedzie dzialalo 24 godziny, skoro noce naleza do Ciebie Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:10 40plus napisał: > Witaj Gaudio > Milo, ze po roku zdobylas sie ne odwage > i wybralas nasze forum. hej 40plus masz bardzo tajemny nick, jak Mistrz Lozy z odwaga u mnie różnie, zycie wymusza raczej ale aktywanam na różnych forach, szczególnie na jednym kompletnie absurdalnym niemniej, ciesze się żem tu zawitała Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:15 lablafox napisała: > Witaj Gaudio - córko Gaudiego??? ekhm jako córka Gaudiego musiałabym mieć.... no w kazdym razie AŻ tyle nie mam ale nick od Gaudiego i od radości strasznie chce kiedys zobaczyc te jego duże i małe kiczowate ciacha i torty moze kiedys... Odpowiedz Link
dado11 Re: nowa 02.08.06, 23:17 Cześć,"nowa" baw się dobrze, pisz kreatywnie, i witaj na dłużej D. Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:18 dado11 napisała: > Cześć,"nowa" baw się dobrze, pisz kreatywnie, i witaj na dłużej D. heja Dado kojarzysz sie od razu pozytywnie, z wariatami z ruchu Dada ech, miło tu u Was Odpowiedz Link
jutka1 Re: nowa 02.08.06, 23:21 Gaudio, u nas jest naprawde milo, a jesli sie zaczniemy nawalac, to trzeba pol dnia przeczekac, i mija ))))))))) Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:24 jutka1 napisała: > Gaudio, u nas jest naprawde milo, a jesli sie zaczniemy nawalac, to trzeba pol > dnia przeczekac, i mija ))))))))) Jutka, wole nie dociekać co znaczy "nawalać" w Waszym przypadku. Wiem jedno, ludzie 40+ siedzacy w necie na ogół sa jakos potłuczeni (no może z wyjatkiem Zbyfa ). Ale jak tworza fajową społeczność i się znają - to se wybaczą, jesli komus "pusci". ament) Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:28 lablafox napisała: > E tam zaraz potłuczeni. ups, okej) jam potłuczona, jam tylko)) reszta pewnie okej Odpowiedz Link
lablafox Re: nowa 02.08.06, 23:31 gaudia napisała: > lablafox napisała: > > > E tam zaraz potłuczeni. > > ups, okej) > jam potłuczona, jam tylko)) > reszta pewnie okej > Co się potłucze skleić można - kropelkom(ort.zam.) Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:33 lablafox napisała: > Co się potłucze skleić można - kropelkom(ort.zam.) aaaaaaaaaaaaaaaa no juz wiem po co tu wlajzłam) Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:34 aha tak dla porządku czy jest może jakis wolny Indianin? Odpowiedz Link
jutka1 Re: nowa 02.08.06, 23:47 Indianina juz zamowilam )))) Bedzie za pare dni Dobranoc Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:52 jutka1 napisała: > Indianina juz zamowilam )))) > > Bedzie za pare dni uffffffffff moge nie spac spokojnie dziekuję) seksownych snów Odpowiedz Link
zbyfauch Re: nowa 03.08.06, 08:00 jutka1 napisała: > Indianina juz zamowilam )))) > Bedzie za pare dni Właśnie dostałem pocztę dymną od Indianina. Przyjedzie z Masywnie Męsko Muskularnym Masajem Masażystą. Na razie czekają bo MMMMM oddał dzidę do warsztatu. Odpowiedz Link
joujou Re: nowa 03.08.06, 15:33 >Witaj Gaudio,kolejny nocny marek nam przybył? Nocnik już posiadasz? Baw się dobrze Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 03.08.06, 17:13 no wiecie co? wzruszyłam się, jak juz dawno nie. witam wszystkich, com ich jeszcze nie witała Bardzo dziękuję za tyle serdeczności. ps. JanieKranie - też Twój nick kojarzę A z wizytówki Twojej muzycznie mi się spodobało, choć nie wszystkich znam. A rezyserzy wszyściutcy Ja jeszcze braci Coen dorzuciłabym, Bessona, Wendersa i wszystkich co się umieja kinem bawić. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Gaudio, 03.08.06, 18:09 przepraszam że dopiero teraz Cię witam, ale mam młockarnię w mózgu. Co nie zmienia faktu że bardzo cieszę się, jak wzsyscy, z Twojego pojawienia nas. Bienvenue)) Odpowiedz Link
mantra1 Re: Gaudio, 03.08.06, 19:10 Witaj Gaudio, "prawienówko" ) Pozdrawia Cię potłuczona, ale wielokrotnie sklejana "super glue-tem" warszawianka z mocno osadzonymi łódzkimi korzeniami (na Chojnach rodzona) ) Odpowiedz Link
mantra1 Re: Gaudio, 03.08.06, 19:41 Do szostego miesiaca zycia wyłam tam i robilam w pieluchy na Kołowej, zanim mnie w becie do Warsiawki na stale nie wywiezli ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: nowa 04.08.06, 01:45 gaudia napisała: > no wiecie co? wzruszyłam się, jak juz dawno nie. > > witam wszystkich, com ich jeszcze nie witała > Bardzo dziękuję za tyle serdeczności. > > ps. JanieKranie - też Twój nick kojarzę A z wizytówki Twojej muzycznie mi się > > spodobało, choć nie wszystkich znam. A rezyserzy wszyściutcy Ja jeszcze braci > > Coen dorzuciłabym, Bessona, Wendersa i wszystkich co się umieja kinem bawić. -------> Lubisz Herzoga i Saure ? Bo ja myslalam ze tylko takie dinozaury jak ich pamietaja)) Moje dzieci tez znaja Herzoga a Kinski to ich idol ale w koncu ja je wychowalam Kran Odpowiedz Link
jutka1 Re: nowa 02.08.06, 23:28 "Nawalac" znaczy walic bezlep )))) Torebka, np. )))) Ament Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 02.08.06, 23:32 jutka1 napisała: > "Nawalac" znaczy walic bezlep )))) > > Torebka, np. )))) heh, torebka powiadasz? ostatnio w aptece szukałam recepty wyciągnęłam na blat z "torebki" : miarke 5-metrową, sekator, nozyk szewski i nozyk kreslarski, kalkulator, kombinerki...Przy metrowym wężu swietlnym i kotwie do betonu tzw "pani magister" wymiękła... Odpowiedz Link
jutka1 Re: nowa 02.08.06, 23:33 heheheehehehheeeeeee moja torebka to tez skarbnica rzeczy wszelakich ))) )) Odpowiedz Link
dado11 Re: nowa 02.08.06, 23:30 Uprzejmie zawiadamiam, że ja zupełnie nie jestem potłuczona, choć czasem nieco nawiedzoooona! Pozostała częśc F40+, na pierwszy ogląd też wygląda całkiem zwyczajnie Ale, co ja tam wiem...? Odpowiedz Link
poor_kitty Re: nowa 02.08.06, 23:34 Gaudio, wniosek o naszym potluczeniu, to pewnie wrazenie po "polewaniu sie domestosem") Albo innym preparatem zracym .... A to tylko takie uzewnetrznienie lekkiego absmaku na real... ))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: nowa 03.08.06, 00:56 Witaj Gaudio Ciesze na nowa kolezanke , zwlaszcza nocna bo to moja pora. Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: nowa 03.08.06, 00:58 I podobnie jak Luiza znam Twoj nick z innych forum... fajnie ze wpadlas K. Odpowiedz Link
dado11 Re: nowa 04.08.06, 23:35 Cześć Gaudio, polewam łeb Domestosem i z bólem pod żebrami przyznaję, jestem potłuczona... Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 04.08.06, 23:45 dado11 napisała: > Cześć Gaudio, polewam łeb Domestosem i z bólem pod żebrami przyznaję, jestem potłuczona... Dado - to minie. Różni nam dokopują, ale trwamy. Ja, póki co, moge tylko przytulić. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Gaudio, swietnie ze do nas dolaczylas 03.08.06, 00:26 Po cichutku przyznaje ze od dawna czytam fora na ktorych sie udzielasz, wiec tym bardziej cieszy mnie ze dotarlas do nas. Witaj, pisz, kloc sie, smiej... wszystkich juz pewnie znasz, skoro podgladalas :o) Odpowiedz Link
oktoberka Re: nowa 03.08.06, 17:23 Przypomniało mi się,co jeszcze miałam dziś zrobić - niestety nie wszyscy zauważyli,że przebywam na mini - urlopie)) Cześć Gaudio, choć sądząc z ulubienia nocnej pory przez cię, będziem się mijać w przelocie choć nie ma tego złego - ja będę podsypiać na kozetce w innych porach niż ty)) Pa O. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: nowa 04.08.06, 22:09 Witaj Gaudio z miasta Łodzi. Miło cie tu gościć i czytać choć zawartość torebki może zaszokować Na wszelki wypadek będę starał się nie narażać. Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 04.08.06, 22:39 bodzio49 napisał: > Na wszelki wypadek będę starał się nie narażać. oj tak, złosliwa zołza ze mnie Zbyf może potwierdzić Odpowiedz Link
zbyfauch Re: nowa 04.08.06, 22:46 gaudia napisała: > oj tak, złosliwa zołza ze mnie > Zbyf może potwierdzić O tak. Gaudię charakteryzuje wyjątkowa złośliwość tudzież wola zła. Z tym, że zamiast torebki nosi parciany worek wypełniony kamieniami żółciowymi byłych mężów. Odpowiedz Link
gaudia Re: nowa 04.08.06, 22:58 zbyfauch napisał: > O tak. Gaudię charakteryzuje wyjątkowa złośliwość tudzież wola zła. Z tym, że > zamiast torebki nosi parciany worek wypełniony kamieniami żółciowymi byłych mężów. e tam, Byf baje Mężów po zużyciu zakopuję w całości Niewiele tego zresztą. Zuzycie 100%. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: nowa 04.08.06, 23:10 gaudia napisała: > Mężów po zużyciu zakopuję w całości > Niewiele tego zresztą. > Zuzycie 100%. Gaudiszka. Odpowiedz Link