marialudwika 15.09.03, 17:02 Czy mozemy pisac posty na srodku,jesli dotycza one dyskusji sprzed tygodnia np.?Przed chwila lowilam post Eweliny,pozdrawiam ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr-61 Re: Niesmiala PROSBA 15.09.03, 17:10 marialudwika napisała: > Czy mozemy pisac posty na srodku,jesli dotycza one dyskusji sprzed tygodnia > np.?Przed chwila lowilam post Eweliny,pozdrawiam Co masz na mysli piszac "na srodku"? Zgadzam sie z Toba, ze niektore zwiazki miedzy postem a odpowiedzia na niego, sa nieraz bardzo trudne do wychwycenia piotr Odpowiedz Link
marialudwika Re: Niesmiala PROSBA c.d. do Eweliny i Piotra 15.09.03, 17:21 Moze sie tutaj niepotrzebnie madrze,ale poniewaz Ewelina bawi sie dzis w "chochlika" to mi sie wszystko "kicka"!! pozdrawiam ml Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Niesmiala PROSBA c.d. do Eweliny i Piotra 15.09.03, 17:25 To nie ja ...widziałam go na własne oczy. On chodzi po naszym forum i sobie z nas żarty robi)) PS' ja jestem bardzo poważną osóbką Nie w głowie mi jakieś głupie, sztubackie żarty. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Niesmiala PROSBA c.d. do Eweliny i Piotra 15.09.03, 17:27 ... czy ktoś widział tego chochlika ??? Czyżbym tylko ja była tą szczęśliwą osobą ??? Odpowiedz Link