six_killer 25.06.06, 12:14 Witam Czy ktoś posiada słuchowiska radiowe z BBC na podstawie książek Agathy? Ja mam ich trochę i mógłbym się wymienić. Interesowałyby mnie też audiobooki :) pozdrawiam wszystkich fanów Agathy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kindov Re: Słuchowiska BBC 30.06.06, 10:42 Słuchowisko mam jedno, niestety na kasetach - A Murder Is Announced. Mam też zestaw CD z audiobookiem 13 Problems (czyta Joan Hickson). Z polskich - zestaw CD ze słuchowiskami na podstawie opowiadań ze zbioru Świadek oskarżenia. Odpowiedz Link
damian.pisula Re: Słuchowiska BBC 30.06.06, 11:17 Tak jak Kindov posiadam 12 płytową wersję słuchowisk na podstawie opowiadań a ostatnio udało mi się także zdobyć powieść "Noc i ciemność" w wydaniu MP3. :) Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link
escott Re: Słuchowiska BBC 01.08.06, 21:55 Słuchowiska BBC uwielbiam i kolekcjonuję, chociaż głównie te Sherlockowe (rewelacyjna, fenomenalna wręcz seria dramatyzowana w głównej mierze przez Berta Coulesa, cały kanon SH + kilka "dopisywanych"). Z Agathy mam "Murder at the Vicarage" i miewam (z w-skiego British Council): Sittaford, Three Acts, Orient-Express (świetny Poirot-Moffat). Książki nagrane mam: Peril at End House, The Clocks, Poirot's Early Cases i na kasetach: Cat among the Pigeons, They do it with Mirrors, a także jakiś bałagan w opowiadaniach - coś z "How Does my Garden Grow", coś z "The Affair at the Victory Ball"... Pozdrawiam fellow-wielbiciela audiobooków :)) Odpowiedz Link
owowo Re: Słuchowiska BBC 23.08.06, 19:43 ooo czyli mozna z British Council pozyczyc takie audio? a filmy też?;-) Odpowiedz Link
escott Re: Słuchowiska BBC 31.08.06, 20:28 a mozna, mozna :) polecam, bo oprocz Agathy multum innych skarbow na polkach BC siedzi... Odpowiedz Link
titus_groan Re: Słuchowiska BBC 30.08.06, 11:53 Poinformuje milosnikow Agaty w wersji audio, ze w tym tygodniu BBC 7 powtarza "Murder at the Vicarage" and "Lord Edgware Dies". www.bbc.co.uk/bbc7/listenagain Odpowiedz Link
ggucio1 Re: Słuchowiska BBC 05.10.06, 15:39 Może ktoś wie jak można sobie ściągnąć takie słuchowisko z BBC7? Bo mi się nie udaje - muszę być podłączony do internetu wtedy działa.... A może ktoś ma i chce się podzielić zbiorami? Chętnie przyjmę i będę wdzięczny Gucio Odpowiedz Link
mmmol Re: Słuchowiska BBC 21.03.07, 18:38 A może wiecie jak zgrać takie słuchowisko na dysk w postaci mp3, żeby można było słuchać np w tramwaju? bo mi ściąga tylko odnośniki a ja chcę całość... Z góry dziękuję Odpowiedz Link