demka 18.01.04, 21:52 Czy wszyscy zainteresowani obejrzeli moją radosną twórczość?Jak wrażenia? Liczę oczywiście na umiejętność przymrużenia oka u wszystkich) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
color Re: TO JAK?? 18.01.04, 22:05 osobiscie paszczy przez pewien czas nie moglem opanowac )) jak dla mnie bomba... Odpowiedz Link
fanta-girl Re: TO JAK?? 18.01.04, 22:10 Przyznaj sie Color, najbardziej sie ze mnie smiales,co? Odpowiedz Link
color Re: TO JAK?? 18.01.04, 22:14 hm... nie wiem co mam odpowiedziec bo i mi sie dostanie Odpowiedz Link
fanta-girl Co za prozna baba.... 18.01.04, 22:07 Nie wierze ze zalozylas osobny topik na wazelinowanie.... ;0 Przeciez pisalam juz. Ladne. Biorytm intelektualny 200 w 100 stopniwej skali. Dowcipne. I moze juz zamknijmy ten temat.. Odpowiedz Link
color Re: Co za prozna baba.... 18.01.04, 22:16 fanta-girl napisała: > I moze juz zamknijmy ten temat.. oooo, nie poznaję pani.... Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Co za prozna baba.... 18.01.04, 22:28 oj, to takie nasze z Demka zlosliwosci. Im lepiej sie znamy tym czesciej sie nimi raczymy ))) Odpowiedz Link
edeka5 Re: TO JAK?? 18.01.04, 22:10 Jak już pisałam - bomba. Już nie wiem ile razy było to puszczane. Całą rodziną gapimy się w komputer i zgadujemy z jakich filmów cytaty. Jeszcze ze dwóch nam brakuje. Odpowiedz Link
color Re: TO JAK?? 18.01.04, 22:12 edeka5 napisała: > ze dwóch nam brakuje. mi tez brakuje (trzech), ale przyznajcie, ze dobranie tekstow to strzal w dziesiatke Odpowiedz Link
edeka5 Re: TO JAK?? 18.01.04, 22:18 Świetne. Co prawda, za pierwszym oglądaniem mało zrozumieliśmy, bo tak rżeliśmy. Odpowiedz Link
fanta-girl Re: TO JAK?? 18.01.04, 22:23 Przeslalam Ci wiec czesc II mozesz dopiac do podgladu dla bcex. Niektore foty sie powtarzaja niestety i niektore kwestie ja np nie jestem w stanie zrozumiec , ale pewnie sa filmowi spece co sobie z tym poradza. Moim faworytem jest jednak czesc I, ktora mozna wzbogacic o elementy II i bedziemy mieli wariant idealny. Cos mi dzis marnie poczta dziala ale mam nadzieje, ze zaraz miec to bedziesz Odpowiedz Link
demka Re: TO JAK?? 18.01.04, 23:34 Nie chcę się nieskromnie narzucać,ale mogę służyć radą i pomocą jeżeli chodzi o podpowiedzi na temat :z jakiego to filmu?Pytania proszę kierować na kangaroonat@go2.pl ,odpowiem na 100% Wasz Twórca Niezależny Odpowiedz Link
color Re: TO JAK?? 18.01.04, 23:59 czesc 2 rownie wielka radosc powoduje (moze nawet wieksza). nie wiem jak w waszym przypadku, ale najlepsze z 1cz. jest kontrkultura vel pazura, z cz. 2 motywy z kingsajzu i ta niepowtarzalna "woda kolonska"... (fancie tez niezla rola przypadla) Odpowiedz Link
fanta-girl Re: TO JAK?? 19.01.04, 00:05 Ja tam kwestie jedna w tej II czesci... Demka to uwielbia mnie w roli idiotek obsadzac... ))) Dobra, ogladam po razy kolejne i jednak jestes genialna! Niezly tak przy okazji wyszedl tekst ostatniego slajdu. Rasputin mowi o bialych samochodach, a chwile wczesniej 3axap w realu opowiadal o swoim ex-aucie co to bylo biala "bieha" Odpowiedz Link
fanta-girl Re: TO JAK?? 19.01.04, 00:11 Moim tekstowym faworytem II czesci jest II tekst Ukrytej! Odpowiedz Link
color Re: TO JAK?? 19.01.04, 01:43 fanta-girl napisała: > Moim tekstowym faworytem II czesci jest II tekst Ukrytej! no tak, te slowa - to juz wyzsza szkola jazdy Odpowiedz Link
hajota Re: TO JAK?? 19.01.04, 00:20 Jak to jak? SUPER! Właśnie ściągnęłam drugą część i z radości zaplułam monitor ) Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: TO JAK?? 19.01.04, 10:34 Buuu!Zwuk mię się nie chcę otworzyć ale będę próbował dalej Odpowiedz Link
fanta-girl Re: TO JAK?? 19.01.04, 10:38 To daj znac co Ci przesle jak chcesz.Nie spakowane w zadne zipy chwile bedzie szlo, ale dojdzie. To jak? Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: TO JAK?? 19.01.04, 10:55 mam właśnie dobrego kompa z Powerpointem więc może się udać.Jakby się nie udało to dam znać Odpowiedz Link
mala-muu Re: TO JAK?? 19.01.04, 13:32 słuchajcie, kochani, no spłakałam się jak bobrzyca! Aż się mój luby przestraszył, że mi gorzej! Demka, paskudo jedna, trzeba uprzedzać, że prezentację można oglądać po uprzednim opróżnieniu jamy ustnej z wszelakich pokarmów! Odpowiedz Link