14.03.04, 09:02
Witam wszystkich. Poszukuję jakiegoś źródła teledysków Ałły Pugaczowej, jej klip bądź fragment koncertu bardzo przydałby mi się do referatu. Czy można gdzieś w Polsce kupić jakiś jej VHS? Ewentualnie, czy taki teledysk można znaleźć w runecie i później zrzucić go na kasetę?
Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • fanta-girl Re: Teledyski 14.03.04, 10:33
      przejzyj forum i znajdz topiki o ros. muzie i wyszukiwarkach.
      Tam beda linki, ktore Ci sie przydadza.

Podejrzewam, ze takie rzeczy sa w runecie napewno na 100%.

Na stronie Pugaczowj (bo napewno ma) nie ma jej teledyskow?
      Moze na nieoficjalnych stronach funclubow?
    • mymra Re: Teledyski 18.03.04, 21:38
      Witam! VHS raczej sie nie uswiadczy sad Czasami na stadionie X-lecia mozna
      upolowac DVD na ktorym zostal uwieczniony koncert "Izbrannoje" i 20 teledyskow
      z roznych lat. Jakosc swietna. 40 PLN smile A z ciekawosci - referat na temat
      Pugaczowej?! Brzmi intrygujaco... smile Jakim cudem?? Ponadto wydano na VHS 30
      klipow pod nazwa "The best of Alla Pugacheva", i nawet stoja na mojej polce.
      Jesli moge poratowac, to chetnie smile
    • mymra Re: Teledyski 21.03.04, 22:51
      allapygacheva.narod.ru/video.html
    • mapmuh Re: Teledyski 27.03.04, 10:35
      Dziękuję serdecznie za pomoc, udało mi się ściągnąć kilka teledysków, obecnie zastanawiam się, jak skopiować je na VHS.
      Spieszę z odpowiedzią. Referat jest na przedmiot Kultura rosyjska po 1917 roku, a zgłosiłem się doń sam, bo fascynuje mnie popkultura i jej ikony. Moja wiedza na temat A.P. jest na razie znikoma, ale termin bardzo odległy.
      Serdeczne pozdrowienia
      • mymra Re: Teledyski 03.04.04, 23:51
        Wlasnie niedawno wrocilam z koncertu ABP we Lwowie. To nie bylo przyjemne
        doswiadczenie sad Alla Pugaczowa to dzisiaj rzeczywiscie ikona kultury
        masowej wink Moze sobie pozwolic na koncert w ktorym nie zaspiewa nic na zywo, a
        i tak wszystkie bilety na Nia beda wykupione... Inna rzecz, jak to
        interpretowac. Ktos moglby powiedziec, ze odcina kupony od tego, co juz
        zrobila, ze jest zmeczona - za 2 tygodnie konczy 55 lat, a zarabiac jakos
        trzeba smile No i jest w tym troche prawdy, bo jak sama spiewa "Живи спокойно,
        страна! Я у тебя всего одна". Mam mieszane uczucia, co do takiego traktowania
        swoich fanow, ale coz - Artystka i tak bedzie robic, co chce... A ze jest
        niezwykla kobieta - pozostanie niezmiennym smile) W razie trudnosci z przegraniem
        na video sciagnietych klipow nadal sluze swoim VHS, jesli latwiej jest
        skopiowac gdzies kasete po prostu. I mam niesmiala prosbe - jak juz powstanie
        ten referat, to czy moglabym zapoznac sie z jego trescia? Mam wielka slabosc do
        Ally... Pozdrawiam!
        • brruno Ałła! 04.04.04, 00:09
          waw! ale Ci fajnie! ja tam Alle nawet dupka-męża czy kto on tam jest wybaczam
          za stare nastojaszczije połkowniki. Podokonnik dawit grud'... A znasz moją
          ukochana obciachową - ale cudną - szansonistkę Liubow' Uspienską? Czekaj, to
          jest temat na wątek, zaraz założę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka