katia19 05.05.04, 11:10 z przykrościa zauwazam ze forum umarło.nikt nie pisze nikt,nie chce dyskutowac-totalny zanik zainteresowania rosyjska kulturą.Nie ma sie co dziwic-Europa..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boniedydy Nie pytaj, co Forum może zrobić dla Ciebie; 05.05.04, 11:25 ...pytaj, co Ty możesz zrobić dla Forum Dlaczego nie piszesz więcej, skoro uważasz mały ruch na Forum za coś niewłaściwego? Odpowiedz Link
katia19 pisze 05.05.04, 12:46 pisze ale wszystko przechodzi bez echa, albo watek jest szybko urywany(zreszta nie tylko moje)LUDZIE CO Z WAMI? Odpowiedz Link
michamina Re: pisze 05.05.04, 22:22 katia19 napisała: > pisze ale wszystko przechodzi bez echa, albo watek jest szybko urywany (zreszta > nie tylko moje)LUDZIE CO Z WAMI? katia, widziałam wcoraj w wyszukiwarce trzy Twoje posty. Plus dziś jeszcze dwa. Chyba nie jest to oszałamiająca ilosć? Odpowiedz Link
michamina Re: pisze 05.05.04, 22:22 michamina napisała: > katia, widziałam wcoraj w wyszukiwarce Oczywiście - dzisiaj, nie wczoraj... Odpowiedz Link
brruno Re: forum umarło 05.05.04, 13:18 Wiesz, trudno ciągnąć taki grobowy wątek... Może zarzuć bardziej konstruktywny temat: motyw brzózki w XIX-wiecznej literaturze rosyjskiej albo co Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: forum umarło 05.05.04, 15:34 chciałem zauważyć że to już chyba -enty wątek pod tytułem "Forum umarło" a jednak jakoś wciąż trzyma się nienajgorzej Odpowiedz Link
kontrkultura Puki my zyjemy, zyje forum. 05.05.04, 16:51 To, ze troche nie sezon internetu, jeszcze nie oznacza, ze forum mialoby umrzec. Odpowiedz Link
qubraq Re: forum żyje!!! 05.05.04, 21:42 Cześć, możebyśmy sie znów spotkali w Święto naszej niezapominajki (15go maja) akurat będzie sobota, może znów o piątej tam gdzie zawsze, co? Andrzej Ps. Przysięgam, że nie będę rozpędzać stykowki! Odpowiedz Link
3axap Re: forum żyje!!! 05.05.04, 22:11 tylko pod warunkiem, że każda osoba będzie miała swoje 15 min, a także proponuję ustalić grafik wystąpień Odpowiedz Link
qubraq Re: forum żyje!!! 06.05.04, 20:02 Proponowałem 15go mając na względzie możliwości Agnieszki. Nie mam pomysłu na to ale lubię Was spotykać więc, jak mówi Justyna, każdy dzień jest dobry. Andrzej Odpowiedz Link
mala-muu Re: forum żyje!!! 06.05.04, 20:28 Ja w ten łikend jestem niestety niewolna, więc proponuję 15 maja, i mam dla was zaległe niespodzzianki! Zowu wi.ęc wybór: albo 9 maja bez muuczenia, albo 15 z muuczeniem? Odpowiedz Link
kontrkultura Re: forum żyje!!! 07.05.04, 13:33 Choc brzmi troche lapidarnie - wole z adminka, choc bym czekac mial cale zycie Odpowiedz Link
fanta-girl Re: forum żyje!!! 08.05.04, 10:38 No wiec, ja tez jestem za. Tym bardziej, ze adminka cos chromowala ostatnio i trza by w koncu sie zobaczyc. Odpowiedz Link
fanta-girl Re: forum umarło 06.05.04, 17:22 spotkanie czemu nie.Ja bardzo chetnie. Ale nie potrafie narazie powiedziec, kiedy mi by spasowalo bardziej. 9 czy 15- go. Znajac zycie oba terminy beda ok. Odpowiedz Link
yigor Re: forum umarło 08.05.04, 13:00 Tez bym wolal z adminka, ale wolalbym tez 9, poniewaz 15 nie bede w Wawie. Poza tym 9 jest nasze wspolne Swieto, nie jestem pewien, czy nie jedno jedyne w roku. Z tego powodu skladam wszystkim najlepsze zyczenia! Odpowiedz Link
astygmatyk Czy tylko Warszawiacy???? 08.05.04, 13:47 Przeciez nie tylko warszawiacy biora udzial w forum, wiec takie spotkania na zywo jawnie dyskryminuja tych z Moskwy, Irkucka zeby nie wspomniec o Wladywostoku. Ja kontrproponuje zbiorowe spotkanie wirtualne, najlepiej z soboty na niedziele, tak by nie przeszkadzala roznica w czasie..... Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Czy tylko Warszawiacy???? 08.05.04, 23:23 I to tez jest bardzo dobry i wartosciowy pomysl! ))))) Poza tym my tu wiela przyjezdne Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Czy tylko Warszawiacy???? 09.05.04, 10:29 Podejrzewam, ze bedzie to "czuly barbarzynca", chociaz byly oststanio glosy coby gdzies indziej sie spotkac, ale tam jest dosc cicho- wiec mozna pogadac i na ogol nie ma propoblemow z miejscem. Ale jak ktos ma inna prozpozycje, to mysle, ze mozna ja rozwazyc. Odpowiedz Link
qubraq Re: Czy tylko Warszawiacy???? 11.05.04, 18:13 A przyjdziesz choć? "Czuły Barbarzyńca" - księgarnio-kawiarnia, ulica Dobra 31, na rogu Zajęczej, przy zjeździe z mostu Swiętokrzyskiego, autobusy 118,128 i 150 (jak pisał Jacek W. - Stary Prochazka) Andrzej Odpowiedz Link
tuliak Re: Czy tylko Warszawiacy???? 16.05.04, 00:17 tuliak napisał: > I gdzie ta wstrieczia? uh, miałem na myśli tą wirtualną wieczorynkę (jakiez stare słowo, swojsko brzmiące...) Razgar wiesny, priedletije wpieriedi, pa ra pa pa pa radujemsia Odpowiedz Link
ukryta melduję że żyjemy ! 18.05.04, 20:46 czołem towarzystwu! jako że sie wszyscy martwią o żywotność Foruma, donoszę uprzejmie, że dwa członki żyją. jednakże nadmiar obowiazków słuzbowych plus wielość pasji i zainteresowań łamane przez krótkość doby daje w sumie ten nędzny wynik. postaramy sie pojawić na Targach - nic nie kupimy zapewne - ale popatrzymy na Was i na książki )) czy jest jakaś orientacyjna pora spotkania? jakieś "widełki" czasowe, kiedy Forumowicze dopiszą w sposób szczególny? może są chętni na przymiarki do motocykli? albo odważni do przejażdżek? można sobie fote zrobić... tylko uprzedźcie - to zuzke umyje pozdrawiamy ukryta/kasior & zuzka gs450s Freyoo & XJ750 Igor - plecaczek ------- nie jestem stąd nie z tego świata... Odpowiedz Link