demka 19.05.04, 19:40 Będzie w ten łykend jaka wstrieczia?Piątek?Sobota?Wieczorkiem?Może w związku z targami wpadną jacyś napływowi forumowicze a nie tylko sami tubylcy? No i dawno Was nie widziałam.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: TO JAK?? 20.05.04, 12:44 Sie podlaczam do pytania. Sie spotykamy? Wiem o dwoch osobach przyjezdnych coby chetnie na takie spotkanie uderzyly Wiec raze z Demka jest nas juz 4. Kto jeszcze? I gdzie, i kiedy? Odpowiedz Link
hajota Re: TO JAK?? 20.05.04, 12:55 może gdzieś w okolicach Pałacu Kultury - ze względu na Targi. Np. zrobić punkt zborny pod którąś socrealistyczną rzeźbą Jakiś ogródek piwny się w pobliżu znajdzie (np. Bar pod Iglicą). Dogadajcie się z przyjezdnymi, o której mogą. Ja w piątek jestem wyłączona rano i między 17-18.30 mniej więcej. Z kolei w sobotę w Kinotece jest o 18.00 ciekawy film dokumentalny o wojnie w Czeczenii (rosyjski), który chciałabym zobaczyć. Qrcze co oni dziś robią z tą Neostradą ciągle mi zrywa połączenie. Odpowiedz Link
fanta-girl Wiec Tak 21.05.04, 09:46 Poniewaz w sasiednim topiku wstepnie zadeklarowal sie kolejny ludzki set, to ustalmy 18.30 dzis pod ta socrealistyczna rzezba kolo Pekinu (PKiN). Kto przyjdze ten przyjdzie.Pogadamy o tym co bylo na targach i sie rozejdziemy Odpowiedz Link
hajota Re: Wiec Tak 21.05.04, 10:00 Ponieważ rzeźb jest dużo, to proponuję: - albo pod tą konkretną, podobną do Lenina, po prawej stronie gdy stoi się twarzą do głównego wejścia - albo przy namiocie z tanią książką (swoją drogą polecam!!), po lewej przed głównym wejściem. Dogadajcie się, ja na razie spadam, włączę się po 15.00 Odpowiedz Link
hajota Re: Wiec Tak 21.05.04, 15:23 Dobra, więc uściślam, bo wychodząc z Targów przyjrzałam się topografii rzeźb. Przy samym wejściu są Mickiewicz i Kopernik. Ten "Lenin", którego mam na mysli, jest bliżej ulicy, po prawej, na bocznej osi teatru. Odpowiedz Link
fanta-girl TO JAK zrobic sex bardziej zabawnym? 21.05.04, 14:35 www.tetkam.net/index.php?item=322 Odpowiedz Link
3axap Re: TO JAK zrobic sex bardziej zabawnym? 21.05.04, 14:50 zawsze zapominam ci zapytać, skąd wyciągasz takie ciekawostki z ros.netu? bo to już nie pierwsza i mam nadzieję nie ostatnia Odpowiedz Link
fanta-girl Spotkanie II 21.05.04, 20:27 Bylam na spotknaniu nauczycieli (jakims-tam) i niestety dotarlam pod "Lenina" z pol godzinnym opoznieniem. Zlapalam kontrkulture z kwartira, ale o niestety byli wszyscy. Po drodze rozladowaly sie moje dwie komorki- pelen dramat i nie moglam zadzwonic do osob co to im obiecalam zadzwonic. btw. musimy sie jakos numerami powymieniac! Czy jutro sie jakos widzimy? Wiem ze ja, Hajota,Muu i JR1000 bedziemy na targach w okolicach poludnia. Gdyby ktos sie wybieral, niech mi wysle numer komorki na meila i bedziemy sie sms-owo dostawiac. Odpowiedz Link
hajota Re: Spotkanie II 21.05.04, 20:45 Ja się kręciłam w okolicy, nie znalazłam was (może nie TEN Lenin?) i w końcu zwątpiłam i poszłam po zakupy do Marcpolu. Nie ma problemu. Jutro się wybieram na spotkanie z Asarem Eppelem o 12.00 w Sali Sienkiewicza. Numer kom. wysyłam ci na priva. Odpowiedz Link
kontrkultura Re: Spotkanie II 21.05.04, 21:05 Tym razem ustalmy konkretnie kiedy, gdzie. Proponuje kolo obelisku z kierunkowskazami na rondzie Dmowskiego o (proponuje) 13. Prosze sie zglaszac tutaj, lub proponowac inna godzine. P.S. Kto planuje wybrac sie na pojutrze? Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Spotkanie II 22.05.04, 16:41 No wiec jutro jak komus sie bedzie chcialo jest kolejny termin spotkania. 12- poludnie, kolo glownego kiosku w holu- tam gdzie leza gazetki wyborczej. Dzis koniec koncow kilka osob sie spotkalo. Strasznie tam byl dziki ludzi tlum i boje sie ze jutro bedzie tak samo. Odpowiedz Link