kyril_1 26.09.11, 09:54 Co myślicie o tej pani: www.youtube.com/watch?v=Q9F2oEOuFZM&NR=1 W Rosji podobno opinie na jej temat są skrajnie podzielone, nawet w komentarzach pod filmikami z nią to widać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: Elena Wajenga 26.09.11, 15:17 Wolę ją na koncercie -Концерт "Песни военных лет" - np. Катюша www.youtube.com/watch?v=llS6p4YzsaY&NR=1 Odpowiedz Link
kyril_1 Re: Elena Wajenga 26.09.11, 15:38 Też ją wolę na koncercie. Tutaj tak śpiewa, że można się przestraszyć: www.youtube.com/watch?v=lYqV8srdOPU&feature=related Odpowiedz Link
qubraq Re: Elena Wajenga 27.09.11, 15:34 Ona mieszka w Grecji na jakiejś wyspie; kiedyś na Shanson.tv ogladałem ponad godzinny wywiad z panią Wajengą - niestety wielu rzeczy mówionych przez nią nie zrozumiałem ... kwestia językowa...no i dziedzina piosenki czy tez szansonu... Odpowiedz Link
maniasza Re: Elena Wajenga 09.10.11, 22:55 kyril_1 napisał: > Co myślicie o tej pani: www.youtube.com/watch?v=Q9F2oEOuFZM&NR=1 > W Rosji podobno opinie na jej temat są skrajnie podzielone, nawet w komentarzac > h pod filmikami z nią to widać. Dobrze myślę o tej Pani Ktoś z Rosjan podrzucił mi ją jakieś 3 lata temu. Z czasów, kiedy śpiewała jeszcze kameralnie w knajpach w Petersburgu. Lubię ją. I tyle www.youtube.com/watch?v=dV4rEHgovl4 Odpowiedz Link
qubraq Re: Elena Wajenga 10.10.11, 09:44 maniasza napisała: > Dobrze myślę o tej Pani A czy mogłabyś ją jakoś porownać z Katieriną Golicyną... ja lubie obydwie Odpowiedz Link
8-anna Re: Elena Wajenga 01.02.12, 11:24 Uwielbiam ją, w samochodzie na okrągło puszczam jej płytę, moje ulubione utwory to "Косы" i "Курю". Nie zmanierowana, z pięknym głosem i сердцещипательными песнями Odpowiedz Link
jerzy.zywiecki Re: Elena Wajenga 25.01.12, 22:51 Pięknie i mocno śpiewa.Skromna ,ale zdecydowana.Szalenie uczuciowa i emocjonalna.Z wyglądu przypomina kołchoźnice z lat 50-ch,taki styl,ale trafia w serce.Nie chce wpasować się w showbyznes,czego piosenkarska Moskwa nie może jej darować.Sama komponuje i pisze teksty.Jest to chyba obecnie najlepsza piosenkarka Rosji. Odpowiedz Link
witekjs Re: Elena Wajenga 26.01.12, 00:45 Podobała mi się i z przyjemnością ją słucham /pierwszy raz/. www.youtube.com/watch?v=-yaz0b2ECQI&feature=related www.youtube.com/watch?v=Zu-yP-f6-K4&feature=related www.youtube.com/watch?v=1kSzZEXMnTk&feature=related Odpowiedz Link