aise 18.09.03, 17:47 dzien dobry tak sie złozyło, ze mnie zycie rzuciło na jakis czas do moskwy i tu mieszkam. i to forum wydaje mi się idealne do wymiany poglądów z rusofilami i rusofobami...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seman2 Re: moge dołączyć? 09.11.03, 21:08 Ja tu jestem nikim,ale zapraszam.też bym chciał aby nie rzucuło do Moskwy!!! pozdrowionka Odpowiedz Link
ukryta Re: moge dołączyć? 15.11.03, 19:12 witam to taki kącik życzeń?? to i ja chce żeby mnie tam los zagnał. chociaż na troche. ale mówią, że kto tam raz był / w Rosji/ ten zmieniony powraca. i zawsze bedzie tesknił. i na świat inaczej patrzy. heh ja sie nie boje gleboko ukryta Odpowiedz Link
tuliak Re: moge dołączyć? 02.12.03, 02:56 ukryta napisała: > ale mówią, że kto tam raz był / w Rosji/ ten zmieniony powraca. i zawsze bedzie > tesknił. i na świat inaczej patrzy. oj, tak, szczera prawda... и не в силах жить без ней... Odpowiedz Link
mala-muu Re: moge dołączyć? 17.11.03, 16:11 Witam witam!!! Jak Ci fajnie! Oczywiście, że możesz dołączyć, napisz koniecznie, co w tej MOskwie robisz i co tam słychać! Ale zazdroszczę, o rany... Napisz, jak Ci się żyje! Pozzdrawiam Odpowiedz Link